Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Την Πέμπτη 5/1 είχα κατέβει για δουλειές στην Αθήνα και κατά τις 6πμ είπα να περάσω από τις πιάτσες για κανένα. Ήταν αρκετά άδεια - - περισσότερα στρουμφάκια, από κοπέλες έβλεπες στο κέντρο, είδα όμως την Χριστίνα από Βουλγαρία, που στεκόταν απέναντι από το κλασσικό χοτέλι . . . Καλό σώμα, καυλιάρικο πρόσωπο. . . την ρώτησα για full πρόγραμμα μετά κουλουριού, και συμφωνήσαμε στα 30 + 10.
Ανεβήκαμε πάνω και άρχισε κουβέντα για τα κορίτσια και τις αναδουλειές. . . της λέω να ξεκινήσουμε το παιχνίδι . . . . αλλά την βλέπω να φοράει το σουτιεν και μια μικρή μπλουζίτσα. Της ζήτησα να τα βγάλει, αλλά >αρνήθηκε, διότι δεν θέλει να παίζουμε με τα μικρά βυζάκια της
![]()
- - - πονάει. . . Της λέω για κουλούρι, αλλά έφαγα 2ο άκυρο
.
Είχα φοβερές καύλες, και της έσκισα το μουνί της κυριολεκτικά, σε σημείο που η καπότα (made in China - Το DUREX δεν το γνωρίζουν) έσπασε. . . ευτυχώς το πήραμε γρήγορα πρέφα, και τον έβγαλα. . . Της ζήτησα 2ρη καπότα, αλλά εδώ έφαγα το 3ρο άκυρο. . .
Πως θα τελειώσω. . . . μεμου είπε . . . . Τι να κάνω. . . . ήθελα να σηκωθώ να φύγω, αλλά θα έκλεγα πλήρως το 40ρι που έδωσα. . .
Αυτά έγιναν με εμένα. . . σίγουρα έχει φάει άκυρο από εμένα . . . από την Ελλάδα μέχρι την Βουλγαρία. . . και ίσως παραπέρα.
Η φάση είναι ότι μου είπε ότι είναι 26 χρονών, αλλά έδειχνε για τουλάχιστον 36. . . .
Αχ! Λίλη γύρνα πίσω . . . :-

ενναλακτικα μπορει καποιος να παει να την παντρευτει και να την φερει , για να γαμαμε ελευθερα οι υπολοιποι![]()
![]()
![]()
ενναλακτικα μπορει καποιος να παει να την παντρευτει και να την φερει , για να γαμαμε ελευθερα οι υπολοιποι![]()
![]()
![]()
εσπασε ενω ησουν μεσα και ειχες κουραγιο να ζητησεις και αλλη καποτα :S
οσο γρηγορα και να το καταλαβες μεσα ησουν.... το ξερεις οτι δεν φοραμε τις καποτες απο φοβο μην γκαστρωσουμε καμια?
ελπιζω να εβαλες κανα αντισυπτικο μετα..... τι να πω θα ειχα χασει τον υπνο μου.... παντως για καλο και για κακο κρατα καμια αποχη με την δικια σου και κανε και καμια εξεταση![]()
![]()
... λοιπόν εγώ την παντρεύομαι ... και αναγνωρίζω και το παιδί της ... αλλά δεν σας υπόσχομαι ελέυθερο μαμήσι..
Σιγά ρε μεγάλε . . . . ευτυχώς που είμαι doctor ;) και θα ζήσω. . . Ειλικρινά, σε ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές!!!
φιλε μου γενικα προσεχω
αλλα.... ενας συναδερφος μου και λατρης του αθληματος, μου ειπε σημερα στο τηλ που τον ειχα παρει κολησε μυκητες(καπως αλιος το ειπε δεν θυμαμε ναλλα ειπε ειναι κατι σαν μυκιτες) και αποτι του ειπε ο γιατρος προφανος επιδη σε καποιο σημειο δεν ειχε μπει καλα το προφυλακτικο εκεινη την ωρα διαβαζα το ποστ σου....
οποτε σου εγραψα στο καπακι με το που εκλεισα το τηλ.
αυτο που ξερω και ως τωρα εχω σταθει πολυ τυχερος οτι δεν ειναι μονο το hiv ο κυνδινος οποτε καλο ειναι να προσεχουμε λιγο
ωραιος ο κυνδινος (ειμαι λατρεις του εξτριμ) αλλα ομορφοτερη η ζωη και τον κυνδινο τον θελουμε για να μας το θυμιζει
συγνωμη αν ειμαι υπερβολικος αλλα μετα απο ευτο που ακουσα και την περιγραφη που μου εκανε το στομαχι μου ειναι κομπος
δεν επαθε και κατι σοβαρο τυπεφιλε μου γενικα προσεχω
αλλα.... ενας συναδερφος μου και λατρης του αθληματος, μου ειπε σημερα στο τηλ που τον ειχα παρει κολησε μυκητες(καπως αλιος το ειπε δεν θυμαμε ναλλα ειπε ειναι κατι σαν μυκιτες) και αποτι του ειπε ο γιατρος προφανος επιδη σε καποιο σημειο δεν ειχε μπει καλα το προφυλακτικο εκεινη την ωρα διαβαζα το ποστ σου....
οποτε σου εγραψα στο καπακι με το που εκλεισα το τηλ.
