gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
Το Μεταξι μπορει οντως να βρομαει,αλλα πολλα σπιτια στην Λιοσιων μια χαρα ειναι...τουλαχιστον σε αρκετα που πηγα ηταν αξιοπρεπεστατα...ουτε ποντικια ειχαν,ουτε κατσαριδες...κ η τιμη 20 αρικο με ομορφες κοπελες κ καλες υπηρεσιες... ;)μιλαω για μπουρδελα βεβαια κ οχι για στουντιο...αλλα η συγκριση με τον βαρδαρη θα ηταν ατυχης,,,(για τον ιδιο τον βαρδαρη)... ;) ;)
στην τελικη,συγνωμη κιολας ,αλλα να πηδηξει ερχεται καποιος κ οχι για να χαζευει την σουπερ-ντουπερ lcd οθονη στο σαλονι δεν ξερω κ τι αλλο...Η καθαριοτητα ειναι το παν σε τετοιων ειδων χωρους,τα υπολοιπα λουξ στολιδια περισσευουν.
(Αλλα μαλλον στην Σαλονικα,προτιμουν να βαρανε μυγες,παρα να ριξουν τυχον τις τιμες κ να γινουν ακομη κ τα στουντιο ανταγωνιστικα...)
α!κ επειδη το ξεχασα,στην Πατριδα μου-στην χοτ βιλλα (Στουντιο ειναι κ αψογο απο θεμα δωματιων,κτλ κομφορ),οι τιμες ξεκινουν απο 30,δηλ.τιμη βαρδαρη...ειπε κανεις τιποτα? ;) ;)
(ο gl μπορει να επιβεβαιωσει τα λεγομενα μου περι χοτ βιλας.)
κ εγώ για στουδίο μιλάω που στην αθήνα αρχίζουν από 50, αλιος αν τα λέμε για όλα έχη κ με 10 από το δρόμο ....τουλαιστος στην περιοχή του μήλου όλα από 30 ξεκινάνε νομίζω