;Oταν λες πιάτσες...????Στις πιατσες ισως,για οικο δεν εχω δη μεχρι τωρα!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
;Oταν λες πιάτσες...????Στις πιατσες ισως,για οικο δεν εχω δη μεχρι τωρα!
Ωραιος.Ναι τα πακια ειναι οι καλυτεροι πελατες,εγω τους εχω ακουση να σχολιαζουν και τις γκομενες αν ειναι καλες η οχι
.

Να μὴν καταβῆτε.

Γιατί δεν το παλιρνεις τύπε το μωρό, ειναι πολύ λεπτό για σένα?κολωνου 27 αριστερο,το ξανθο χαρουμενο κοριτσακι με τα χαζα αστεια δοντακια και χαμογελο...επισης με μπολικο βυζο...μου πιασε τον πουτσο οταν πηγα να φυγω κι η τσατσα της ελεγε "τι πιανεις ?αφου δεν εχει τιποτα."...καλα,που το καταλαβε? :'(,10 ευρω
ε οχι και λεπτη ρε τυπε,τα χει τα κρεατακια τηςΓιατί δεν το παλιρνεις τύπε το μωρό, ειναι πολύ λεπτό για σένα?
Ωραίο ειναι παντως και καυλιάρικο.
Εμενα μου εκανε ψιλοκαλό γαμήσι, αλλά νόμιζε οτι ημουν πελατης της και την εχω παρει πολλες φορες, ενω απλά την εχω δει να σαλονάρει κολωνου, μονης προδρόμου, φυλης136 και Κρήτη![]()

τυπε δεν εχει σχεση με αυτο που ψαχνειςΕρωτηση προς πορνοανταποκριτη sotirof : Ποσο υπερβαρη ηταν αυτη και ποσο σχιστοματα? Λεω να δοκιμασω κινεζοειδες, αλλα αν ειναι σαν φωκια, να μην κατεβω...
Η Ήρα που τραγουδούσε Αγκύρας πριν τέσσερα χρόνια είναι;Ακομινατου 2 δεξια,Ηρα ευτραφης κοπελα!!!!
Η Βίκυ πρέπει να 'ναι αυτή τύπε. Η γνωστή Καζακστανή πιπατζού.τυπε δεν εχει σχεση με αυτο που ψαχνεις
αυτη θα ειναι απο καζακσταν ουζμπεκισταν ή κατι τετοιο
εμεις ψαχνουμε οριτζιναλ σχιστοματες
οχι πια φτηνες απομιμησεις
ευτραφης υπερβαρη,με μπολικο κψλο και τατου στα πλευρα,προς 2αρι στηθος!!Η Ήρα που τραγουδούσε Αγκύρας πριν τέσσερα χρόνια είναι;
που καποτε το επαιζε κινεζορωσιδα τυπε :SΗ Βίκυ πρέπει να 'ναι αυτή τύπε. Η γνωστή Καζακστανή πιπατζού.
Τριάρι βυζί θυμάμαι εγώ αλλά έχει περάσει και καιρόςευτραφης υπερβαρη,με μπολικο κψλο και τατου στα πλευρα,προς 2αρι στηθος!!
Αφού το Καζακστάν προς Κίνα μεριά είναι τύπεπου καποτε το επαιζε κινεζορωσιδα τυπε :S

Σημερα αποφασισα να κανω μια γρηγορη καταδρομικη στο μεταξι,και ετσι πριν απο λιγι,γυρω στις 23,00 αρκετα σπιτακια κλειστα!!
...
Εριξα μια ματια στους κρυους αδειους δομους του μεταξουργειου,αναχωρισα με ταχι βημα,καθοσον το κρυο αρχισε να γινετε εντονοτερο!!

Ναι στρατηγε μου,ξανθη ουκρανη,1,65 με 1,5 στηθος και πλακουτσοτο κωλο,ευπαρουσιαστη!!![]()
![]()
Η Έρρικα στο Ιάσωνος 1 είναι διαφορετική πορνο-δέσποινα απο αυτή που δουλεύει σε Φυλής (86 ισόγειο - όροφος) και Φωκαίας 25 όροφος ;
![]()
Θετικον!!Τριάρι βυζί θυμάμαι εγώ αλλά έχει περάσει και καιρός
Ελληνίς πρόεδρε;

Εχη την πελατεια της και πρεπη να αντεχη στοΑυτή πρέπει να 'ναι! Θα σπεύσω μόλις ανέβω. Την έχω μεγάλο άχτι!
,