πάντως μετά από μια γρήγορη απογευματινή βόλτα στη φυλής παρατήρησα οτι σε δυο-τρια που μπηκα δεν υπήρχε κανείς στην αναμονή και περπατούσαν πολύ λίγοι συναγωνιστές. Οι τιμές σταθερές στο 20αρι.
επειδη βιαζόμουν δε περιμενα και πολύ όποτε δεν θυμάμαι ονόματα εκτος απο το 86 που ήταν η μικαελα και μια αλλη.
κατέληξα στο στανταρ την Χριστινα στο 69 πάνω, στην οποια γινόταν παρέλαση. Επείδη είχε κόσμο, 'εχω την αίσθηση οτι ήταν λίγο βιαστική.
Και αναρωτιέμαι μήπως όταν υπάρχει πολύς κόσμος σε ένα μαγαζί, ειναί καλύτερα να ρισκάρεις και να δοκιμάσεις κάποια άλλη??
Καταδρομική στην Λιοσίων 91 για να τσεκάρω την κριτική του λαστ.
Βασικά είναι ορθή, απλά στα μεγέθη πρέπει να προσθέσετε τουλάχιστον 15 κιλά.
Η "οπτασία" ήταν γεματούτσικη, στα όρια της χοντρής, και καθιστή η κοιλιά έκανε τρεις δίπλες.
Παρ' όλα αυτά, πέρασα, μέσα ήταν καυλιάρα: μου χτυπούσε και τα κωλομέρια ενώ την πιστονάριζα.
Μπορώ να πω ότι θα τελείωνα δόξα και τιμή, μέχρι που άνοιξε το στόμα και βγήκε μια μυρωδιά φασολάδας...
Η "οπτασία" ήταν γεματούτσικη, στα όρια της χοντρής, και καθιστή η κοιλιά έκανε τρεις δίπλες.
Παρ' όλα αυτά, πέρασα, μέσα ήταν καυλιάρα: μου χτυπούσε και τα κωλομέρια ενώ την πιστονάριζα.
Μπορώ να πω ότι θα τελείωνα δόξα και τιμή, μέχρι που άνοιξε το στόμα και βγήκε μια μυρωδιά φασολάδας...
τυπε πρεπει να φυγω τωρα...αλλα στο μαγαζι ηταν 2 αννες χθες...η μια (το θεομουνο) ειναι πολυ αδυνατουλα,το πολυ 50 κιλα με βυζαρες φυσικες και δε μιλαει λεξη ελληνικα...