Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
παλιο ειναι και 50 για 20 χρονο δεν λεει! να ηταν 50+ χαλαλιΤερμα Σολωνος κυκλοφορει ενα βουλγαρακι λιγο μελαμψο βυζακι 2αρι ψηλοκαπουλο 20χρονο
εχει κανα μηνα εναμιση στην αγορα παρτε το με ενα 50αρι κανει θαυματα και παει στις στροφες οπως το πας
παλιο ειναι και 50 για 20 χρονο δεν λεει! να ηταν 50+ χαλαλι![]()
/
Ουτε καληνυχτα δεν ξερει να πει,και ψηλοχανεται δεν ειναι μονιμο
μονο προσεχε αγωνιστη να ειναι 20 χρονο γιατι εχει 5 τεμαχια που ειναι 14 εωσ 16 .εχω δει φαση στην σωκρατουσ 2 μπατσινεσ μαγκωσαν εναν τυπο με ενα βουλγαρακι την ωρα που το ψωνιζε εκει ηταν καρφωτη αλλα......αντε να καθαρισεισ μετα και τι να πεισπαλιο ειναι και 50 για 20 χρονο δεν λεει! να ηταν 50+ χαλαλι![]()
/
Ουτε καληνυχτα δεν ξερει να πει,και ψηλοχανεται δεν ειναι μονιμο![]()
Απο 18"00 μεχρι............εμφανειστηκε ξανθο μωρο απο σκοπια πολυ ωραιο στο γνωστο περιπτερο ωρες 18¨00
ποιο ειναι το γνωστο αδερφε??εμφανειστηκε ξανθο μωρο απο σκοπια πολυ ωραιο στο γνωστο περιπτερο ωρες 18¨00
Απέναντι απο τα γυφτακια, εκει που ηταν η Λίληποιο ειναι το γνωστο αδερφε??

ψηλη με ξανθα κοντα μαλια?αν λεμε την ιδιαΑπέναντι απο τα γυφτακια, εκει που ηταν η Λίλη![]()
![]()
Απέναντι απο τα γυφτακια, εκει που ηταν η Λίλη![]()
![]()
... αχ... Λίλη...
. ΚΡΙΜΑ!!!! Νομίζω ότι πρέπει να βγει προκήρυξη: LILY WANTED KAYLOMENH AND ALIVE
. Ήταν αρκετά άδεια - - περισσότερα στρουμφάκια, από κοπέλες έβλεπες στο κέντρο, είδα όμως την Χριστίνα από Βουλγαρία, που στεκόταν απέναντι από το κλασσικό χοτέλι . . . Καλό σώμα, καυλιάρικο πρόσωπο. . . την ρώτησα για full πρόγραμμα μετά κουλουριού, και συμφωνήσαμε στα 30 + 10.
- - - πονάει. . . Της λέω για κουλούρι, αλλά έφαγα 2ο άκυρο
.
. . .
μου είπε . . . . Τι να κάνω. . . . ήθελα να σηκωθώ να φύγω, αλλά θα έκλεγα πλήρως το 40ρι που έδωσα. . . . . . . αχ . . . Λίλη . . . . το καλύτερο κορίτσι της πιάτσας. . . . . ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ . . ΤΩΡΑ ΞΕΡΩΝ' ΑΓΑΠΗΣΩ. ΚΡΙΜΑ!!!! Νομίζω ότι πρέπει να βγει προκήρυξη: LILY WANTED KAYLOMENH AND ALIVE
...κάτι πρέπει να κάνουμε ρε Θαν... δε μπορεί να το χάσαμε έτσι το κορίτσι...

Σε συνομιλία που έχω μέσω διαδικτύου με γνωστή κοπέλα από την πιάτσα στην Χαλκοκονδύλι μου είπε πως πολλές κοπέλες έχουν απελαθεί και μάλιστα υπάρχει πρόβλημα με το διαβατήριο τους.
Σε συνομιλία που έχω μέσω διαδικτύου με γνωστή κοπέλα από την πιάτσα στην Χαλκοκονδύλι μου είπε πως πολλές κοπέλες έχουν απελαθεί και μάλιστα υπάρχει πρόβλημα με το διαβατήριο τους.