Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (3 μέλη και 52 επισκέπτες)

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
αυτό πρέπει να είναι παλιό, και μόνο για ένα χρονικό διάστημα. αυτή την περίοδο πρέπει να είναι ματζάρου 1, βραδινή, τουλάχιστον εκεί ήταν τελευταία φορα....
Τι να σου πω φιλε μου,κατι γνωστοι μου studiακιδες :grin: :grin: που ενφιαφερονταν για Ναταλυ, την πετυχαν τελευταια Κεφαλληνιας 8 τωρα ''οποιος'' θελει να ψαξει για Ναταλυ,ας κοιταξει σε Μαντζαρου 1Α και Κεφαλληνιας 8 με Ανδρεου Γεωργιου και για το τι βαρδια εχει, ας κανει ενα τηλεφωνο για σιγουρια μην τρεχει τσαμπα, αυτη εκει εχει τις εδρες τις :).

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Πηγαινε στην Μαντζαρου 1Α και Κεφαλληνιας 8 με Ανδρεου Γεωργιου,αλλα κανε ενα τηλεφωνο πρωτα για να μαθεις τι βαρδια εχει για να μην πας στα κουτουρου ;)και οσων αφορα τα τηλεφωνα Γαμαικανε ειναι:
-Μαντζαρου 1Α:2310512823.
-Κεφαλληνιας 8 και Ανδρεου Γεωργιου:2310538085.

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
θελω να σταθω με καποιους ασχετους που εγραφαν οτι εχει τις πιο ομορφεςφυσικες βυζαρες κτλ κτλ
δεν θυμαμαι ποιος τα ελεγε αλλα ρε μαγκες αν δεν ξερετε να ξεχωριζετε το αληθινο με το ψευτικο μην τσαμπουνατε παπαριες
ειναι ψευτικες κ φαινονται κ λιγο οι ουλες απο κατω κ μαλιστα το λεει κ η ιδια
Και από το σαλονάρισμα κάνει μπαμ ότι είναι σιλικόνη και γω απορούσα πως κάποιοι λέγανε φυσικότατες και το τονίζανε κιόλας...!!!

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τι λέω? Σαν μοντέλο είναι το σώμα της, ψηλή λεπτή με βυζάρες και δερματάρα. Τωρά αν εννοείς για το πρόσωπο εκεί είναι πιο υποκειμενικό το θέμα,εμένα μ'αρέσει.  :tits:

Και μένα μου αρέσει πολύ . Για μένα είναι το πρότυπο γυναίκας και στο πρόσωπο και εννοείται κορμάρα....
Τώρα την έχω γαμήσει τόσες φορές που έχω βαρεθεί...

stathakiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά έχω χάσει τη μπάλα με τις Τζούλιες.

Θυμάμαι πριν κανένα χρόνο (τουλάχιστον) είχα πάρει κάπου στη Σαπφώς (νομίζω εκεί που είναι τώρα η Νικόλ.fr) μια Τζούλια με σκούρο (καστανό ή μαύρο) καρέ μαλλί, απίστευτες βυζάρες και πολύ ωραίο σώμα σχετικά αδύνατο. Απ' όσο θυμάμαι είχε και πρόγραμμα με χύσιμο στα βυζιά της, ήτανε αρκετά κομοδίνο, αλλά μου είχε κάνει τρελό κλικ και δε την ξανα είδα ποτέ.

Ξέρει κανείς αν έχει ξαναεμφανιστεί αυτή η Τζούλια;

Είναι κάποια από αυτές που κυκλοφορούν;

Ευχαριστώ!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.548
Πόντοι
7.095
Τι λέω? Σαν μοντέλο είναι το σώμα της, ψηλή λεπτή με βυζάρες και δερματάρα. Τωρά αν εννοείς για το πρόσωπο εκεί είναι πιο υποκειμενικό το θέμα,εμένα μ'αρέσει.  :tits:
οκ...νομισα για το πρόσωπο πολυ όμορφη...στα αλλα συμφωνω

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
336
Πόντοι
36
Ρε παιδιά έχω χάσει τη μπάλα με τις Τζούλιες.

Θυμάμαι πριν κανένα χρόνο (τουλάχιστον) είχα πάρει κάπου στη Σαπφώς (νομίζω εκεί που είναι τώρα η Νικόλ.fr) μια Τζούλια με σκούρο (καστανό ή μαύρο) καρέ μαλλί, απίστευτες βυζάρες και πολύ ωραίο σώμα σχετικά αδύνατο. Απ' όσο θυμάμαι είχε και πρόγραμμα με χύσιμο στα βυζιά της, ήτανε αρκετά κομοδίνο, αλλά μου είχε κάνει τρελό κλικ και δε την ξανα είδα ποτέ.

Ξέρει κανείς αν έχει ξαναεμφανιστεί αυτή η Τζούλια;

Είναι κάποια από αυτές που κυκλοφορούν;

Ευχαριστώ!
ΟΧΙ αδερφε...Μιλας για την Πολωνεζα την Τζουλια,εχει εξαφανιστει απο τον Ιανουαριο του 2010.....Μακαρι να ηταν ακομη εδω

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195

gabetsos

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
1.225
Ξέρει κανείς πού δουλεύει η Αγάπη? (που δούλευε Κωλέττη 17).

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.853
Πόντοι
12.815
Αν καποιος περασει απο 26ης 35Α ας ρωτησει αν μετα της 8 το απογευμα δουλεψει η Νασια... :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Ποιο το λενε.?? Πηγες απο εκει ή πηρες τηλ.?? Γιατι σκεφτομαι να παω μετα της 8 μια καταδρομικη μονο και μονο για αυτην...
τελεφουνκεν.....πηγα στην βιλα στην λαρισα τελικα σημερα.....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ποιο το λενε.?? Πηγες απο εκει ή πηρες τηλ.?? Γιατι σκεφτομαι να παω μετα της 8 μια καταδρομικη μονο και μονο για αυτην...

Κομάντο Κ2, επιβεβαιώνω, η Νάσια θα βρίσκεται εκέι μετά τις 20:00.

Over. :grin:

Πρωινή η αφεντικίνα. :grin: Micel.

Θα ακολουθήσει εκτενής πρωινή αναφορά για σεχδόν όλα τα καταστήματα της πόλης. ;) Υπάρχουν νέα. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom