Το απογευματακι πηγα Κοροβαγκου...καρφι.! ο χωρος υποδοχης ωραιος με τν να παιζει και νεροψυκτη για τους διψασμενους συναθλητες, το δωματιο εξισου καλο, το 2ο στο βαθος διπλα με τα αξεσουαρ, με τα κλασικα επιπλα να θυμιζουν αλλες εποχες, καθαρο μυρωδατο ειχε 2 αποσμητικα μεσα,
μεγαλο γενικα τζακουζι, σεντονακια καθαρα προς το τιγρε και κατι, μεσα στο δωματιο υπαρχει θερμανση με καλοριφερ αλλα και κλιματιστικο, νυπτηρας με 2 υγροσαπουνα και χαρτι χειροκινητο, μουσικη χαλαρη, το μονο που απουσιαζε ηταν κανας πλαγιος καθρευτης...
...και περι Σαρας τωρα...
απλα...
Ερωτευτηκα.!!! (που ειναι οι καρδουλες.????)

(νατες)
Το μωρο ειναι πανεμορφο.! με τρια σκουλαρικια στο προσωπο, χειλος, μυτη, φρυδι, εχει 2 υπεροχα χειλακια, τελικα δεν ειναι τοσο ψιλη οσο φενετε στην υποδοχη, οταν κατεβηκε απο 12καποντα εγινε ενα με το πατωμα, σημερα φορουσε ενα ολοσωμο μαυρο φορεμα σκετη καυλα.!! εχει κο-ρμα-ρα.!! βυζαρα φυσικη μαλακια, ποδαρακια αδυνατα, και μουνακι καθαρο ομορφο, αλλα πολυ γρασαρισμενο, ελληνικα μιλαει ελαχιστα, και δηλωνει 23 χρωνων κοριτσακι...
στην πραξη... δεν εβαλε και φωτια στα σεντονια, κομοδινο δεν την λες, απλα διεκπερωτικη, αχ βαχ ειχαμε, συμετοχη ελαχιστη, ειχαμε προκαταρτικα, βυζοπεομαλαξη, δεν βιαστηκε καθολου, 2 κλασικες στασεις[glow=red,2,300] και να μην μπωρω να παρω το βλεμα μου απο το προσωπο της δεν μου πηγαινε η καρδια να την γυρησω στα 4αρα.[/glow]..γενικα δεν με τρελανε τοσο στο κρεβατι οσο η παρουσια της, την χαζευα να ντυνετε και ημουν ετοιμος να τον παιξω για παρτη της, η αληθεια ειναι, οτι ειναι απο τα καλυτερα μουνια που εχω πηδηξει...για μενα θα εχει και συνεχεια. για ολους τους αλλους μια δοκιμη αξιζει πιστευω...
Αχχχχχχ....ΣΑΡΑ.!!!!