Επισκέπτης
Στο πρόσωπο ναι. Φωτό της δεν έχει, μια ταπείνη συμπρωτεύουσα είμαστε 
Βόμβα το καινούργιο πιπίνι αγόρια μου!!! Βόμβα!
Έχει αψεγάδιαστο κορμάκι, με μικρό αλλά όμορφο κ στητό βυζάκι κώλο ποίημα, δέρμα βελούδο piercing στο γλωσσίδι και απο κοντά είναι ΙΔΙΑ η Terra White. Είναι τσέχα και αυτή! Μήπως είναι ξαδέλφες?Γουστάρει άγριο δυνατό πήδημα. Ορμάτε! 40 όμως το μαλλί
Μιλάω για την καινούργια Λίλη στο Ανδ.Γεωργίου 4.
Έδρασες πάλι εεεεε, όχι θα σου ξέφευγε.Άξιος
Κάνα παζάρι για 30 δεν έκανες?Εμένα πάντως προχθες στη βόλτα μου η χοντροτσατσα μου κατέβαζε το απλό με την Έυα στα 30,άσχετα αν δεν πέρασα. :-
Ωραιος![]()
οπως ειπε και ο γλ ριξε ενα κοπυ και στον καταλογο ..
αν δε ξερεις η βαριεσαι πες να το κανει ο βοηθος μου
Η Αφρουλα λιγο χλωμο , οπως αναφερθηκε ηταν Εφη σημερα οπωςε και αυριο μαλλον αυτη θα ειναι
Γεια σου κομαντο .. περασες απο κει![]()
δωσε βαθμολογια για εμφανιση κοπελας,διαθεση κοπελας,χωρο,παρκινγκ και τσατσα και θα στην βαλω εγωΔεν ξερω παιδια πως γινεται αν καποιος μπορει ας το κανει!
βραδυΜπορεί κάποιος να μου πει αν το καινούριο μωρό Αν.Γεωργίου δουλεύει πρωί ή βράδυ?
Ευχαριστώ!!
Ευχαριστώ φίλε gl για την άμεση απάντηση αλλά ήλπιζα να είναι πρωινή βάρδια
δωσε βαθμολογια για εμφανιση κοπελας,διαθεση κοπελας,χωρο,παρκινγκ και τσατσα και θα στην βαλω εγω
Όπως είχα αναφέρει ήθελα να τιμήσω την Άννα απο Ερημίτη. Πάω λοιπόν χθές βράδυ κατά τις 2 και μου λέει η τσατσά πέρνα σε κανένα 20λεπτο. Κάνω μία βόλτα
στα γύρω μαγαζιά και τίποτα. Όλοι βαρούσανε μύγες. Λέω δεν πάς και απο Βαρδάρη. Κάνω και εκεί μια βόλτα και πέφτω στην Κέλλυ. Που να τρέχω πάλι πίσω λέω στην Άννα εδώ θα φάμε σήμερα. Απλά άθλια. Μακρυά απο τέτοιου είδους γκόμενες!! Θα ακολουθήσει και κριτική. Καλύτερα να πετούσα το 30αρι στην αποχέτευση. Ντροπή που δεν τιμάνε στις μέρες μας τα λεφτά που βγαίνουν με ιδρώτα. 1η φορά τέτοια φόλα να πέσει το εργαλείο. Σε κερδίζει το κομοδίνο με το σώμα της. Απο συμπεριφορά και όλα άθλια!!!!!!Ακολουθεί η κριτική.
Πως να πρωτοξεκινήσω!! ΄
jo εισαι δω??.....εβγα λιγο να σε δω.
Ελα ρε σε πειραζω...δε πιστευω να παραξηγησαι.Αλλα σοβαρα...γνωριζεστε?
Απο προγραμματα
40 Απλο , 50 Ισπανικο ή Χαλαρο , 60 Μασαζ ,70 σταση 69, 80 Γυμνο μπουκι ή Σεξ Σοου
100 ολα αυτα μαζι 120 με Τζακουζι . 100 Απλο + πρωκτικο 150 Full ολα + κωλαριγκος
ξαναρωτηστε για σιγουρα αλλα καπως ετσι ηταν ...
