Διαγραμμένο μέλος 7047
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.457
- Πόντοι
- 6.955
Ρε σεις, η Ζωη στο Φ80κατι τι νουμερο βυζι εχει;
Θα σας κάνω μια σούμα από σεβασμό καθαρά κ. Πύραυλε.Ομολογώ ότι παρά το ότι προσπάθησα ειλικρινά, δε μπόρεσα να καταλάβω ούτε ποιές ήταν οι αντιπαραθέσεις, ούτε γιατί δημιουργήθηκαν λεονταρισμοί.
Το μόνο που νομίζω ότι κατάλαβα, είναι ότι ο κ. Παίχτουρας είπε για πολλοστή φορά "εγώ παίρνω τη μπάλα μου και φεύγω, δεν παίζω άλλο"...
Αν εννοης την κοντη με το ξανθο μαλακι,ειναι σιλικονε και ειναι προς 2,5!!Ρε σεις, η Ζωη στο Φ80κατι τι νουμερο βυζι εχει;
Οσες φορες και να το ειπες παλι τα ιδια γινονται!!Ολα τα θρεντ ετσι καταληγουν μπαχαλο.Θα προτινω να ανοιξω ενα θρεντ με θεμα Τσακωμοι για μπουρδελα και στουντιο.Να γραφουν ολοι εκει για να ηρεμησουμε!!Φτάνει είπαμε. Μη συνεχίσουμε τα ίδια.
Δεν με ενδιαφερη φιλε αν θελης να μαλωνης,ουτε ποιοι θελετε να μαλωνετε,η παρεμβαση ειναι να το πω ετσι ωμα,το εχετε γαμηση το θρεντ,που ειναι ενα βασικο θρεντ που αφορα την μπουρδελοενημερωση.Αλλωστε το σαιτ λεγετε μπουρδελα,αλλιως να το λεγαμε,Τα ξεκατινιασματα,τραβηξτε χαροπα τα μαλλια σας κλπ.βΚαι ποιος είσαι εσύ, και θες να κανονίσεις που και με ποιον θα μαλώνω Ε?
Άγαπητέ βάλτε τονισμό στίς λεξούλες....μπερδευόμεθαΔεν με ενδιαφερη φιλε αν θελης να μαλωνης,ουτε ποιοι θελετε να μαλωνετε,η παρεμβαση ειναι να το πω ετσι ωμα,το εχετε γαμηση το θρεντ,που ειναι ενα βασικο θρεντ που αφορα την μπουρδελοενημερωση.Αλλωστε το σαιτ λεγετε μπουρδελα,αλλιως να το λεγαμε,Τα ξεκατινιασματα,τραβηξτε χαροπα τα μαλλια σας κλπ.β,και εξακολουθηται να το πηδατε!!
Τα σεβη μου,ειναι το στυλ της γραφης μουΆγαπητέ βάλτε τονισμό στίς λεξούλες....μπερδευόμεθα
στήν άνάγνωση !!!!!!!!
Αγαπητε μου δεν χλευαστικα ποτε κανενα και ουτε προκητε!!!Παρε για παραδειγμα το στυλ του πιτσιλιστη!!!Χρόνια πολλά άγαπητέ !!!
Δάσκαλεεεε , μήπως πρέπει καί έμείς νά βρούμε
ένα στύλ ( άγαπητέ sotirof) ούδεμία σχέση γιά χλευασμό έ ??
Μπορουμε να το συζητησουμε στο νεο θρεντ,αγαπητε φιλε!!Απ' ό,τι φαίνεται, τον καιρό που θα σταματήσουν οι διαπληκτισμοί εδώ μέσα, θα 'ναι όταν τα στούντιο βάλουν πρωκτικό στο βασικό πρόγραμμα![]()
Απ' ό,τι φαίνεται, τον καιρό που θα σταματήσουν οι διαπληκτισμοί εδώ μέσα, θα 'ναι όταν τα στούντιο βάλουν πρωκτικό στο βασικό πρόγραμμα![]()
Τις αντιπαραθεσεις τις σταματαω εδω!!!Αν μου γραφετε ομως.... θα απαντω...δεν μου αρεσει να αφηνω τιποτα αναπαντητο!!!..Κατοπιν τριων μηνυματων(απο διαφορετικα μελη) που δεχτηκα να μην σταματησω να γραφω κριτικες( ειχα αποφασισει να σταματησω)..θα συνεχισω να γραφω!!!!...Το βραδακι θα υποβαλλω στους υπευθυνους του site την χτεσινη πουτανοεμπειρια μου!!!!Επισης χτες διαπιστσωσα οτι πολλα στουντιο που νομιζουμε οτι δεν εχουν ριξει τις τιμες ...σε τηλεφωνα που εκανα για να αποφασισω σε ποιο θα παω...χωρις να αναφερω οτι διαβαζω και παρακολουθω την ενημερωση στο Internet.....αλλα κανοντας μονο την ερωτηση που με ενδιαφερει για το απλο προγραμμα, αν το δινουν στα 40 ευρω ...μου απαντησαν ....Ναι, το δινουν!!!...Απο το τηλεφωνο φυσικα δεν ξεραν, αν μιλανε σε πελατη τους .ειτε οχι...αρα το δινουν σε ολους(ειτε εισαι τακτικος πελατης,ειτε δεν εισαι) το απλο προγραμμα στα 40 ευρω,φτανει να μπουμε στο κοπο, να κανουμε την ερωτηση οπου πηγαινουμε!!!Ενα απο τα τηλεφωνα που εκανα ηταν και στο Φ104 και ρωτησα το ιδιο πραγμα...και μου απαντησαν οτι το δινουν και στα 40 το απλο προγραμμα!!!!..Αρα δεν υπαρχει λογος να γραφουμε συνεχεια να ριξουν τις τιμες...καθοτι εναρμονιζονται με την οικονομικη κριση ολα τα στουντιο πλεον και σιγα-σιγα κατεβαζουν τις τιμες!!!Καλο απογευμα να εχετε!Παω για καφε για να συνελθω καθοτι.. χτες το εριξα εξω ολη νυχτα(το πρωι μαζευτηκα..χαχαχα)!!!
Το να μην πετας τα λεφτα σου αλογιστα, αλλα να κανεις ερευνα αγορας, που θα τα τοποθετησεις... δεν το θεωρω "καρμηρια"....απεναντιας σαν ανθρωπος, δεν ειμαι τσιγγουνης..ειδικα με ανθρωπους που σεβομαι και αγαπω!!!Και τα δικα μου σεβη!!!!Άγαπητέ παίχτουρα θέλετε νά σάς πριμοδοτώ
μέ ένα ποσόν τής τάξεως τών 400 εύρώ ......
κάθε μήνα γιά τούς συνουσιασμού σας ????
Έχω όλη τήν καλή διάθεση πιστέψτε με ,
άρκει νά σταματήσετε νά μπροστάρετε
τήν καρμηριά σας !!!!!!!!
Τά σέβη μου !!!!!11
ΕυχαριστώΆγαπητέ lithin θέλετε νά σάς πριμοδοτώ
Τά σέβη μου !!!!!11
καλησπερα φιλε μου και χρονια πολλαΤις αντιπαραθεσεις τις σταματαω εδω!!!Αν μου γραφετε ομως.... θα απαντω...δεν μου αρεσει να αφηνω τιποτα αναπαντητο!!!..Κατοπιν τριων μηνυματων(απο διαφορετικα μελη) που δεχτηκα να μην σταματησω να γραφω κριτικες( ειχα αποφασισει να σταματησω)..θα συνεχισω να γραφω!!!!...Το βραδακι θα υποβαλλω στους υπευθυνους του site την χτεσινη πουτανοεμπειρια μου!!!!Επισης χτες διαπιστωσα οτι πολλα στουντιο, που νομιζουμε οτι δεν εχουν ριξει τις τιμες ...σε τηλεφωνα που εκανα για να αποφασισω σε ποιο θα παω...χωρις να αναφερω οτι διαβαζω και παρακολουθω την ενημερωση στο Internet.....αλλα κανοντας μονο την ερωτηση που με ενδιαφερει για το απλο προγραμμα, αν το δινουν στα 40 ευρω ...μου απαντησαν ....Ναι, το δινουν!!!...Απο το τηλεφωνο φυσικα δεν ξεραν, αν μιλανε σε πελατη τους .ειτε οχι...αρα το δινουν σε ολους(ειτε εισαι τακτικος πελατης,ειτε δεν εισαι) το απλο προγραμμα στα 40 ευρω,φτανει να μπουμε στο κοπο, να κανουμε την ερωτηση οπου πηγαινουμε!!!Ενα απο τα τηλεφωνα που εκανα ηταν και στο Φ104 και ρωτησα το ιδιο πραγμα...και μου απαντησαν οτι το δινουν και στα 40 το απλο προγραμμα!!!!..Αρα δεν υπαρχει λογος να γραφουμε συνεχεια να ριξουν τις τιμες...καθοτι εναρμονιζονται με την οικονομικη κριση ολα τα στουντιο πλεον και σιγα-σιγα κατεβαζουν τις τιμες!!!Καλο απογευμα να εχετε!Παω για καφε για να συνελθω καθοτι.. χτες το εριξα εξω ολη νυχτα(το πρωι μαζευτηκα..χαχαχα)!!!

Φίλε μου, όλοι μπορούν να δαπανήσουν πέντε ευρώ. Αν σου έλεγαν όμως ότι ένα σουβλάκι κοστίζει πέντε ευρώ θα το αγόραζες;Άγαπητέ παίχτουρα θέλετε νά σάς πριμοδοτώ
Τά σέβη μου !!!!!11