sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 591
- Πόντοι
- 9.725
Λιγο ογκωδης..
Ογκώδης προσωπικότητα εννοείς...
Λιγο ογκωδης..
Αν ησουν εσυ πρεπει να με ειδες. Εχτες Πεμπτη!!! απογευμα 6 και κατι. Οταν εγω περιμενα Ελενη μπηκαν κατι πιστιρικια , ειδαν και εφυγαν , για να θυμηθεις αυτο...μάλλον εγώ ήμουν....![]()
![]()
Ογκώδης προσωπικότητα εννοείς...
δεν ήμουν εγώ τότε...Αν ησουν εσυ πρεπει να με ειδες. Εχτες Πεμπτη!!! απογευμα 6 και κατι. Οταν εγω περιμενα Ελενη μπηκαν κατι πιστιρικια , ειδαν και εφυγαν , για να θυμηθεις αυτο...
δεν ήμουν εγώ τότε...
ούτε κατα διάνοια....Παιζει να ειναι κατι σα προστασια?
ούτε κατα διάνοια....
είναι πράγματι πολύ καλό μαγαζί....και τα κορίτσια υπέροχα...Αρα θα ειναι καποιος που ειναι τοσο παλιουρας που εχει γινει φιλος.. Οπως και να χει το καταστημα ειναι γαματο. Το εννοω!! πραγματικα τοπο στα λεφτα που εδωσα
Οι υπηρεσιες απλα αψογες. Αλλα οσο γαι τα κοριτσια για τους αλλους ειναι ολες καλες. Για μενα μονο Η ΕΛΕΝΗ!!!!Αγαπουλης λεγεται αυτος που κανει σαν εμενα? Ας ειναι , εγω λανω αυτο που μου αρεσει !!!είναι πράγματι πολύ καλό μαγαζί....και τα κορίτσια υπέροχα...
Λιγο ογκωδης , με γυαλια , κοντο μαυρο μαλλι , σοβαρος αλλα και χαλαρπ υφος ( οχι δηλαδη προκλητικο , φαινοταν καλο παιδι και διακριτικο) σιγουρα γνσωτης του μαγαζιου , ανετος . Καθοταν απλως στον καναπε και δεν φαινοταν να ειχε παει σα πελατης..
είσαι ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ!!!!!Οι υπηρεσιες απλα αψογες. Αλλα οσο γαι τα κοριτσια για τους αλλους ειναι ολες καλες. Για μενα μονο Η ΕΛΕΝΗ!!!!Αγαπουλης λεγεται αυτος που κανει σαν εμενα? Ας ειναι , εγω λανω αυτο που μου αρεσει !!!
όπως όλοι μας... σε καλό σε καλό!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κλαιω απο τα γελια....σε καλο να μου μπει.....

είμαστε γελαστά παιδιά!!!!τι σκατα λεω και γελατε συνεχεια.![]()
σε καλό σε καλό!!!!![]()
είσαι πανέμορφη σήμερα!!!!
ευχαριστω......
εισαι πολυ ηλιθιος αλλα δεν μπορω να σου κραταω μουτρα ρε βλαμενο
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

κουμπαρούλα σε αγαπώ!!!!ευχαριστω......
εισαι πολυ ηλιθιος αλλα δεν μπορω να σου κραταω μουτρα ρε βλαμενο
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

το αριστούργημα δεν το βαράμε ούτε με τριαντάφυλλο!!!!
η περιέργεια θα σε φάει...καλα οποιος και να ηταν ας μου στειλει απλως ενα πμ να ξερω την αλλη φορα να του πω και ενα γεια