. Λέω δεν πάς και απο Βαρδάρη. Κάνω και εκεί μια βόλτα και πέφτω στην Κέλλυ. Που να τρέχω πάλι πίσω λέω στην Άννα εδώ θα φάμε σήμερα. Απλά άθλια. Μακρυά απο τέτοιου είδους γκόμενες!! Θα ακολουθήσει και κριτική. Καλύτερα να πετούσα το 30αρι στην αποχέτευση. Ντροπή που δεν τιμάνε στις μέρες μας τα λεφτά που βγαίνουν με ιδρώτα. 1η φορά τέτοια φόλα να πέσει το εργαλείο. Σε κερδίζει το κομοδίνο με το σώμα της. Απο συμπεριφορά και όλα άθλια!!!!!!Ακολουθεί η κριτική.
Πως να πρωτοξεκινήσω!! ΄Εχοντας κάνει βόλτα σε όλα τα σπίτια(δεν υπάρχει τίποτα καλό) σχεδόν κατέληξα στο συγκεκριμένο γιατί δεν είχε κάτι αξιόλογο. Περιμένω και εμφανίζεται η Κέλλυ. Βγαίνει και μένω με το σώμα της. Γνωρίζοντας τι φόλα είναι λέω δεν βαριέσαι....μπορεί να κάτσει σήμερα. Να αναφέρω ήταν πρώτη φορά με την κοπέλα. Σκάω το 30αρι και μπαίνω στο δωμάτιο, άθλιο μπορώ να πώ αλλά δεν βαριέσαι λέω. Έρχεται η κοπέλα και έχω μείνει με την κωλάρα της. Προκαταρκτικά μηδέν. Ξεκινάω να σπάσω λίγο τον πάγο, η κοπέλα τίποτα. Ξαπλώνω και πάω να πιάσω τα βυζιά, μου λέει μη μη, μετά περνάει κάλτσα στη σταφίδα και ανεβαίνει απο πάνω. Είμαστε έτσι για κανένα 2λεπτο ώσπου πάμε στα τέσσερα. Πάω να μπώ και βλέπω ότι είχε πάρα πολυ κρέμα. ΕΕ εκεί ήταν και το τελικό, γιατί με τα πολλα μη και μη και λίγο με τη διάθεση κομοδίνου που έχει η κοπέλα το εργαλείο όση θέληση και να είχε δεν......Ξεκινάει με πίπα αλλά βλέπω ότι δεν το έχει και λέω για να μην το κουράζουμαι άστο καλύτερα δεν γίνεται έτσι. Όπότε βγάζω το σκουφί και χαιρετώ και τη λεώ, να ξέρεις με αυτή την συμπεριφορά χάνεις πάρα πολλούς πελάτες. Δεν είπε τίποτα. Κατέβασε το κεφάλι και έφυγε. Στην πόρτα βλέπω την Κέλλυ και την λέω να ξέρεις τα λεφτά βγαίνουν με κόπο και δεν είναι για πέταμα, όπως έκανες εσύ σήμερα που κοροιδεύεις τον κόσμο. Και μου λέει εε ναι και εσύ όλο έπιανες και φιλούσες. Τι να έκανα.....?? Τέλοσπάντων, την είπα απλά έχασες έναν ακόμα. Δεν είπε τίποτα και έφυγε.
Aδερφε σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση.Με εσωσες γιατι και εγω σκεφτομουν να ξαναπαω στη Κελλυ.Ειμαι δηλωμενος κολλημενος με την στρογγυλοπατοκωλαρα της και με το σωμα της γενικα.Η Κελλυ αν και δεν ειναι πολυ ομορφη ειναι πολυ γκαβλωτικη.και εκει την παταμε ολοι.Η αναφορα σου ταιριαζει απολυτα με τις φορες που ειχα παει και εγω μαζι της,με εξαιρεση μια φορα που πρεπει να ειχε καλη διαθεση και ηταν λιγο καλυτερη,αλλα και παλι τιποτα ιδιαιτερο.Οπως και να εχει παντως η πουτανα ειναι τερμα καβλα στο σαλονι.στο δωματιο ομως...ευχαριστω φιλε.Όπως είχα αναφέρει ήθελα να τιμήσω την Άννα απο Ερημίτη. Πάω λοιπόν χθές βράδυ κατά τις 2 και μου λέει η τσατσά πέρνα σε κανένα 20λεπτο. Κάνω μία βόλτα
στα γύρω μαγαζιά και τίποτα. Όλοι βαρούσανε μύγες. Λέω δεν πάς και απο Βαρδάρη. Κάνω και εκεί μια βόλτα και πέφτω στην Κέλλυ. Που να τρέχω πάλι πίσω λέω στην Άννα εδώ θα φάμε σήμερα. Απλά άθλια. Μακρυά απο τέτοιου είδους γκόμενες!! Θα ακολουθήσει και κριτική. Καλύτερα να πετούσα το 30αρι στην αποχέτευση. Ντροπή που δεν τιμάνε στις μέρες μας τα λεφτά που βγαίνουν με ιδρώτα. 1η φορά τέτοια φόλα να πέσει το εργαλείο. Σε κερδίζει το κομοδίνο με το σώμα της. Απο συμπεριφορά και όλα άθλια!!!!!!Ακολουθεί η κριτική.
Πως να πρωτοξεκινήσω!! ΄Εχοντας κάνει βόλτα σε όλα τα σπίτια(δεν υπάρχει τίποτα καλό) σχεδόν κατέληξα στο συγκεκριμένο γιατί δεν είχε κάτι αξιόλογο. Περιμένω και εμφανίζεται η Κέλλυ. Βγαίνει και μένω με το σώμα της. Γνωρίζοντας τι φόλα είναι λέω δεν βαριέσαι....μπορεί να κάτσει σήμερα. Να αναφέρω ήταν πρώτη φορά με την κοπέλα. Σκάω το 30αρι και μπαίνω στο δωμάτιο, άθλιο μπορώ να πώ αλλά δεν βαριέσαι λέω. Έρχεται η κοπέλα και έχω μείνει με την κωλάρα της. Προκαταρκτικά μηδέν. Ξεκινάω να σπάσω λίγο τον πάγο, η κοπέλα τίποτα. Ξαπλώνω και πάω να πιάσω τα βυζιά, μου λέει μη μη, μετά περνάει κάλτσα στη σταφίδα και ανεβαίνει απο πάνω. Είμαστε έτσι για κανένα 2λεπτο ώσπου πάμε στα τέσσερα. Πάω να μπώ και βλέπω ότι είχε πάρα πολυ κρέμα. ΕΕ εκεί ήταν και το τελικό, γιατί με τα πολλα μη και μη και λίγο με τη διάθεση κομοδίνου που έχει η κοπέλα το εργαλείο όση θέληση και να είχε δεν......Ξεκινάει με πίπα αλλά βλέπω ότι δεν το έχει και λέω για να μην το κουράζουμαι άστο καλύτερα δεν γίνεται έτσι. Όπότε βγάζω το σκουφί και χαιρετώ και τη λεώ, να ξέρεις με αυτή την συμπεριφορά χάνεις πάρα πολλούς πελάτες. Δεν είπε τίποτα. Κατέβασε το κεφάλι και έφυγε. Στην πόρτα βλέπω την Κέλλυ και την λέω να ξέρεις τα λεφτά βγαίνουν με κόπο και δεν είναι για πέταμα, όπως έκανες εσύ σήμερα που κοροιδεύεις τον κόσμο. Και μου λέει εε ναι και εσύ όλο έπιανες και φιλούσες. Τι να έκανα.....?? Τέλοσπάντων, την είπα απλά έχασες έναν ακόμα. Δεν είπε τίποτα και έφυγε.
Για σημερα το βραδυ παιδια καμια καλη επιλογη?Καμια προταση να μην παει χαμενο το μεροκοματο.![]()
Για σημερα το βραδυ παιδια καμια καλη επιλογη?Καμια προταση να μην παει χαμενο το μεροκοματο.![]()