Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
κάπου έχω κάτι link κάτι λειτουργίες που συμμετέχει που θα πάει θα τα βρω.Οχι ρε δεν κανει βιζιτες!!!!![]()
![]()
Παει μονο επισκεψεις σε μοναστηρια,ψελνει και κανει φιλανθρωπιες!!!![]()
![]()
Ειστε? Εεεεεε ρεεεεεε ξυπνατεεεεε!!!Ακου εκει δεν κανει βιζιτες....χαχαχαχα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λέτε όλοι μαλακίες με το συμπάθειο δλδ..
Την Παολα την ξέρω 7 χρόνια και ποτέ δεν έκανε βίζιτες
Πρίν το survivor και μετα΄δούλευε στο Ερωτικα στην Αχαρνών και για λόγους που δεν μπορώ να εξηγήσω εδώ δημόσια έφυγε και τώρα είναι στο Μπέιμπι Γκολντ...
Γαμώ τα κορίτσια με απίστευτα πολύ καλό χαρακτήρα
απο ομορφιά στην πραγματικότητα δεν λεεί πολλά σαν τοπ γκόμενα..
ενα απλό κοριτσάκι είναι
....
α ρε τι κάνει η δημοσιότητα...
γιατι ρε παιδια ειστε σιγουροι τη δουλεια του κανει το κοριτσιη μηπωςτης βαλατε λουκετο .....![]()
χειροτερος απο τον λαλιωτη εισαι.κάπου έχω κάτι link κάτι λειτουργίες που συμμετέχει που θα πάει θα τα βρω.
Στείλε και ένα αντίγραφο της λειτουργίας να ρίξω και ένα λιβάνισμα.κάπου έχω κάτι link κάτι λειτουργίες που συμμετέχει που θα πάει θα τα βρω.

ο λεπαντο που το εγραψε αυτο ειναι απο τα παλια μελη και με σωστες πληροφοριες.και φυσικα εννοειται οτι εχει δικιο οτι η Παολα εκανε βιζιτες.αει σιχτηρ με τον καθε βλακα εδω μεσα που εχει θεοποιησει την καθε πουτανα και την παρουσιαζει 'παναγιτσα'.τωρα δεν μενει να δουμε να βγει κανενας giorgos33 και να πει η XRISTINA69 δεν δουλευε ποτε σαν πουτανα.θα τα δουμε και αυτα συντροφοι.Δυστυχως θα τα δουμε![]()
ο λεπαντο που το εγραψε αυτο ειναι απο τα παλια μελη και με σωστες πληροφοριες.και φυσικα εννοειται οτι εχει δικιο οτι η Παολα εκανε βιζιτες.αει σιχτηρ με τον καθε βλακα εδω μεσα που εχει θεοποιησει την καθε πουτανα και την παρουσιαζει 'παναγιτσα'.τωρα δεν μενει να δουμε να βγει κανενας giorgos33 και να πει η XRISTINA69 δεν δουλευε ποτε σαν πουτανα.θα τα δουμε και αυτα συντροφοι.Δυστυχως θα τα δουμε![]()

σταματα γιατι πινω τον καφε μου και δεν ειμαι και 20 η 30 χρονω θα πνιγω απο τα γελιαεγω παντως δεν πιστευω στριπτιτζου να μην κανει βιζιτες το θεωρω αδιανοητο κ ακουστε κ το καλυτερο στην εκπομπη αυτη.ελεγε η παολα οτι εαν καθησει στα ποδια πελατη κ της ακουμπησει το ποδι σηκωνεται κ φευγει.....μπουυυυυυυυυχαχαχαχαχααχα η παρθενοπιπιτσα
ακου στριπτιζου να κανει βιζιτες?
θα βγει παλι κανας πουτανοκαψουρης που θα θελει να μας πεισει οτι αποκλειεται οι αρκουδες να χεζουν στο δασος.και μεσα στην αρρωστη ψυχοσυνθεση του θα βρει και 'αποδειξεις' το καθε τραγικο ανθρωπακι.σταματα γιατι πινω τον καφε μου και δεν ειμαι και 20 η 30 χρονω θα πνιγω απο τα γελια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακου στριπτιζου να κανει βιζιτες?
θα βγει παλι κανας πουτανοκαψουρης που θα θελει να μας πεισει οτι αποκλειεται οι αρκουδες να χεζουν στο δασος.και μεσα στην αρρωστη ψυχοσυνθεση του θα βρει και 'αποδειξεις' το καθε τραγικο ανθρωπακι.

εχουν κανει οντως σπουδες και μεταπτυχιακα φιλε μου.στα τσιμπουκια στα πισοκολητα και στα παραμυθια για να ριχνουν τα ελληνοβοδια και να τους τρωνε τα φραγκα.ασε που οι περισσοτερες σου λενε οτι εχουν σπουδασει νομικη ιατρικη μεταπτυχιακα mba,nba,cfy,tuf κ.α τετοια εμπριμε αλλα αυτη η πουτανα ζωη τους τα εφερε ετσι που τα αναγκασε τα κακομοιρα κοριτσια να καθονται στην πουτσα του καθενος..ατιμη ζωη![]()
![]()
![]()
εχουν κανει οντως σπουδες και μεταπτυχιακα φιλε μου.στα τσιμπουκια στα πισοκολητα και στα παραμυθια για να ριχνουν τα ελληνοβοδια και να τους τρωνε τα φραγκα.
.ελεγε η παολα οτι εαν καθησει στα ποδια πελατη κ της ακουμπησει το ποδι σηκωνεται κ φευγει.....μπουυυυυυυυυχαχαχαχαχααχα η παρθενοπιπιτσα

![]()
![]()
![]()
![]()
Για τα τεφτερια σας..
Πριν απο μερικες ημερες ειχε κολλησει το μουνι της στο στομα ενος πελατη, κατα την διαρκεια ενος πριβε χορου..
την εκπομπη την ειχες δει?