jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 29
- Πόντοι
- 1.246
εχει βαλει κουμπι αναφορας η διοικηση για φεικ κριτικες.....![]()
καλα ολολκηρο θεμα ειχε γινει τωρα ξυπνησες εσυ ?
2 ηταν , Της τουμπανιεθ σβηστηκε , της μαντυ οχι

εχει βαλει κουμπι αναφορας η διοικηση για φεικ κριτικες.....![]()

.Έχει αναλυθεί το θέμα του μεγέθους του συναθλητή λίγα ποστ πιό πριν και έχουν δοθεί, ικανοποιητικές απαντήσεις και από τον gl.
Τελικά τα διαβάζετε προσεκτικά τα θέμετα όλοι σας, μπράβο μας, το νου σας όλοι σας τι γράφετε, να είσται προσεκτικοί.![]()
![]()
![]()
Αλήθεια η κριτική μου για την Βίκυ πως σας φάνηκε??
Βασικά περιμένω απάντηση από τον Στέλιο.![]()
) 
Θα σου απαντησω ρ@#$@#% #@$#@$$#%#$@#%#$%![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλλον εχω φανταστει τι παιζει με σενα και την βικυ εχεις βρει το μυστικο κουμπι τις...με το που πας μεσα τις λες "κοιτα τι σου φερα" και τις βγαζεις μπινγκ μπαμπολ
τι εγινε ειχαμε και την μεγαλη συναντηση τζο-καντυς??αναμενουμε κριτικη κατσε να βαλω τα ποπ κορν να γινονται(2 δευτερη απο μαντυ που ειναι?)
![]()

...Δε την εχω γραψει ακομη την δευτερη , την περιμενα ποιο καλη και επαθα πατατρακ :S
θα ξαναπαω ομως, ελπιζοντας για το καλυτερο
Γενικα καποτα στην σταφυδα ( ξενερα )
πιπα σουπερ που το πηγε 80 % αλα σταση αμυνα να μη πιανεις κλτ
τυπικο σεξ καταθεση στο τατου στην μεση ... και καλα σαν εξτρα ?
αυτα ειναι τα Κυρια στοιχεια .. οτι αλλο και να πω σαλτσες θα ειναι
Καντυ ναι επιτελους .. παραλιγο να γινει Αφρουλα κι αυτη
Τα εγραψα , καλο κορμι να πας
νομιζω θα αναβληθει και ο γαμος σου με την Τζεσυ
Τελικα οι Πολωνες ειναι ζεστες γκομενιτσες ε ?
τι λετε και οι ποιο εμπειροι ?![]()
Θα σου απαντησω ρ@#$@#% #@$#@$$#%#$@#%#$%![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλλον εχω φανταστει τι παιζει με σενα και την βικυ εχεις βρει το μυστικο κουμπι τις...με το που πας μεσα τις λες "κοιτα τι σου φερα" και τις βγαζεις μπινγκ μπαμπολ
τι εγινε ειχαμε και την μεγαλη συναντηση τζο-καντυς??αναμενουμε κριτικη κατσε να βαλω τα ποπ κορν να γινονται(2 δευτερη απο μαντυ που ειναι?)
![]()
Τελικα οι Πολωνες ειναι ζεστες γκομενιτσες ε ?
...
χμμμμ υπήρχε μια καλη πολονέζα πριν μερικα χρονια....στην κοροβάγκου..μια μελαχρινή με αυρα μαλλια ασπρη μεγαλα βυζιά σχετικά και ωραίο κώλο..Δεν θυμάμαι όνομα αλλα δουλεψε κοροβάγκου και στον βαρδάρη στα διδυμα εκει που δουλεύει η νικόλ με την ιονέλα συνήθως.
Αυτη ήταν καλή και σχετικα πιο "ζεστη" όσο για την κάντυ εγω δεν θα έλεγα πως ηταν ψυχρή...απλα πιστευω πως αν τα στάξεις θα έχεις καλύτερη αντιμετώπιση....Αυτα κατάλαβα και απο μένα αλλα και απο 2 φίλους που έστειλα.
ΔΕΝ επαιζε σε καμμια φαση αμυντικη σταση απο την πλευρα της...

χριστιναρα τυπε.....γλειφομουνια,γλειφοκωλια,την τσιμπουσα στις ρωγες,καυλωνε με το γλειψιμο,εγλειφε τα δαχτυλα μου οταν τα εβγαλα απο το μουνι της,της εριξα μεχρι και μια ελαφρια μπατσουλα στο προσωπο πανω στο γλειφομουνι,μπατσακια στην κωλαρα.....δεν μασαει σε τιποτα η γκομενα .....σκυλι του πολεμου......
ειρηνη αφου σου καταπιει τον πουτσο με τα αρχιδια μαζι και γλωσσοφιλιαστειτε ατελειωτα γαμιεται επισης με λυσσα.....
η αλβανιδα η μιλφ επισης παλια εβγαζε καλα γουστα αλλα τελευταια ηταν σαν κουρασμενη.....δεν ξερω ισως μεγαλωσε και ηλικιακα πλεον .........αλλα η αληθεια ειναι εχω καιρο να παω και δεν ξερω τι παιζει.....ισως αν δεν εχει πολυ κοσμο περασεις καλυτερα....παντως ειναι απο τα κοριτσια που παντα ηξερα οτι και κουρασμενος να ημουν σιγουρα θα εβρισκε το κουμπι να με καυλωσει.....
τωρα η λαουρα μου εκανε επισης τρελο γαμησι και οταν την γαμουσα απο κωλο και εχυσα με μαλωσε που δεν την σφυροκοπησα κι αλλο απο πισω.....τρελο μωρο κι αυτη.....
εχεις τιμησει τεσπα καμια απο αυτες;

Καντυ VS Μαρια
Ενδιαφερον ντερμπυ
...ή αλλιως
Πολωνια vs Τσεχοσλοβακια
σημειωσατε...2.!![]()
![]()
![]()
εκαι και ρο να παω στο Λαφαμ ..μου ελειψεκαλα εκανες , καιρο ειχες να πας την Μαρια
αλλα πως κι ετσι ? εσυ κρεμασες τις καποτες σου υποτιθεται ...
Αντε ψησε με να παωεκαι και ρο να παω στο Λαφαμ ..μου ελειψε
τι γινεται παιχτες ? νεες κριτικες βλεπω![]()
![]()
τζο εφαγες επιτελους cantyβλεπω και profile pic
![]()
βαζω ποτακι και ξεκινω το αναγνωσμα ...
καραμαν πως ηταν η μαρια ? εμενα ηθελε να με ξεπεταξει παντως![]()

Το εχω ξαναπει η Μαρια για να περασεις καλα θελει ειδηκη μεταχηρηση, ...θα μου πεις πλακα με κανεις.???![]()

![]()
απο τι εχω καταλαβει ειναι και αυτη αναλογα με τις ωρες της.. σε φιλο ας πουμε εκανε καραμπαλικινγκ και ηταν αξυριστος εγω που μουν καραφλο αγορακι οχι![]()
![]()
![]()
... μηπως τις αρεσουν οι τριχες για να καθαριζει και τα δοντια της...σαν οδοντονημα πχ.!!!
![]()
![]()
![]()
αα μπα... αντιθετως κρυοκωλες... . :SΤελικα οι Πολωνες ειναι ζεστες γκομενιτσες ε ?