neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
;) ;)Αθώος λέμε. Τπτ δεν έγινε. Δηλαδή αν έβλεπες το αυτοκίνητό του έξω από μαγαζί με περούκες σημαίνει ότι αγόραζε περούκες; Άσε μας μωρέ καημένη.
;) ;)Αθώος λέμε. Τπτ δεν έγινε. Δηλαδή αν έβλεπες το αυτοκίνητό του έξω από μαγαζί με περούκες σημαίνει ότι αγόραζε περούκες; Άσε μας μωρέ καημένη.
Και το στούντιο, φυσικά
αντισθενη εχεις κλεψει και την πελατεια του κοσμοΑθώος λέμε. Τπτ δεν έγινε. Δηλαδή αν έβλεπες το αυτοκίνητό του έξω από μαγαζί με περούκες σημαίνει ότι αγόραζε περούκες; Άσε μας μωρέ καημένη.
Γεια σε ολο το φορουμ !
Απο προχθες το βραδακι εχω παθει την πλακα της ζωης μου και δεν μπορω να ηρεμησω...
Ειδα το αυτοκινητο του αντρα μου εξω απο γνωστο στουντιο >, ενω το απογευμα που ειχαμε τηλεφωνηθει μου ειχε πει θ'αργησει,οτι ειναι ακομη στην επιστροφη απο επαγγελματικο ταξιδι και οτι δεν θα μπορεσει να΄ρθει μαζι μου στο γιατρο (ειμαι εγκυος !!)
Βασικα και εγω δεν ηταν να περασω απο εκει, αλλα στην επιστροφη απο το ιατρειο θελησα να περασω απο ενα καταστημα και επεσα πανω στο αυτοκινητο του![]()
![]()
Δεν υπαρχει αμφιβολια να εκανα λαθος....Το κακο ειναι οτι εγω μουδιασα και σαστισα χωρις να κανω κατι εκεινη την ωρα... Γυρισα σπιτι και ετρεμα...
..οταν επεστρεψε, εξαφανιστηκε για ντουζ (μετα το ταξιδι >>
:- και μετα φερνοταν σα να μη τρεχει τιποτα !
Εγω δεν μπορεσα να του μιλησω, τι να του πω, θα το αρνηθει...
βασικα νομιζω αν το ξεστομισω, τοτε θα γινει πραγματικοτητα, τωρα ακομα το εχω σαν κρυφο εφιαλτη.. θα γκρεμιστουν ολα
για να σας προλαβω...
ΝΑΙ, η εγκυμοσυνη ηταν κοινη επιθυμια !!
Στο σεξ περνουσαμε αρκετα καλα ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο.. νομιζα....
παντως δεν υπηρχε εκφρασμενη επιθυμια που να εμεινε ανεκπληρωτη.. εκτος αν επιθυμουσε τοσον καιρο κατι κρυφα,,,
Τι να κανω΄???
οσο το σκεφτομαι καταλαβαινω οτι δεν ηταν ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια του φορα...
Να τα τιναξω ολα στον αερα ??? Οικονομικα ειμαι ανεξαρτητη, δηλαδη δεν εψαχνα κουβαλητη...θα μπορουσα να φυγω τωρα, βεβαια θα γινουμε..αστα...
Απο εσας κανεις εχει απιστησει / παει σε ιεροδουλη με εγκυμονουσα γυναικα ??
Θα μου πειτε ποια η διαφορα...???
Νομιζα οτι υπηρχε !!!!
Η βλαμμενη προσπαθω να τον καταλαβω κιολας...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νταξ, μωρε πως κάνεις έτσι.
Σε τανα πήγε ναδεν ήταν με καμια πιτσιρίκα αλανιάρα.
Στο κατω κατω της γραφής, αν ηταν ικανοποιημένος με σένα γιατι να παει σε στούντιο
Η γυναικα πρέπει να ειναι κυριά στο σαλόνι και πουτανα στο κρεβατι, τέλος
υγ. σε ποιο στουντιοο λεγάμενος;;;
Νομίζω οτι τελικά ο μάγκας ειχε πάει σε στουντιο γυμναστικής![]()
Γεια σε ολο το φορουμ !
Απο προχθες το βραδακι εχω παθει την πλακα της ζωης μου και δεν μπορω να ηρεμησω...
Ειδα το αυτοκινητο του αντρα μου εξω απο γνωστο στουντιο >, ενω το απογευμα που ειχαμε τηλεφωνηθει μου ειχε πει θ'αργησει,οτι ειναι ακομη στην επιστροφη απο επαγγελματικο ταξιδι και οτι δεν θα μπορεσει να΄ρθει μαζι μου στο γιατρο (ειμαι εγκυος !!)
Βασικα και εγω δεν ηταν να περασω απο εκει, αλλα στην επιστροφη απο το ιατρειο θελησα να περασω απο ενα καταστημα και επεσα πανω στο αυτοκινητο του![]()
![]()
Δεν υπαρχει αμφιβολια να εκανα λαθος....Το κακο ειναι οτι εγω μουδιασα και σαστισα χωρις να κανω κατι εκεινη την ωρα... Γυρισα σπιτι και ετρεμα...
..οταν επεστρεψε, εξαφανιστηκε για ντουζ (μετα το ταξιδι >>
:- και μετα φερνοταν σα να μη τρεχει τιποτα !
Εγω δεν μπορεσα να του μιλησω, τι να του πω, θα το αρνηθει...
βασικα νομιζω αν το ξεστομισω, τοτε θα γινει πραγματικοτητα, τωρα ακομα το εχω σαν κρυφο εφιαλτη.. θα γκρεμιστουν ολα
για να σας προλαβω...
ΝΑΙ, η εγκυμοσυνη ηταν κοινη επιθυμια !!
Στο σεξ περνουσαμε αρκετα καλα ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο.. νομιζα....
παντως δεν υπηρχε εκφρασμενη επιθυμια που να εμεινε ανεκπληρωτη.. εκτος αν επιθυμουσε τοσον καιρο κατι κρυφα,,,
Τι να κανω΄???
οσο το σκεφτομαι καταλαβαινω οτι δεν ηταν ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια του φορα...
Να τα τιναξω ολα στον αερα ??? Οικονομικα ειμαι ανεξαρτητη, δηλαδη δεν εψαχνα κουβαλητη...θα μπορουσα να φυγω τωρα, βεβαια θα γινουμε..αστα...
Απο εσας κανεις εχει απιστησει / παει σε ιεροδουλη με εγκυμονουσα γυναικα ??
Θα μου πειτε ποια η διαφορα...???
Νομιζα οτι υπηρχε !!!!
Η βλαμμενη προσπαθω να τον καταλαβω κιολας...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο,τι και να λες εμεις θα πηδαμε!
ποια ειχε βαρδια εκεινη την ωρα?στο σαιτ μπηκα για ερευνα για το συγκεκριμενο στουντιο
Αυτή η γυναικα εχει άποψη
Έρρικα Πρεζεράκου: Ερωτεύτηκε και δεν ζηλεύει!
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011, 11:47
Ομολόγησε τον έρωτά της, μπροστά στην κάμερα η Έρρικα Πρεζεράκου! H 36χρονη πρωταθλήτρια και πρώην κριτής του «Dancing with the stars» ομολόγησε στην «Πρωινή Μελέτη» ότι δεν της έγινε πρόταση για το «Dancing on ice» και αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη!
Αν και διστακτική, η Έρρικα Πρεζεράκου, για πρώτη φορά μίλησε για την προσωπική της ζωή: «Είμαι πάρα πολύ καλά» δήλωσε όταν ρωτήθηκε για τα προσωπικά της, ενώ το χαμόγελό της έλαμπε! Η πρώην κριτής του «Dancing with the stars» δεν ανέφερε το όνομα του άνδρα που της έκλεψε την καρδιά, αρκέστηκε όμως να δηλώσει: «Όπως τον θαυμάζω και τον σέβομαι, έτσι κάνει και αυτός. Δεν είμαι ζηλιάρα, συνήθως δεν ζηλεύω».
Τι είναι αυτό άραγε που της τράβηξε την προσοχή στον συγκεκριμένο άνθρωπο; «Το βάθος της ψυχής» αστειεύτηκε η Έρρικα, χωρίς να προχωρήσει σε άλλες λεπτομέρειες. Η ίδια μάλιστα παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να κάνει οικογένεια: «Έχω κάνει καμιά δεκαριά προτάσεις γάμου, αλλά έφυγαν οι άνθρωποι» είπε γελώντας και συνέχισε: «Είναι στο μυαλό μου να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, αλλά το παιδί δεν είναι παραγγελία...λες και πηγαίνεις σούπερ μάρκετ! κάτσε να μεγαλώσω πρώτα!» τόνισε.
ποια ειχε βαρδια εκεινη την ωρα?![]()