Επισκέπτης
E, καλά. Γράφε. Αν θυμηθείς και κάτι άλλο, ρίχτω.Ειχα κανει account στο site το 2008 και ειχα γραψει κανα 2 κριτικες..βεβαια ξεχασα τον κωδικο και δεν ξαναασχοληθηκα..τις εψαξα τις διαβασα και συγκινηθηκα :'( ..οποτε ειπα να επανορθωσω
E, καλά. Γράφε. Αν θυμηθείς και κάτι άλλο, ρίχτω.Ειχα κανει account στο site το 2008 και ειχα γραψει κανα 2 κριτικες..βεβαια ξεχασα τον κωδικο και δεν ξαναασχοληθηκα..τις εψαξα τις διαβασα και συγκινηθηκα :'( ..οποτε ειπα να επανορθωσω
Όντως.Έψαξα και βρήκα μια παλιά μου φωτό.
Άλλες εποχές τότε...
Ένεκα του ότι ήταν πριν την έλευση του ευρώ...Όντως.
Τότε, απ' ό,τι βλέπω, προτιμούσες στούντιο.
Αστειεύεσαι; Λύδιες μασέζ, αιγύπτιες ποδοπλύστρες, Περσίδες στα παράθυρα (επίσης και οι ιερόδουλες πρέπει να ήταν Ιλλυριές, όπως και σήμερα).Ένεκα του ότι ήταν πριν την έλευση του ευρώ...
Κάτσε, ρε φίλε, με 4 οβολούς τι περίμενες, δλδ; Να σου κάτσει αβανγκάρντ έιτζ;Ε δεν είχες και πολλές επιλογές τότε εξ' άλλου... έπρεπε να αρκεστείς σε σύφιλλη ή φυματίωση...
Όντως.
Τότε, απ' ό,τι βλέπω, προτιμούσες στούντιο.
Είσαι ο τύπος, που τον έχει στο μίρι μίρι η τσατσά;
Η συμβουλή ήταν μία τότε. Όπως λέει και ένα παλιό ρητό. Ότι, εφόσον όσες δεν είχαν σύφιλλη έπασχαν από φυματίωση, καλό ήταν να προτιμούσες αυτές που βήχανε...Κάτσε, ρε φίλε, με 4 οβολούς τι περίμενες, δλδ; Να σου κάτσει αβανγκάρντ έιτζ;
Και τότε και τώρα, στα μπουρδέλα ό,τι πληρώσεις παίρνεις.
Υπερβάλλεις, Rock.εφόσον όσες δεν είχαν σύφιλλη έπασχαν από φυματίωση, καλό ήταν να προτιμούσες αυτές που βήχανε...
Δύσκολοι καιροί για αγγέλους -και, κυρίως, για άντζελες- τότε(ς).Μα τι λες; Τι τσατσάδες; Αυτοδιαχείρηση είχαν. Τα μουνοβιέτ, τα γνωστά.
Πράγματι, αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει και μένα το συγκεκριμένο άτομο.H Angel-a (από Lyc Besson) σώζει!
Απογευματινή επιλεκτική σε φυλής, λιοσίων και μεταξουργείο.
...
Αλκαμένους 113 – Ναταλί, ξανθιά μιλφ με περούκα, καλό σώμα, ελ.στοματικό τελειωτικό.
...
Τώρα γιατί σου είπε ότι δεν έχει δουλέψει αλκαμένους δεν ξέρωΑπογευματινή στο μετάξι
...
Ιάσωνος 31 ισόγειο (Hostel) – Ναταλί, τζιλφ με ξανθιά περούκα πρόσωπο μεσαιωνικής μάγισας, σώμα χαλαρωμένο κανονικης μάζας, γνωστή από αλκαμένους 113 και περδίκας 3 τελευταία. Βασικό.
...
Μην ανησυχείς θα τα ξεμπλέξω όλα εγώ
Τώρα γιατί σου είπε ότι δεν έχει δουλέψει αλκαμένους δεν ξέρω
Μπορεί και να μη θυμάται...είναι και βάβω![]()
η τυπισσα παντως...www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Νατάσσα/listingid:7040/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Νατάσσα/listingid:7040/[/url]Μην ανησυχείς θα τα ξεμπλέξω όλα εγώ
Τώρα γιατί σου είπε ότι δεν έχει δουλέψει αλκαμένους δεν ξέρω
Μπορεί και να μη θυμάται...είναι και βάβω![]()

Αν www.bourdela.com/stountio/athina/kassandras-4b/#jr_review_29171]αυτή[/url] η κριτική δεν είναι μούφα, εγώ είμαι Αφρικανός πολέμαρχος...
σακα ζουλου ,εσυ;Αν www.bourdela.com/stountio/athina/kassandras-4b/#jr_review_29171]αυτή[/url] η κριτική δεν είναι μούφα, εγώ είμαι Αφρικανός πολέμαρχος...