DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 349
- Πόντοι
- 36
Καλημέρα στο υπέροχο πρωινό μπουκέτο καί ειδικά στην Αλεξάνδρα ! καί στην παρεούλα μας !
Καλημερα DON !!!Καλημέρα στο υπέροχο πρωινό μπουκέτο καί ειδικά στην Αλεξάνδρα ! καί στην παρεούλα μας !
καλημέρα λιονταρή...είσαι καλά?? καλημέρα don....Καλημερα DON !!!
Καλημερα στα κοριτσια και πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!
Καλημερα Λαγε !!!καλημέρα λιονταρή...είσαι καλά?? καλημέρα don....
Ελεω Διαμαντιδη, εχουμε χαρουλες οι Ελληνες !!! ;) ;) ;)Καλημέρα Λιονταράκο καλημέρα Λαγονησιωτάκο ! ελέω Διαμαντίδη έχουμε χαρούλες σήμερα βαζελάκια ?
Συμφωνώ αλλά για μόνο τόν Διαμαντίδη του Παναθηναικού να εννοούμαστε γιατί υπάρχει καί ένα συνωνόματο λαμόγιο υπουργός του Π.Α.Σ.Ο.Κ. !Ελεω Διαμαντιδη, εχουμε χαρουλες οι Ελληνες !!! ;) ;) ;)
ποιοςΣυμφωνώ αλλά για μόνο τόν Διαμαντίδη του Παναθηναικού να εννοούμαστε γιατί υπάρχει καί ένα συνωνόματο λαμόγιο υπουργός του Π.Α.Σ.Ο.Κ. !
του πασόκ....μητσάρας μόνο ένας!!!!Για τον πρωτο μονο, ειμαστε χαρουμενοι !!!Συμφωνώ αλλά για μόνο τόν Διαμαντίδη του Παναθηναικού να εννοούμαστε γιατί υπάρχει καί ένα συνωνόματο λαμόγιο υπουργός του Π.Α.Σ.Ο.Κ. !
και να μας φερει την εισπραξη !!! ;) ;) ;)ποιοςτου πασόκ....μητσάρας μόνο ένας!!!!
Χαίρωμαι που συμφωνούμε καί σ'αυτό !Για τον πρωτο μονο, ειμαστε χαρουμενοι !!!
Για τον αλλον, να παει να![]()
και να μας φερει την εισπραξη !!! ;) ;) ;)
Και εγω το χαιρομαι φιλε μου !!!Χαίρωμαι που συμφωνούμε καί σ'αυτό !
με έκανες και add στο facebook ε....ευχαριστώ!!! θα σαι μαγαζί απόψε??
πες πως ήταν...μήπως καταλάβω...Τελικα ο τυπος με το γυαλι του καναπεος δεν αποκαλυφθηκε. Παλι Ελενη σημερα αλλα προς το παρον παιρνω τις ανασες μου , θα την επισκεφτω ξανα ομως... Αλλα εγω θελω να μου αποκαλυφθει ο τυπος , εγινε μυστηριο!! χαχα
πες πως ήταν...μήπως καταλάβω...
μάλλον εγώ ήμουν....Λιγο ογκωδης , με γυαλια , κοντο μαυρο μαλλι , σοβαρος αλλα και χαλαρπ υφος ( οχι δηλαδη προκλητικο , φαινοταν καλο παιδι και διακριτικο) σιγουρα γνσωτης του μαγαζιου , ανετος . Καθοταν απλως στον καναπε και δεν φαινοταν να ειχε παει σα πελατης..