GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
τζο γκειμ οβερ γλ και οι λοιποι αλητες παρτε ποπ κορνια γιατι ανεβασα 3 κριτικες......
Άξιος, πάντα τέτοια

τζο γκειμ οβερ γλ και οι λοιποι αλητες παρτε ποπ κορνια γιατι ανεβασα 3 κριτικες......
Οχι βρε .. εχεις χασει επισοδεια γιαυτο δε το πιασες ...τι εννοεις φιλε???δεν νομιζω ν πιστυις πως ειναι ψευτικες....
δεν ειμαι ρε φιλε...και απορω κ με τη λαουρα γι αυτο ειπα το γαμωτο....αν το 17-18 ειναι ψωλαρας τι να πω...Άξιος, πάντα τέτοια, αν και μας μπεδεύεις λίγο, μιας που ψωλαράς δεν είσαι, και η Λούση σου βάζει κόφτη, απ΄ την άλλη τρως άκυρο από τη Λάουρα για κώλο λόγω μεγέθους.... μας μπερδεύεις.
![]()
εσυ καλο θα ηταν να πατας και το κουμπι καμια φορα....μετα δεν σου φταιει κανενας.....γιατι δεν πατησες το κουμπι τζο; ;)Οχι βρε .. εχεις χασει επισοδεια γιαυτο δε το πιασες ...
αστειακι ηταν![]()
παντως μου κανει εντυπωση
πρωτον το πενηνταρι συνεχιζει να παιζει με την καντυ απο οτι βλεπω
δευτερον η μαντυ απεδειχθη καλυτερη απο την καντυ φιλε βλεπω ε;
νομιζω το παχος μετραει......δεν ειμαι ρε φιλε...και απορω κ με τη λαουρα γι αυτο ειπα το γαμωτο....αν το 17-18 ειναι ψωλαρας τι να πω...
ναι φιλε εγω ας πουμε μαντυ παω ξανα ,καντυ οχι ομωςπαντως μου κανει εντυπωση
παρασκευη βραδυ πηγα καντυ....προχθεσ δηλαδη...κ δεν ειχε 40ριη κριτικη ειναι παλια και δεν ηταν 50 το απλο οπως λεγαμε .. απλα απλο δεν υπηρχε μαλλον τις πρωτες μερες
που γινοταν χαμος ΄..
απο 40 ξεκιναει κανονικα
χαιρετισματα απο την λαζοτσατσα εχετε
φαινεται αυτοι δεν ενσωματωσαν τον ΦΠΑ 23 %παρασκευη βραδυ πηγα καντυ....προχθεσ δηλαδη...κ δεν ειχε 40ρι
νομιζω το παχος μετραει......![]()
![]()
παρασκευη βραδυ πηγα καντυ....προχθεσ δηλαδη...κ δεν ειχε 40ρι
εκανα λαθος στην ημερομημνια
τι να πω ρε παιδια ...δεν θεωρω τον εαυτο μου ψωλαρα...τεσπα....οσο για το 40ρι 50ρι ειναι μαλακια αυτο που κανουν...μαυρο απο μενα σ αυτο το θεμα...Ναι, νομίζω πως έχεις δίκαιο, έτσι είναι. :-
εσυ καλο θα ηταν να πατας και το κουμπι καμια φορα....μετα δεν σου φταιει κανενας.....γιατι δεν πατησες το κουμπι τζο; ;)
παντως μου κανει εντυπωση
λαουρα αρκετες φορες ειναι καλο τουμπανακι,,,κ αγριο....,αλλα εφαγα ακυρο για κωλο λογω μεγεθους......γαμωτο......
τωρα τις υπολοιπεσ οχι,,,,,ειναι ευκολο να μ πεις π τραγουδανε?????εστω η χριστινα
εχει βαλει κουμπι αναφορας η διοικηση για φεικ κριτικες.....ποιο κουμπι ?
η σειρα μου να το πιασω ...
ρε αδερφέ μας λές οτι εφαγες άκυρο λόγω μεγέθους στην λάουρα και σε προηγούμενη κριτική σου για την λούση μας είπες πως "δεν εισαι και κανένας ψωλαράς" και είπες πως σε εσπρωχνε να μην μπεις όλος μέσα...Τουλάχιστον αποφάσισε τι εισαι και τι οχι και μην μπερδευεις τα πράγματα.
Η σε τελική πες πως δεν γούσταρες η εστω δεν σε γούσταρε αυτη ,γιατι όλα αυτα που γραφει ο καθε'νας μας ειναι υποκειμενικά.
Υπάρχουν μερσεντες και φιατάκια με τα οποια βγαζεις τρελά γουστα.Ορισμένες φορές ειναι θεμα οδηγού,άλλες πάλι ειναι θεμα αυτοκινητου