Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
33
Πόντοι
166
Αυτή η γυναικα εχει άποψη

Έρρικα Πρεζεράκου: Ερωτεύτηκε και δεν ζηλεύει!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011, 11:47

Ομολόγησε τον έρωτά της, μπροστά στην κάμερα η Έρρικα Πρεζεράκου! H 36χρονη πρωταθλήτρια και πρώην κριτής του «Dancing with the stars» ομολόγησε στην «Πρωινή Μελέτη» ότι δεν της έγινε πρόταση για το «Dancing on ice» και αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη!

Αν και διστακτική, η Έρρικα Πρεζεράκου, για πρώτη φορά μίλησε για την προσωπική της ζωή: «Είμαι πάρα πολύ καλά» δήλωσε όταν ρωτήθηκε για τα προσωπικά της, ενώ το χαμόγελό της έλαμπε! Η πρώην κριτής του «Dancing with the stars» δεν ανέφερε το όνομα του άνδρα που της έκλεψε την καρδιά, αρκέστηκε όμως να δηλώσει: «Όπως τον θαυμάζω και τον σέβομαι, έτσι κάνει και αυτός. Δεν είμαι ζηλιάρα, συνήθως δεν ζηλεύω».

Τι είναι αυτό άραγε που της τράβηξε την προσοχή στον συγκεκριμένο άνθρωπο; «Το βάθος της ψυχής» αστειεύτηκε η Έρρικα, χωρίς να προχωρήσει σε άλλες λεπτομέρειες. Η ίδια μάλιστα παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να κάνει οικογένεια: «Έχω κάνει καμιά δεκαριά προτάσεις γάμου, αλλά έφυγαν οι άνθρωποι» είπε γελώντας και συνέχισε: «Είναι στο μυαλό μου να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, αλλά το παιδί δεν είναι παραγγελία...λες και πηγαίνεις σούπερ μάρκετ! κάτσε να μεγαλώσω πρώτα!» τόνισε.

Της Έρρικας Πρεζεράκου, δεν της έγινε κάποια πρόταση για το «Dancing on ice». H ίδια όμως δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην εμπειρία της από το «Dancing with the stars»: «Ήταν τόσο μαγικά, που γέμισα! Υπάρχουν πράγματα που μας ταιριάζουν και πράγματα που δεν μας ταιριάζουν. Για μένα ήταν μία πρόκληση» σχολίασε.

Το «Junior Master Chef» έχει προκαλέσει πολλά σχόλια πριν καν ξεκινήσει. Η Έρρικα Πρεζεράκου δήλωσε για τη συμμετοχή των παιδιών σε ένα τέτοιο παιχνίδι: «Είναι σημαντικό τα παιδιά να εκφράζονται δημιουργικά. Βασικά είναι σημαντικό το πώς θα λειτουργήσουν οι οικογένειές τους».

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
66
Αθώος λέμε. Τπτ δεν έγινε. Δηλαδή αν έβλεπες το αυτοκίνητό του έξω από μαγαζί με περούκες σημαίνει ότι αγόραζε περούκες; Άσε μας μωρέ καημένη.
αντισθενη εχεις κλεψει και την πελατεια του κοσμο :2funny: :2funny: :2funny:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Το δίδαγμα που βγαίνει από αυτό το θέμα είναι ένα: Μη παρκάρετε έξω από studio γιατί μπορεί να σας παρεξηγήσουν.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
33
Πόντοι
166
Νομίζω οτι τελικά ο μάγκας ειχε πάει σε στουντιο γυμναστικής :think:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Σε ποιο στουντιο βρισκεις τοσο ευκολα παρκινγκ ακριβως μπροστα στην πορτα; :huh:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Γεια σε ολο το φορουμ !

Απο προχθες το βραδακι εχω παθει την πλακα της ζωης μου και δεν μπορω να ηρεμησω...

