Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 791K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παίδες, την ίδια συζήτηση την είχαμε ξανά και πριν δυο μέρες και στην οποία πήρε μέρος και ο ίδιος ο διαχειριστής.
Εν μέσω συμφωνιών και διαφωνιών (όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις) καταλήξαμε κάπου. Ας δούμε τι μέλλει γενέσθαι χωρίς να κουράζουμε το θέμα παραπέρα διαιωνίζοντας το off-topic και χαλώντας τις καρδιές μας.

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.703
Πόντοι
2.597
Ωπ, εδω εχει ζουμι η κουβεντα.......

Οταν απευθυνεται κανεις με μαξ 150 ποστ σε καποιον χωρις να εχει προηγηθει κουβεντα μεταξυ αλλων ποστ μεταξυ τους το πιθανοτερο ειναι να ειναι γνωστος θιγομενος χρηστης που μπαινει με κλωνο γιατι δεν θελει να εκτεθει .... (πιθανοτερο λεω οτι οτι ειναι και απολυτο σε ποσοστο 90%)

Αν καποιοι δεν ενοχλουνται μπορουν να μην λαμβανουν υποψιν τα οσα λεει....
Αλλα μαλλον το πιθανοτερο ειναι να ενοχλουνται...... γιαυτο και ασχολουνται !!!!!!
Ισως να υπαρχουν και βασιμες αληθειες που απλα δεν λεγονται....

Αλλο η ελευθερια της εκφρασης και αλλο οι κανονες σε εμπορικες διαφημισεις .....

Το «πιθανότερο» δεν αποτελεί απόδειξη και αυτή η λογική ουσιαστικά οδηγεί στην μη ελευθερία έκφρασης: "είσαι νέο μέλος; δεν έχεις πολλά μηνύματα; μην μιλάς με παλιούς αλλιώς πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!" Ε σόρρυ αλλά δεν πάει έτσι. Όπως ο παίχτουρας γράφει και λέει ότι γουστάρει το ίδιο θα κάνω και γω και ο καθένας εδώ μέσα. Προσωπικά έκανα μία παρέμβαση αρχικά αλλά ενοχλήθηκα περισσότερο με την λάσπη που δέχτηκα, κάτι μου με οδήγησε να συμπεράνω ότι και τα υπόλοιπα από αυτά που λέει, έχουν την ίδια δόση αλήθειας...
Δεν νομίζω κανείς να φοβάται τις αλήθειες και αυτό ακριβώς του είχα πει. Να σταματήσει να μιλάει με μισόλογα και να πει ακριβώς ότι γνωρίζει. Δεν το έκανε (αλλά συνέχισε να με αποκαλεί κλώνο...).

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
366
Το «πιθανότερο» δεν αποτελεί απόδειξη και αυτή η λογική ουσιαστικά οδηγεί στην μη ελευθερία έκφρασης: "είσαι νέο μέλος; δεν έχεις πολλά μηνύματα; μην μιλάς με παλιούς αλλιώς πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!" Ε σόρρυ αλλά δεν πάει έτσι. Όπως ο παίχτουρας γράφει και λέει ότι γουστάρει το ίδιο θα κάνω και γω και ο καθένας εδώ μέσα. Προσωπικά έκανα μία παρέμβαση αρχικά αλλά ενοχλήθηκα περισσότερο με την λάσπη που δέχτηκα, κάτι μου με οδήγησε να συμπεράνω ότι και τα υπόλοιπα από αυτά που λέει, έχουν την ίδια δόση αλήθειας...
Δεν νομίζω κανείς να φοβάται τις αλήθειες και αυτό ακριβώς του είχα πει. Να σταματήσει να μιλάει με μισόλογα και να πει ακριβώς ότι γνωρίζει. Δεν το έκανε (αλλά συνέχισε να με αποκαλεί κλώνο...).
Τελος παντων, δεν ξερω τι εχει παιχτει μεταξυ σας και που ακριβως σε εχει προσβαλει....
Και μαλλον κακως ειπα την αποψη μου ...... Απλα καλο ειναι να σταματησει η φαγωμαρα.... αυτος ηταν μονο ο σκοπος μου.....

Το σαιτ μονο κερδος εχει οπως και ολα τα μελη μεσα απο τον διαλογο και την ανταλλαγη αποψεων

Καλο ειναι οταν σου χαλαει την αισθητικη καποιος να μην το συνεχιζεις κι εσυ....
Μια δυο τρεις δεκατρεις θα σταματησει η φαση .....

Οποιος εχει την μυγα μυγγιαζεται λενε ........

Παμε τσατ αρλεκιν θρεντ για φωτο κουιζ....  :dancing: :boobies:

Τίποτα το σπουδαίο φίλε μου. Απλά κάποιος κρυφός θαυμαστής μου πήρε τις κριτικές μου μία, μία και ψήφιζε αρνητικά. Ίσως πάλι να του κόλλησε απλά το ποντίκι και αδίκως τον αδικώ :2funny:
και με μενα το ιδιο εγινε.....μηπως να πανε να αλλαξουν τα ποντικια τους.............

Λες δηλαδή να ξεκινήσω παθητικά μαθήματα αυταρχικού στο 104 για να συνηθίζει ο κώλος μου; :S
καλη ιδεα, ναι, όπως κανουν ολοι οι ΑΝΤΡΕΣ που πανε και διαφημίζουν αυτο το στουντιο......... οι κωλοι τους παντως το προτιμουν ανεπιφύλαχτα το τραβελομαγαζο

Επισκέπτης
και με μενα το ιδιο εγινε.....μηπως να πανε να αλλαξουν τα ποντικια τους.............
Να κάνουμε κάναν έρανο τύπε... που να τους περισσέψουν λεφτά εκεί που έχουν πάει οι τιμές των στούντιο; :2funny:

καλη ιδεα, ναι, όπως κανουν ολοι οι ΑΝΤΡΕΣ που πανε και διαφημίζουν αυτο το στουντιο......... οι κωλοι τους παντως το προτιμουν ανεπιφύλαχτα το τραβελομαγαζο
Σσσσσς μην λες τέτοια. Απαγορεύονται οι εκφράσεις τέτοιου τύπου! Όλοι οι κώλοι έχουν δικαίωμα στο γαμήσι :grin:

Να κάνουμε κάναν έρανο τύπε... που να τους περισσέψουν λεφτά εκεί που έχουν πάει οι τιμές των στούντιο; :2funny:
Σσσσσς μην λες τέτοια. Απαγορεύονται οι εκφράσεις τέτοιου τύπου! Όλοι οι κώλοι έχουν δικαίωμα στο γαμήσι :grin:
;) ;) ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
459
Πόντοι
2.046
θελω να σταθω λιγο στην κριτικη του φιλου και συναγωνιστή ριγομορτη..

συγκεκριμενα θελω να σχολιασω το τελευταιο που λεει

δ) κατι πρεπει να γινει με τους λαθρομεταναστες στην περιοχή , εχουμε καταντήσει μπαγκλαντες

πραγματικα παιδια τρεις φορες εχω περασει για τσάρκα στην περιοχη τον μηνα δεκεμβρη , και πραγματικα

εχει ολες της ασιατικές φυλες μαζεμενες το μεταξουργείο

μπαγκλαντες, ινδοι, κουρδοι, αφγανοι,κινεζοαφγανοι, κινεζοι,μογγολοι κλπ..

ναι μεν ειναι θεμα υγιεινης σε οσους πανε ,αλλα ειναι και θέμα ασφαλειας πλεον , δεν κυκολοφορεις ευκολα μετα της 10 μονος σου εκει πέρα..

η ποιο επικινδυνες φυλες της ανατολης ειναι συριοι  και ιρακινοί..

και απο αφρικη μαροκινοι..

δεν το λεω στον αερα, ολοι αυτοι οι κατσαρομαλιδες μελαμψοι που βλεπετε τετοιοι ειναι..

προσοχή, τιποτα αλλο  ;) :)

Επισκέπτης
Kάτι η εορταστική χαλάρωση, κάτι η αποκάλυψη των ηλιαχτίδων μέσα από τα γκρίζα σύννεφα, εμνεύστηκα τόσο από την ατυχή συζήτηση (της οποίας ο παίχτουρας, δεν ήταν -ασφαλώς- το μόνο μέρος...) όσο και από το επαναλαμβανόμενο «ύφος» κάποιον κριτικών. (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε).
Οι θεοί/θεές (όπως είχε πει κάποιος που ξέχασα ποιός ήταν, όχι πάντως ο κ. Πύραυλος) αποκαλύπτονται στους πιστούς τους, δωρίζοντάς τους παραδείσιες στιγμές.
Όσ για τους μη πιστούς..., ανατρέξτε εδώ:

Συνημμένα

• libanistiria.jpg
    libanistiria.jpg
    228,5 KB · Εμφανίσεις: 50

Επισκέπτης
αλλά συνέχισε να με αποκαλεί κλώνο...
Είναι τα τραγικά της ζωής. Έχω προσπαθήσει να πείσω ότι είμαι αντανάκλαση (πράγμα που είναι αληθινό) αλλά δεν με πιστεύει κανείς.
Σιγά σιγά θα πιστέψω ότι υπάρχω. Σαν το Ρότζερ Ράμπιτ θα περιφέρομαι στην  αληθινή ζωή.
:2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.334
Πόντοι
11.795
Kάτι η εορταστική χαλάρωση, κάτι η αποκάλυψη των ηλιαχτίδων μέσα από τα γκρίζα σύννεφα, εμνεύστηκα τόσο από την ατυχή συζήτηση (της οποίας ο παίχτουρας, δεν ήταν -ασφαλώς- το μόνο μέρος...) όσο και από το επαναλαμβανόμενο «ύφος» κάποιον κριτικών. (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε).
Οι θεοί/θεές (όπως είχε πει κάποιος που ξέχασα ποιός ήταν, όχι πάντως ο κ. Πύραυλος) αποκαλύπτονται στους πιστούς τους, δωρίζοντάς τους παραδείσιες στιγμές.
Όσ για τους μη πιστούς..., ανατρέξτε εδώ:
Κάτι πας να κανεις με την διαφαινόμενη κυτταριτιδα της κοπελας στην φωτογραφία, αλλά η απεικόνιση των πραγματων θα ηταν πιο αληθινή αν η κοπέλα ηταν 15-20 κιλά παραπάνω.
Όποιος επισκεπτεται το γνωστό στουντιο καταλαβαίνει για τί μιλάω!
Πραγματικά ειναι για γέλια αυτα που γραφονται για κουκλαρες, ενω απλα αμα πας απο κοντα κανεις μεταβολή άμεσα απο την εμφάνιση των κοριτσιών και φυσικά οι φωτογραφίες του μπανερ τις εμφανίζουν με τα μισά κιλα απο οτι στην πραγματικοτητα.
Βέβαια για bbwlover ειναι must οφειλω να ομολογήσω.

Επισκέπτης
Κάτι πας να κανεις με την διαφαινόμενη κυτταριτιδα της κοπελας στην φωτογραφία, αλλά η απεικόνιση των πραγματων θα ηταν πιο αληθινή αν η κοπέλα ηταν 15-20 κιλά παραπάνω.
Μ' αρέσουν οι παρατηρήσεις. Διορθώνομαι.
Καλά είναι έτσι ή να ρίξω κάνα 5κιλο παραπάνω;

Συνημμένα

• libanistiria-2.jpg
    libanistiria-2.jpg
    231,6 KB · Εμφανίσεις: 62

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.334
Πόντοι
11.795
Μ' αρέσουν οι παρατηρήσεις. Διορθώνομαι.
Καλά είναι έτσι ή να ρίξω κάνα 5κιλο παραπάνω;
Εισαι σε καλό δρομο  :grin: , τον κώλο τον πλησιαζεις πολυ.
Λιγα ακομα κιλα στα δυνατα σημεία και σωσίβιο αντί για γραμμωση και ειναι μανούλι  :zfuck: :zfuck:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
593
Πόντοι
8.805
Πιστευω πως εισαι σοβαρος.
Δεν ταιριαζει στην ποιοτητα σου, τετοιο post.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.773
Πόντοι
7.783
Ομολογώ ότι παρά το ότι προσπάθησα ειλικρινά, δε μπόρεσα να καταλάβω ούτε ποιές ήταν οι αντιπαραθέσεις, ούτε γιατί δημιουργήθηκαν λεονταρισμοί.

Το μόνο που νομίζω ότι κατάλαβα, είναι ότι ο κ. Παίχτουρας είπε για πολλοστή φορά "εγώ παίρνω τη μπάλα μου και φεύγω, δεν παίζω άλλο"...

Επισκέπτης
Πιστευω πως εισαι σοβαρος.
Δεν ταιριαζει στην ποιοτητα σου, τετοιο post.
Σίγουρα παίζει ήδη μία τρανς αυτόν τον καιρό αλλά ο συναγωνιστής αναφέρεται προφανώς και στις παλιότερες εποχές που τα τραβέλια έβριθαν εκεί μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom