gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
περιληψη;Συνάντηση με την miss Mandy.
Για αλλού ξεκίνησα,αλλού πήγα,άλλη βρήκα από αυτή που υπολόγιζα.......![]()
Ανεβαίνει αναφορά.
περιληψη;Συνάντηση με την miss Mandy.
Για αλλού ξεκίνησα,αλλού πήγα,άλλη βρήκα από αυτή που υπολόγιζα.......![]()
Ανεβαίνει αναφορά.
-Προμηθέως 17: Η Μαίρη, με ένα πολύ σέξυ ροζ μαγίο και γροθιά στο κατεστημένο 25Ε είσοδο!
-Προμηθεως 17: Μαιρη με 25€ λεει ο Maanesgyggen,μαληστα αυτο θα πει revolution![]()
![]()
![]()
.Τουλαχιστον ειναι καλη αυτη η Μαιρη η ειναι μουφα και για αυτο ειναι χαμηλα η τιμη?????
![]()
.
Αξιζει μονο για τις φυσικες θεσπεσιες χορταστικες βυζαρες της.!!![]()
![]()
![]()
...μεσα στο δωματιο αν θες να δοκιμασεις πηγαινε στο υπνοδωματιο σου και χαιδεψε λιγο το κομοδινο σου (αν εχεις κομοδινο)...αντιδραει.???? ...ε καπως ετσι...ετσι.!!!
![]()
![]()
![]()
Ok.Για μένα είναι πολύ όμορφη, κ για τα βυζιά... ντάξει τι να λέμε!
Τιποτα φιλε νασε καλα ;).Σ' ευχαριστώ Death_zone88!πράγματι δεν είναι καθόλου σταθερή στο πρόγραμμα. Και για βικτώριοα, πρώην νάταλι ψήνομαι, η οποία παρότι γυφτοφέρνει, έχω περάσει καλά παλαιότερα στο Νικ. ουρανού που ...τραγουδούσε!
Οταν λες Ναταλυ,ενοεις την γνωστη μελαμψη βυζαρουγνωριζει κανεις η ναταλυ αν δουλευει ακομη μαντζαρου;
ευχαριστω εκ των προτερων
η τζεσικα ειναι αυτη που δουλευε στο στουντιακι διπλα στο μετ κ λογω ψευτικων βυζιων μπηκα να δω τι παιζει κ πηρα την μεγαλυτερη απογοητευση της ζωης μου
Αν οντως λεμε για αυτην την Ναταλυ,εχω ακουσει.... και διαβασει εδω στο site οτι δουλευει στο studio:Κεφαλληνιας 8 και Ανδρεου Γεωργιου περιοχη:Μυλος και τηλ:2310538085.Δεν ξερω τι βαρδια δουλευει, αλλα οποιος θελει για Ναταλυ ας τους κανει ενα τηλεφωνο να μαθει τι και πως.μαλλον αυτην εννοεί