Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.158
Καλη χρονια μωρακια να εχουμε ολοι..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μαριαννακι δουλευεις αγκυρας δλδ?Και ποιες βαρδιες;Καλησπερα και απο εμενα μετα απο πολυ πολυ καιρο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλη χρονια σε ολους............. Και ιδιαιτερα σε ορισμενους![]()
Μαριαννακι δουλευεις αγκυρας δλδ?Και ποιες βαρδιες;
χεχε και εσυ μια χαρα μωρο εισαι βικακι. Η αληθεια ειναι πως δεν εχω ερθει καθολου στο αγκυρας.Τα βραδυα φοβαμαι, με τρομαζει το σκοταδι...Αστην αυτη μωρο μου εσυ ναρχεσαι τα βραδυα που ειμαι εγω :-* :-* :-* :-*
Καλημερα![]()
![]()
![]()
χεχε και εσυ μια χαρα μωρο εισαι βικακι. Η αληθεια ειναι πως δεν εχω ερθει καθολου στο αγκυρας.Τα βραδυα φοβαμαι, με τρομαζει το σκοταδι...![]()
καλημερα κουκλα!
Καλημερα αγορινα μου :-* :-* :-* Εχω καταλαβει απο τα γραφομενα σου γενικα στο σαιτ οτι εισαι πολυ συνειδητοποιημενο ατομο. ;)
![]()
![]()
![]()
θενκς προσπαθώ να δείχνω ετσι αλλα κατα βάθος είμαι γαϊδούρι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην το λές, οριστε φωτογραφία μου απο πρόσφατη εκδρομή:
![]()
μην το λές, οριστε φωτογραφία μου απο πρόσφατη εκδρομή:
![]()
καλημερ βικουλα
θα εισαι ολες τις μερες απογευμα εκει?![]()
την αλλη εβδομαδα δε θα εισαι?καλημερα θα ειμαι σημερα αυριο και την δευτερα :-*![]()
την αλλη εβδομαδα δε θα εισαι?
ευχαριστω βικουλαΘα ειμαι . Τριτη και τεταρτη ομως εχω ρεπο απο την πεμπτη και μετα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εδω που τα λεμε ειναι πολυ ομορφα πλασματα και αυτα και ειδικα οταν ειναι μικρουλια σουρχεται να τα ταραξεις στα φιλακια