gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 513
- Πόντοι
- 4.906
καμουτσικι και μαστιγιο δονητη......ελα που δεν ξερεις τα εργαλεια της δουλειας της κοπελας.....μυγοσκοτώστρα κραταει ?![]()
για κινκυ γουστα.... ;)
καμουτσικι και μαστιγιο δονητη......ελα που δεν ξερεις τα εργαλεια της δουλειας της κοπελας.....μυγοσκοτώστρα κραταει ?![]()
ναι....γι'αυτο μην πας ποτε χεσμενος κοντα τηςμυγοσκοτώστρα κραταει ?![]()

Πήγα και εγώ τσίρκο να δω τις βυζάρες και είδα ενα μαύρο χάλι...
Πιπινάκια και παπαριές....
Φέρτε πίσω την Εμμανουέλα τη Κύπρια ρεεεεεεε.......

Βολτίτσα προ ολίγου κατά τις τέσσερις:
-Κατεχάκη 13. Έρικα.
Για να παω εγω δουλευει ρε-Κωλέττη 17. Mighty Aphrodite. Πλέον φαίνεται ότι δουλεύει και σαββατοκύριακα αφού δεν βρίσκουν κοπέλες για τη βάρδια.
φερτε τον πουσκας πισω ρε άμπαλοι![]()

φερτε τον πουσκας πισω ρε άμπαλοι
υγ:![]()

) και μου λεει ο ανθρωπος 20 ευρω παλικαρι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοι μια μικρη συμβουλη λογω 2μηνης αποχης για λογους ανωτερας βιας!!!!! Που μπορει κανεις αποψε να απολαυσει ενα καλο ακαποτο κλαρινετο με τιμη κρισης???? Ολες οι γνωμες καλοδεχουμενες!!!Απαντησεις του τυπου"εξαρταται τι ζητας" δεν εχουν νοημα!!!Ο καθενας με τη δικη του γνωμη!ΠΟΥ πιστευει οτι αποψε αξιζει ενα καλο ακαποτο χωρις να δωσει 70 η 80 κλπ!!!Απο οτι διαβαζω ηδη στα περισοτερα ειναι 30 το απλο 40 ακαποτο!!!![]()
![]()
![]()
ΤΗΝΧ φιλε μου!!!! Εχω παει 2 φορες (εχω ανεβασει και κριτικη) και επιβεβαιωνω οτι ειναι δυναμης!!!! (φριξου ποσο θυμασαι??)Η Μιρεμπέλα είχε πολλά εύσημα για το ακάποτο κλαρινέτο της και το έχει 40Ε. Θα την βρεις στο καινούργιο στην Φρίξου. Εγώ δεν έχω πάει ποτέ μαζί της όμως κ από πρώτο χέρι δεν ξέρω.
ΤΗΝΧ φιλε μου!!!! Εχω παει 2 φορες (εχω ανεβασει και κριτικη) και επιβεβαιωνω οτι ειναι δυναμης!!!! (φριξου ποσο θυμασαι??)
Φρίξου 13.ΤΗΝΧ φιλε μου!!!! Εχω παει 2 φορες (εχω ανεβασει και κριτικη) και επιβεβαιωνω οτι ειναι δυναμης!!!! (φριξου ποσο θυμασαι??)
χαχχαχα η και περιστερι!!!Στο 13 τραγουδαει ( αν ειναι εκει σημερα) ενα μπορντο - κοκκινο
αν πας ρωτα μπας και βαλανε τηλεφωνο , αν οχι ρωτα τους τον ταχυδρομικο κωδικα , να στελνουμε γραμματα![]()
εχω διαβασει και γι'αυτην αλλα κι εγω δεν θυμαμαι που ειναι!!Φρίξου 13.
Ψάξε και την Μάρα, δεν θυμάμαι που δουλεύει, ωραίο πιπέτο ακάποτο με 40 ευρώ.
εχω διαβασει και γι'αυτην αλλα κι εγω δεν θυμαμαι που ειναι!!
Τελευταία φορά που έφαγα Μάρα (πριν τα Χριστούγεννα) ήταν Π.Ερημίτη εκεί που αράζουν οι νταλίκες.
Όποιος πουτανιάρης γνωρίζει που παίζει η Μάρα, παρακαλώ να ενημερώσει το συναγωνιστή.
χαχαχα εκει ειχα παρει Μιραμπελα