axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 9
- Πόντοι
- 366
εγω ξεπαρθενευτηκα μικρος ......μαλλον αυτο φταιει τυπε ?Το γαμώ ελάχιστα κάθε φορά τύπε για να μην επέλθει κορεσμός.
Τον πιο πολύ χρόνο τον αφιερώνω στον κώλο![]()
εγω ξεπαρθενευτηκα μικρος ......μαλλον αυτο φταιει τυπε ?Το γαμώ ελάχιστα κάθε φορά τύπε για να μην επέλθει κορεσμός.
Ξεπαρθενεύτηκα μεγάλος...
Το γαμώ ελάχιστα κάθε φορά τύπε για να μην επέλθει κορεσμός.
Τουναντίον... είχες και πιο πολλά χρόνια έτσι να τελειοποιήσεις την τέχνη σου ;)εγω ξεπαρθενευτηκα μικρος ......μαλλον αυτο φταιει τυπε ?![]()
Στα 27 ήταν η χειρότερη χρονιά μου. Φαντάρος γαρ. Γάμησα μετά από 6 μήνες αποχή και ένιωθα σαν παρθένος... πιάνεται;αν δεν ξεπαρθενιάστηκες στα 27...
μικρός είσαι!
![]()
14,5 ετων !!!!!!! μεχρι τα 29-30 συνεχως δυο και τρεις φορες την εβδομαδαΤουναντίον... είχες και πιο πολλά χρόνια έτσι να τελειοποιήσεις την τέχνη σου ;)
Στα 27 ήταν η χειρότερη χρονιά μου. Φαντάρος γαρ. Γάμησα μετά από 6 μήνες αποχή και ένιωθα σαν παρθένος... πιάνεται;![]()
Ε πάνω κάτω στην ίδια ηλικία ξεπαρθενεύτηκα κι εγώ.14,5 ετων !!!!!!! μεχρι τα 29-30 συνεχως δυο και τρεις φορες την εβδομαδα
απο τα 30-36 αποχη και μετα παρα πολυ αραια μα παρα πολυ ομως......

οχι ρε .....Ε πάνω κάτω στην ίδια ηλικία ξεπαρθενεύτηκα κι εγώ.
Εξαετή αποχή έκανες ρε;
Γιατί; Φυλακή μπήκες;
Στα 27 ήταν η χειρότερη χρονιά μου. Φαντάρος γαρ. Γάμησα μετά από 6 μήνες αποχή και ένιωθα σαν παρθένος... πιάνεται;![]()
Και τώρα κάθε πότε γαμείς πάνω κάτω; :-οχι ρε .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απλα σαν να βαρεθηκα![]()
Εσύ να μην λες τίποτε. Δυσχεραίνεις τη θέση σου...όταν τα λέω εγώ για τους φαντάρους...
![]()
Μάγκες δεν γράφω συχνά στο φόρουμ ούτε έχω διαβάσει καν τις προηγούμενες σελίδες παρολ' αυτά θέλω να πω κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για το καμάκι. το καμάκι είναι παγκόσμιο άθλημα, ζει μέχρι σήμερα και στην οργανωμένη του μορφή είναι αρκετά αντεργκράουντ πιο πολύ επειδή οι ίδιοι οι άντρες δεν ενδιαφέρονται. με τη φράση "οργανωμένη μορφή" εννοώ τον όρο Pick Up Artist, ψάξτε τον στο wikipedia. είναι ιδιότητα, είναι χόμπυ, είναι τρόπος και στάση ζωής. Αναλυτικά:
Κάποιοι (πρώην) φλώροι, ξενέρωτοι, ανέραστοι, παρθένοι, μετρημένοι στα δάχτυλα ξεκίνησαν ο καθένας ξεχωριστά και ατομικά να ασχολούνται με το γιατί αυτοί δεν γαμάνε, τι θέλουν οι γυναίκες και τι μπορούν να κάνουν οι ίδιοι για να ρίξουν μια γυναίκα. Τα νέα είναι θετικά. Απλά διαβάστε το βιβλίο-αυτοβιογραφία "The Game" του Neil Strauss και θα το πιάσετε το νόημα για τα καλά. Το γυναικείο μυαλό έχει αποκρυπτογραφηθεί με αποτέλεσμα όποιος είναι μυημένος στη τέχνη του Pick Up Artist (ΟΛΟΙ μπορούμε χωρίς ΚΑΜΙΑ εξαίρεση), να μπορεί να ρίχνει σχεδόν οποιαδήποτε κοπέλα! Είναι ολόκληρη φιλοσοφία και βασίζεται κυρίως στα σωστά πράγματα που πρέπει να λέει κάποιος (και να κάνει) σε μια γυναίκα με στόχο να τη ρίξει, τόσο συγκεκριμμένα που αυτές οι "ρουτίνες" μπορούν να καταγραφούν και να διαδοθούν ακόμα και σε σκονάκι! Χρειάζεται απλά σωστή στρατηγική και πλάνο με "διάγραμμα ροής" για ΟΛΕΣ τις γυναίκες!
Όποιος ενδιαφέρεται για τη τέχνη αυτή, ας διαβάσει το βιβλίο από πάνω, ας ψάξει τα ονόματα Mystery και Style διαβάζοντας τη βιβλιογραφία τους και μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει. Ασχολούμαι με αυτά εδώ και 1-2 μήνες και βλέπω τεράστια βελτίωση στον ίδιο μου τον εαυτο!
Τα λόγια είναι περιττά, όποιος θέλει περισσότερο πληροφορίες ας μου στείλει στο ίνμποξ, ενώ επίσης ψάχνομαι για άλλα άτομα που ασχολούνται με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών και γιατί όχι καμία μαζική εξόρμηση σε μπαράκια τη περίοδο των χριστουγέννων.
αδιαφορο αυτοΚαι τώρα κάθε πότε γαμείς πάνω κάτω; :-
Επειδή είπες πάρα μα πάρα πολύ σπάνια, γι' αυτό ρωτώ.αδιαφορο αυτο
Απλα θεωρω οτι δεν μου προσφερει κατι ο αγοραιος πλεον....Επειδή είπες πάρα μα πάρα πολύ σπάνια, γι' αυτό ρωτώ.
14,5 ετων !!!!!!! μεχρι τα 29-30 συνεχως δυο και τρεις φορες την εβδομαδα
απο τα 30-36 αποχη και μετα παρα πολυ αραια μα παρα πολυ ομως......
Στο μεταξι γυρνουσα και τοτε ειχε μονο μεγαλες και μπαζα !!!!!!Αν είχες μεγαλύτερο χαρτζιλίκι θα είχες επισκεφτεί το Μετάξι από τα 12![]()
στα 12 νομιζω ξεκινησα να βγαζω υγρο.....14,5? :S Εγω στην ηλικια αυτη δεν ειχα καν σπερμα.![]()
να μπορεί να ρίχνει σχεδόν οποιαδήποτε κοπέλα!
Εγώ στα 10 ξεκίνησα να βγάζω τρίχες...στα 12 νομιζω ξεκινησα να βγαζω υγρο.....