αυτο που ξερω και ως τωρα εχω σταθει πολυ τυχερος οτι δεν ειναι μονο το hiv ο κυνδινος οποτε καλο ειναι να προσεχουμε λιγο
ωραιος ο κυνδινος (ειμαι λατρεις του εξτριμ) αλλα ομορφοτερη η ζωη και τον κυνδινο τον θελουμε για να μας το θυμιζει
συγνωμη αν ειμαι υπερβολικος αλλα μετα απο ευτο που ακουσα και την περιγραφη που μου εκανε το στομαχι μου ειναι κομπος
τι πρέπει να κάνουμε φίλοι φιδέμπορα και Θαν ;;;
... μήπως να της κολλήσουμε ένσημα (της Λίλης) ... ώστε να μην έχει πρόβλημα απέλασης;;
και ποιος θα πάει Βουλγαρία να τη φέρει πίσω...
.... αχ ... Λίλη ...
- ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ . . ΤΕΛΕΙΑ. . . . και ένσημα θα κόλλαγα στο κορίτσι . . . αλλά γιατί δεν μας έστειλε ένα text στο κινητό μας, για να ξέρουμε. . . γιατί???? τυπε την πατησες για τα καλαΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Την Πέμπτη 5/1 είχα κατέβει για δουλειές στην Αθήνα και κατά τις 6πμ είπα να περάσω από τις πιάτσες για κανένα. Ήταν αρκετά άδεια - - περισσότερα στρουμφάκια, από κοπέλες έβλεπες στο κέντρο, είδα όμως την Χριστίνα από Βουλγαρία, που στεκόταν απέναντι από το κλασσικό χοτέλι . . . Καλό σώμα, καυλιάρικο πρόσωπο. . . την ρώτησα για full πρόγραμμα μετά κουλουριού, και συμφωνήσαμε στα 30 + 10.
Ανεβήκαμε πάνω και άρχισε κουβέντα για τα κορίτσια και τις αναδουλειές. . . της λέω να ξεκινήσουμε το παιχνίδι . . . . αλλά την βλέπω να φοράει το σουτιεν και μια μικρή μπλουζίτσα. Της ζήτησα να τα βγάλει, αλλά >αρνήθηκε, διότι δεν θέλει να παίζουμε με τα μικρά βυζάκια της
![]()
- - - πονάει. . . Της λέω για κουλούρι, αλλά έφαγα 2ο άκυρο
.
Είχα φοβερές καύλες, και της έσκισα το μουνί της κυριολεκτικά, σε σημείο που η καπότα (made in China - Το DUREX δεν το γνωρίζουν) έσπασε. . . ευτυχώς το πήραμε γρήγορα πρέφα, και τον έβγαλα. . . Της ζήτησα 2ρη καπότα, αλλά εδώ έφαγα το 3ρο άκυρο. . .
Πως θα τελειώσω. . . . μεμου είπε . . . . Τι να κάνω. . . . ήθελα να σηκωθώ να φύγω, αλλά θα έκλεγα πλήρως το 40ρι που έδωσα. . .
Αυτά έγιναν με εμένα. . . σίγουρα έχει φάει άκυρο από εμένα . . . από την Ελλάδα μέχρι την Βουλγαρία. . . και ίσως παραπέρα.
Η φάση είναι ότι μου είπε ότι είναι 26 χρονών, αλλά έδειχνε για τουλάχιστον 36. . . .
Αχ! Λίλη γύρνα πίσω . . . :-
. . άκου εκεί να παντρεύτηκε συναγωνιστή το κορίτσι μας . . που είναι η συναδελφική αλληλεγγύη![]()
δεν επαθε και κατι σοβαρο τυπε
σιγα
εεεμ... μερικές πουτάνες ... είναι πολύ καριόλες...
Καμιά πουτάνα δεν είναι καριόλα. . . είναι απλά πουτάνα ;)
Η Λίλη απλά γεννήθηκε για να γίνει [move][size=10pt]πουτάνα[/size][/move]. . . ως νυμφομανής μου είχε συστηθεί στην πρώτη μας συνεύρεση. . . . .
που την έμαθε αυτή την λέξη!!!!!
Απο την προσωπική μου εμπειρία . . . ήταν η μόνη πουτάνα που μου ζητούσε επίμονα να της σκίσω μουνί + κώλο ΚΑΙ ΑΠΛΑ το εννοούσε. . . Συμφωνείς φίλε kazanas? Αχ, το χάσαμε το κορμί πατριώτη :'(
Και στην τελική για μερικούς που μπορεί να αναρωτιούνται. Αν η Λίλη είχε πάθει κάτι δεδομένου και των φιμών που υπήρχαν ότι τον έπαιρνε ακάποτα, πιστεύετε ότι η Μίμα δεν θα φοβόταν για τη ζωούλα της. Εδώ η μία έθαβε την άλλη κάθε τρεις και λίγο, οπότε μάλλον μούφα οι φήμες. Γιατί κύριοι άτομα που έχουν πάρει ακάποτα τη Λίλη, έχουν πάρει και την άσπονδη φίλη της, η οποία για τα λεφτά έκανε τα πάντα!
Υπομονή μερικές μέρες, και θα ξεμπουκάρουν οι Αμνεζικες στην πιάτσα να ζωντανέψει το τοπίο!