You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 91K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (9 μέλη και 36 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
δλδ κινδυνευουμε να υποστουμε και ξεβρακωτοι κανεναν σωματικο ελεγχο ε;να βγαλουμε ταυτοτητες δημοσιογραφικες αν ειναι.....Αστυνομία! Ρωτούσαν το όνομα της τσατσάς της κοπέλας αν έχει άδεια το μαγαζί κτλ, περιμέναν να βγεί από μέσα η γκόμενα. Τις προάλλες πριν καμιά βδομάδα ήταν ασφαλίτες στο Ταντάλου 9, μας ζητήσαν και ταυτότητα.
Το κακό της υπόθεσης είναι ότι καθυστέρουν τα κορίτσια από τη δουλειά τους!
Επισκέπτης
Προσοχή μην βρεθούμε με κανένα γκλόμπ στο κώλο κ μας κάνουν αυταρχικό!!!

gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
θα επικαλεστω το νικ μου...μπορει να το σεβαστουν....δεν μπορει....και οι μπατσοι πηδανε....ολο και καποιον θα εχω ωφελησει με τις κριτικες μου.... ;) οπως και εσυΠροσοχή μην βρεθούμε με κανένα γκλόμπ στο κώλο κ μας κάνουν αυταρχικό!!!![]()
![]()
![]()
Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
θα επικαλεστω το νικ μου...μπορει να το σεβαστουν....δεν μπορει....και οι μπατσοι πηδανε....ολο και καποιον θα εχω ωφελησει με τις κριτικες μου.... ;) οπως και εσυ
ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ!!!!!!!
Μπορεί να είναι άτομα του Jo >

asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
xsasa αλλα και octavia αν δειτε σιδερενιες ζαντες και 2 κεραιες αντι για μια 99% ειναι ...σχολειοτα περισοτερα ασφαλιτικα Citroen Xsara ειναι..
το εχουν γαμησει τωρα τελευταια με τα πεσιματα, ειδικα στον βαρδαρη..2 φορες τον τελευταιο μηνα μας την εχουν πεσει για ελενχο
mandipl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
τελικα ποια χριστινα απο σολ δουλευει σε μπουρδελο αυτη με το ροζ η αυτη με το κιτρινο ??
αν ειναι με το κιτρινο ειναι καλη κοπελα και μου ειχε κανει φανταστικη πιπα στο σολ .αν ειναι με το ροζ ειναι μια πολυ πορνο-σεξυ παρουσια που δεν εχω δοκιμασει αλλα πρεπει να ειναι ξεπετα και να νοιαζετε μονο για κοκες ..(και που πρεπει να ειστε προσεκτικοι μαζι της)
αν ειναι με το κιτρινο ειναι καλη κοπελα και μου ειχε κανει φανταστικη πιπα στο σολ .αν ειναι με το ροζ ειναι μια πολυ πορνο-σεξυ παρουσια που δεν εχω δοκιμασει αλλα πρεπει να ειναι ξεπετα και να νοιαζετε μονο για κοκες ..(και που πρεπει να ειστε προσεκτικοι μαζι της)
αυτη με το ροζ την αποκλειουμε....αυτη με το κιτρινο ειναι αν κ η φωτο δεν ειναι καλη....τελικα ποια χριστινα απο σολ δουλευει σε μπουρδελο αυτη με το ροζ η αυτη με το κιτρινο ??
ειναι η κλασικη χριστινα ρε παιδια που δουλευε πριν απο χρονια καθε βραδυ στο κοροβαγκου
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
τελικα ποια χριστινα απο σολ δουλευει σε μπουρδελο αυτη με το ροζ η αυτη με το κιτρινο ??
κιτρινο
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
αυτη με το ροζ την αποκλειουμε....αυτη με το κιτρινο ειναι αν κ η φωτο δεν ειναι καλη....
ειναι η κλασικη χρισρτινα ρε παιδια που δουλευε πριν απο χρονια καθε βραδυ στο κοροβαγκου
Αυτη ειδα εγω εκει και αυτη ηξερα οτι ειταν και παλαιοτερα
τωρα τι ανακατωσουρα εγινε και πως δε ξερω ..
Αλλη Χριστινα παντως Εκτος απο την εικονιζομενη δεν εμφανιστηκες στο Κοροβαγκου μετα που ανοιξε
Καλη κακη εμενα δε με νοιαζει τοσο , μαρεσε και θα παω μια φορα
ας φαω και τα μουτρα μου στην τελικη σιγα ...
Το θεμα ειναι οτι δε την βλεπω και πολυ ζεστη ...
Υποψιαζομαι ειναι λυση αναγκης μιας και εχουν ξεμεινει απο γκομενες οι Βιλες
και θα επιστρεψει μαλλον στο κωλομπαρον , ποτε μαλλον πρεπει να παρει σειρα προτεραιοτητας απ οποιον ψηνεται
Το θεμα ειναι οτι δε φαινετε εδω και μερες ...
εγω την περασα ενα χερακι....Αυτη ειδα εγω εκει και αυτη ηξερα οτι ειταν και παλαιοτερα
Αλλη Χριστινα παντως Εκτος απο την εικονιζομενη δεν εμφανιστηκες στο Κοροβαγκου μετα που ανοιξε
Υποψιαζομαι ειναι λυση αναγκης μιας και εχουν ξεμεινει απο γκομενες οι Βιλες
και θα επιστρεψει μαλλον στο κωλομπαρον , ποτε μαλλον πρεπει να παρει σειρα προτεραιοτητας απ οποιον ψηνεται
Το θεμα ειναι οτι δε φαινετε εδω και μερες ...![]()
χθες δουλευε βραδυ η σαρα κ ρωτησα την τσατσα που ειναι το χριστινακι κ ειπε οτι εχει περιοδο...
σε λιγες μερες επιστρεφει
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
Επισης αλλο ενα μπερδεμα υπαρχει με την Τανια της Κωλετη
Δεν ξερω αν εχει δουλεψει Λαφαμ αυτη , αλλα ΔΕΝ ειναι η Τανια που ειχε δουλεψει εκει
και εσκασε μυτι Κωλετη πριν κατι μηνες για λιγες εμφανισεις
και απο αναφορες που θυμαμαι δεν ελεγε κατι μεσα ( Μελαχρινη Ρωσσιδα μαλλον )
Δεν ξερω αν εχει δουλεψει Λαφαμ αυτη , αλλα ΔΕΝ ειναι η Τανια που ειχε δουλεψει εκει
και εσκασε μυτι Κωλετη πριν κατι μηνες για λιγες εμφανισεις
και απο αναφορες που θυμαμαι δεν ελεγε κατι μεσα ( Μελαχρινη Ρωσσιδα μαλλον )
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
εγω την περασα ενα χερακι....
χθες δουλευε βραδυ η σαρα κ ρωτησα την τσατσα που ειναι το χριστινακι κ ειπε οτι εχει περιοδο...
σε λιγες μερες επιστρεφει
Οκεικ καλως να μας ερθει ...
Επιδη δε παρακολουθησα τελευταια δε το ειδα αυτο
Πως σου φανηκε ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
μπα μεσα ειναι φωτια αμα βρεις τα κουμπια της και αν της αρεσεις κιολας.....μιλαω εκ πειρας....παρτην σε σεξσοου και θα με θυμηθεις....καυλωνει....μαλακια μονο που δεν αφηνει να την γλειψεις.Αυτη ειδα εγω εκει και αυτη ηξερα οτι ειταν και παλαιοτερα
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.808
- Πόντοι
- 32.165
Τωρα πλεον εχω επιβεβαιωθει 100% (πριν ειμουν στο 99.9%). Παντως το ξανθο της πηγαινε πιο πολυ. μου θυμιζε και μια φιλη μου γαμωτο, τωρα με το μαυρο μας τα χαλασε.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
μπα μεσα ειναι φωτια αμα βρεις τα κουμπια της και αν της αρεσεις κιολας.....μιλαω εκ πειρας....παρτην σε σεξσοου και θα με θυμηθεις....καυλωνει....μαλακια μονο που δεν αφηνει να την γλειψεις.
Δεν την βλεπω ζεστη γεια δουλεια στο ντελο λεω ...οχι γενικα
Τωρα απο Χριστινοκουμπα κατι ξερω

ελπιζω να τα βρω
cortomaltese032
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κίτρινο.. άφησε αντικαταστάτρια στο sol την ξαδέλφη της, μοιάζουν αρκετά στο πρόσωπο αλλά οι ομοιότητες σταματούν εκεί.
ηταν πολυ καλυτερη μεσα,εγω βεβαια παντα περνουσα καλα....Οκεικ καλως να μας ερθει ...
Επιδη δε παρακολουθησα τελευταια δε το ειδα αυτο
Πως σου φανηκε ?![]()
το κορμι δεν εχει χαλαρωσει κ εχει βελτιωσει πολυ την πιπα
φαινεται την δουλεψε πολυ στο σολ

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις