Επισκέπτης
Ξέρει κανένας αν δουλεύει η Αφρούλα αύριο πρωί στην Κωλέττη? Γιατί παίρνω τηλ. και δεν το σηκώνει κανένας.
Τώρα η Έφη είναι κ το βράδυ η Νικόλ. Ρώτησα που λέγατε για καινούργια Μισέλ. Η τσατσά δεν ήξερε τίποτα..
Ξέρει κανένας αν δουλεύει η Αφρούλα αύριο πρωί στην Κωλέττη? Γιατί παίρνω τηλ. και δεν το σηκώνει κανένας.
Πηγα στη καινουργια τη λιλη στο ανδρεου Γ 4. ιδια με αυτην εμφανισιακα κ σωμα θα λεγα
Τρομερο μωρο για τα γουστα μου, 40 απλο 50 (sex show , ισπανικο ή κατι αλλο δεν θυμαμαι) διαλεγεις ενα απο τα 3. το προγραμμα ανεβαινε μετα μεχρι πανω και απο 100. Κωλο δεν εδινε δυστυχως. Πηρα sex show και περασα σουπερ, αλλα μεγαααααλο μειον το gel!!!!! Δεν καταλαβαινα πολλα. Κριμα! Αμα βγαλει κ κωλαρακι σε προγγραμα πιστευω θα γινει χαμος!
Τώρα η Έφη είναι κ το βράδυ η Νικόλ. Ρώτησα που λέγατε για καινούργια Μισέλ. Η τσατσά δεν ήξερε τίποτα..
τι παιζει να καθιεροθη 20ε στιν θεσαλονικη για πητε ρε συναθλητεσ ισχυη αυτο, αν ναι θαπερισσοτερο
![]()
Κάποια μαγαζιά με χάλια χώρους (όπως Ταντάλου 9, Σαπφούς 8 κα.) καλό είναι να έχουν το απλό στα 20. Από κει και πέρα πρέπει να πέσουν οι τιμές στα προγράμματα, είναι χαζό να πληρώνεις +20 ή και παραπάνω για 69 ή ακάπωτο τσιμπούκι.
ριζικη σε τετοια σπιτια γκειμοβερ =βομβα,κατεδαφιση ,ξαναχτισιμο απο τα θεμελια......σε ριζική ανακάινηση μέσα.![]()
γκειμοβερ με γεια το κιτρινακι..... ;)
αυτο θα ισχυε αν ηταν σιγουρο οτι θα μεινει ο Βαρδαρης.Απ'οτι ακουω ομως σιγα σιγα ετοιμαζονται καινουρια μαγαζια προς Μυλο μερια...
Οποτε αυτος που αναγκαστικα θα κλεισει το Σαπφους 8 λογικα θα φτιαξει κατι καινουριο και καλυτερο στον Μυλο,λογικα θα χρειαστει να βαλει καποια χρηματα για να το κανει αυτο και λογικα θα ζηταει καποιο σεβαστο ποσο ωστε να κανει και αποσβεση.
Κοιταξτε μην παμε στο 50αρικο σε κανα χρονο απο τωρα τελικα...
γκειμοβερ με γεια το κιτρινακι..... ;)
Συγχαρητήρια Gameover!
Αφιέρωση και από όλες τις γριές με αγάπη...
Βόμβα το καινούργιο πιπίνι αγόρια μου!!! Βόμβα!
Έχει αψεγάδιαστο κορμάκι, με μικρό αλλά όμορφο κ στητό βυζάκι κώλο ποίημα, δέρμα βελούδο piercing στο γλωσσίδι και απο κοντά είναι ΙΔΙΑ η Terra White. Είναι τσέχα και αυτή! Μήπως είναι ξαδέλφες?Γουστάρει άγριο δυνατό πήδημα. Ορμάτε! 40 όμως το μαλλί
Μιλάω για την καινούργια Λίλη στο Ανδ.Γεωργίου 4.
Ευχαριστώ πολύ Δοκιμαστή.![]()
Ωχ, εκεί απέναντι ήμουν τότε και εγώ.![]()
Βόμβα το καινούργιο πιπίνι αγόρια μου!!! Βόμβα!
Έχει αψεγάδιαστο κορμάκι, με μικρό αλλά όμορφο κ στητό βυζάκι κώλο ποίημα, δέρμα βελούδο piercing στο γλωσσίδι και απο κοντά είναι ΙΔΙΑ η Terra White. Είναι τσέχα και αυτή! Μήπως είναι ξαδέλφες?Γουστάρει άγριο δυνατό πήδημα. Ορμάτε! 40 όμως το μαλλί
Μιλάω για την καινούργια Λίλη στο Ανδ.Γεωργίου 4.