Ειδα το αυτοκινητο του αντρα μου εξω απο γνωστο στουντιο >:(, ενω το απογευμα που ειχαμε τηλεφωνηθει μου ειχε πει θ'αργησει,οτι ειναι ακομη στην επιστροφη απο επαγγελματικο ταξιδι και οτι δεν θα μπορεσει να΄ρθει μαζι μου στο γιατρο  (ειμαι εγκυος !!)

Βασικα και εγω δεν ηταν να περασω απο εκει, αλλα στην επιστροφη απο το ιατρειο θελησα  να περασω απο ενα καταστημα και επεσα πανω στο αυτοκινητο του  :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν υπαρχει αμφιβολια να εκανα λαθος....Το κακο ειναι οτι εγω μουδιασα και σαστισα χωρις να κανω κατι εκεινη την ωρα... Γυρισα σπιτι και ετρεμα...
..οταν επεστρεψε, εξαφανιστηκε για ντουζ (μετα το ταξιδι >:( >:(  :- και μετα φερνοταν σα να μη τρεχει τιποτα !

Εγω δεν μπορεσα να του μιλησω, τι να του πω, θα το αρνηθει...
βασικα νομιζω αν το ξεστομισω, τοτε θα γινει πραγματικοτητα, τωρα ακομα το εχω σαν κρυφο εφιαλτη.. θα γκρεμιστουν ολα

για να σας προλαβω...
ΝΑΙ, η εγκυμοσυνη ηταν κοινη επιθυμια !!
Στο σεξ περνουσαμε αρκετα καλα ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο.. νομιζα....
παντως δεν υπηρχε εκφρασμενη επιθυμια που να εμεινε ανεκπληρωτη.. εκτος αν επιθυμουσε τοσον καιρο κατι κρυφα,,,

Τι να κανω΄???  

οσο το σκεφτομαι καταλαβαινω οτι δεν ηταν ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια του φορα...

Να τα τιναξω ολα στον αερα ??? Οικονομικα ειμαι ανεξαρτητη, δηλαδη δεν εψαχνα κουβαλητη...θα μπορουσα να φυγω τωρα, βεβαια θα γινουμε..αστα...

Απο εσας κανεις εχει απιστησει / παει σε ιεροδουλη  με εγκυμονουσα γυναικα ??
Θα μου πειτε ποια η διαφορα...???
Νομιζα οτι υπηρχε !!!!
Η βλαμμενη προσπαθω να τον καταλαβω κιολας...

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Με την προυπόθεση ότι δεν είσαι κλώνος ή απλά δεν θέλεις να σπάσεις πλάκα .....

Καταλαβαίνω ότι σε πείραξε.

Αλλά εντάξει πώς κάνεις έτσι; Υπερβάλλεις τρελλά. Άσχημο θα ήταν να είχε παράλληλη σχέση. Απλά πήγε να εκτονωθεί ο άνθρωπος αφού είσαι και έγκυος.

Μην τρελλαίνεσαι μωρέ, το έχεις πάρει πολύ σοβαρά.

Είναι αυτό που απαντήσει η Κανελλοπούλου (πρόεδρος εκδιδομένων προσώπων Ελλάδος) σε σχετικό ρεπορτάζ στα ΝΕΑ, γιατί οι άντρες κάνουν χρήση των ερωτικών υπηρεσιών στη χώρα μας :"O άντρας είναι πολυγαμικό ον. Θέλει και το μπουφέ του"!  :2funny:

Αν σου φέρεται καλά σε σένα και στο παιδί σου μην το σκέφτεσαι πολύ.

Και ναι , οι περισσότεροι άντρες έτσι είναι (άσχετα αν το παραδέχονται).

Μην στεναχωριέσαι για ασήμαντα ζητήματα.

Καλή συνέχεια.

OP
OP
A

almablanca185

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Βασικα  μαλλον εχετε ολοι και λιγο δικιο...  :headbang: :headbang: :headbang:

στο σαιτ μπηκα για ερευνα για το συγκεκριμενο στουντιο, καποιος αναρωτηθηκε...

η εγκυμοσυνη ειναι φρεσκια και δεν εχει επηρεασει ουτε την ποιοτητα ουτε την ποσοτητα στο σεξ

αυτος που με συμβουλεψε να κανω πουτανιες, για να μην τον χασω,
σε πληροφορω οτι εχουμε περασει απιστευτες στιγμες παθους...με ολη την σημασια της λεξης
αλλα οπως λετε... το ξενο ειναι χρυσαφενιο... :'(

επειδη τις τελευταιες δυο μερες ενημερωθηκα για τι γνωμη πολλων εδω μεσα οσον αφορα τις ελληνιδες να πω απλα οτι εχω μεγαλωσει και εχω σπουδασει στο εξωτερικο και εχω διαφορετικη νοοτροπια απο πολλες γνωστες μου

Με το ιδιο νομισμα δεν μπορω να τον πληρωσω γιατι δεν κυοφορει το παιδι μας, αυτο νομιζω με πληγωνει πιο πολυ απ' ολα οτι για ενα
δεκαλεπτο κανει ολα τα μελλοντικα ονειρα περα...

δεν μπορω ν'απαντησω τοσο γρηγορα και αποκλειστικα γιατι δουλευω ταυτοχρονα..

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Νταξ, μωρε πως κάνεις έτσι.

Σε τανα πήγε να  :fuck1: δεν ήταν με καμια πιτσιρίκα αλανιάρα.

Στο κατω κατω της γραφής, αν ηταν ικανοποιημένος με σένα γιατι να παει σε στούντιο

Η γυναικα πρέπει να ειναι κυριά στο σαλόνι και πουτανα στο κρεβατι, τέλος

υγ. σε ποιο στουντιο  :fuck1: ο λεγάμενος;;;

:2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
43.952
Πόντοι
32.467
Νομίζω οτι τελικά ο μάγκας ειχε πάει σε στουντιο γυμναστικής :think:

Κρύψτε λόγια λέμε...

Ακόμα δεν μας έδωσε στοιχεία για το αυτοκίνητο. Μην πιαστούμε και μαλάκες από μόνοι μας...

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
92
Πόντοι
1
Γεια σε ολο το φορουμ !

Απο προχθες το βραδακι εχω παθει την πλακα της ζωης μου και δεν μπορω να ηρεμησω...

Ειδα το αυτοκινητο του αντρα μου εξω απο γνωστο στουντιο >:(, ενω το απογευμα που ειχαμε τηλεφωνηθει μου ειχε πει θ'αργησει,οτι ειναι ακομη στην επιστροφη απο επαγγελματικο ταξιδι και οτι δεν θα μπορεσει να΄ρθει μαζι μου στο γιατρο  (ειμαι εγκυος !!)

Βασικα και εγω δεν ηταν να περασω απο εκει, αλλα στην επιστροφη απο το ιατρειο θελησα  να περασω απο ενα καταστημα και επεσα πανω στο αυτοκινητο του  :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν υπαρχει αμφιβολια να εκανα λαθος....Το κακο ειναι οτι εγω μουδιασα και σαστισα χωρις να κανω κατι εκεινη την ωρα... Γυρισα σπιτι και ετρεμα...
..οταν επεστρεψε, εξαφανιστηκε για ντουζ (μετα το ταξιδι >:( >:(  :- και μετα φερνοταν σα να μη τρεχει τιποτα !

Εγω δεν μπορεσα να του μιλησω, τι να του πω, θα το αρνηθει...
βασικα νομιζω αν το ξεστομισω, τοτε θα γινει πραγματικοτητα, τωρα ακομα το εχω σαν κρυφο εφιαλτη.. θα γκρεμιστουν ολα

για να σας προλαβω...
ΝΑΙ, η εγκυμοσυνη ηταν κοινη επιθυμια !!
Στο σεξ περνουσαμε αρκετα καλα ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο.. νομιζα....
παντως δεν υπηρχε εκφρασμενη επιθυμια που να εμεινε ανεκπληρωτη.. εκτος αν επιθυμουσε τοσον καιρο κατι κρυφα,,,

Τι να κανω΄??? 

οσο το σκεφτομαι καταλαβαινω οτι δεν ηταν ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια του φορα...

Να τα τιναξω ολα στον αερα ??? Οικονομικα ειμαι ανεξαρτητη, δηλαδη δεν εψαχνα κουβαλητη...θα μπορουσα να φυγω τωρα, βεβαια θα γινουμε..αστα...

Απο εσας κανεις εχει απιστησει / παει σε ιεροδουλη  με εγκυμονουσα γυναικα ??
Θα μου πειτε ποια η διαφορα...???
Νομιζα οτι υπηρχε !!!!
Η βλαμμενη προσπαθω να τον καταλαβω κιολας...

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ο,τι και να λες εμεις θα πηδαμε!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αυτή η γυναικα εχει άποψη

Έρρικα Πρεζεράκου: Ερωτεύτηκε και δεν ζηλεύει!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011, 11:47

Ομολόγησε τον έρωτά της, μπροστά στην κάμερα η Έρρικα Πρεζεράκου! H 36χρονη πρωταθλήτρια και πρώην κριτής του «Dancing with the stars» ομολόγησε στην «Πρωινή Μελέτη» ότι δεν της έγινε πρόταση για το «Dancing on ice» και αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη!

Αν και διστακτική, η Έρρικα Πρεζεράκου, για πρώτη φορά μίλησε για την προσωπική της ζωή: «Είμαι πάρα πολύ καλά» δήλωσε όταν ρωτήθηκε για τα προσωπικά της, ενώ το χαμόγελό της έλαμπε! Η πρώην κριτής του «Dancing with the stars» δεν ανέφερε το όνομα του άνδρα που της έκλεψε την καρδιά, αρκέστηκε όμως να δηλώσει: «Όπως τον θαυμάζω και τον σέβομαι, έτσι κάνει και αυτός. Δεν είμαι ζηλιάρα, συνήθως δεν ζηλεύω».

Τι είναι αυτό άραγε που της τράβηξε την προσοχή στον συγκεκριμένο άνθρωπο; «Το βάθος της ψυχής» αστειεύτηκε η Έρρικα, χωρίς να προχωρήσει σε άλλες λεπτομέρειες. Η ίδια μάλιστα παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να κάνει οικογένεια: «Έχω κάνει καμιά δεκαριά προτάσεις γάμου, αλλά έφυγαν οι άνθρωποι» είπε γελώντας και συνέχισε: «Είναι στο μυαλό μου να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, αλλά το παιδί δεν είναι παραγγελία...λες και πηγαίνεις σούπερ μάρκετ! κάτσε να μεγαλώσω πρώτα!» τόνισε.

Γαμώ τα παιδιά πρέπει να είναι η Πρεζεράκου , είχα διαβάσει τη συνέντευξη της στο Downtown το καλοκαίρι.....

Αλλά άμα περιμένει άλλο λίγο μέχρι να βρει τον εκλεκτό (όπως πολλές ελληνίδες στην ηλικία της).....

Ελλοχεύει ο ακόλουθος κίνδυνος .....  :P

Συνημμένα

• WaitingForPerfectMan.gif
    WaitingForPerfectMan.gif
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 44

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Oi  κατηγορίες δεν τεκμηριώνονται αφού μιλάει για το αυτοκίνητο , και όχι οτι είδε τον άνδρα της να μπαίνει ή να βγαίνει  :rockon: :2funny: :2funny: :s&m_2:

δηλαδή άν το είχε αφήσει έξω απο κανά κολομπαράδικο ,θα τον έβγαξε <αδελφή > του ελέους  ;)

OP
OP
A

almablanca185

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν με ενοχλει τοσο η πραξη δλδ η "απιστια" οσο η χαμενη εμιστοσυνη

το αλλο ξεχνιεται..πιο ευκολα τουλαχιστον...

να του μιλησω???
να τον ρωτησω τι ψαχνει, που δεν μπορει να βρει σε μενα

νομιζω αν του μιλησω, θα το διαλυσουμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom