Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.861
- Πόντοι
- 12.815
ρε παιδια όπως πάει σε λίγο θα μπει και ο Ανθιμος στο forum. πολύ κατάνυξη και προσευχή έχει πέσει![]()
Νηστεια αμαρτωλοιιιιι.!!!

....απο βδομαδα.!
ρε παιδια όπως πάει σε λίγο θα μπει και ο Ανθιμος στο forum. πολύ κατάνυξη και προσευχή έχει πέσει![]()
Α γεια σου.!! αρα σε ξερει οτι εισαι μελος, ξερει τον gameover οτι ειναι μελος, ξερεις και καποιους αλλους και για αυτο εχει αλλη συμπεριφορα με εσας και αλλη με του κοινους θνητους σαν εμενα οποτε κατι τετοιο μου θυμιζει εκεινο το ανεγδοτο με την ξαθια....
Πήγε η μπάντα των σκουπιδιάρηδων να πει τα κάλαντα σε μια ξανθιά. Εκείνη αφού τα άκουσε πήρε έναν έναν τους σκουπιδιάρηδες στην κρεβατοκάμαρα, μα όταν έφτασε στον οδηγό του δίνει ένα κατοστάρικο.
- Καλά, της λέει, τους άλλους τους περιποιήθηκες κι εμένα μόνο ένα κατοστάρικο;
- Δεν φταίω εγώ-λέει η ξανθιά-ο άντρας μου μου είπε "αν έρθει η μπάντα για τα κάλαντα δώσε στον οδηγό ένα κατοστάρικο και τους άλλους γάμα τους".
![]()
απο πρωινη βαρδια ναντια και ευα απο μιλφακια στο ουρανου26 και ανδρεου γεωργιου4 αντιστοιχα.....αν πετυχεις σαρα και μιραμπελα ματζαρου 14 και κατεχακη αντιστοιχα ειναι καλες....η νταιανα στην σαπφους αξιζει.....για την λουση διαβαζεις δοκιμαζεις και μας λες .στο λαφαμ δουλευει......η νικολ στην κωλετη μαλλον πατατα ειναι.....η μαρα στην κατεχακη η προμηθεως25 καλες κριτικες εχει επισης αν και εμφανισιακα ειναι μετρια.....η ναταλι κεφαλληνιας ψιλοκομοδινιζει και εχει διαθεση ξεπετας....αλλα γαμευσιμη.....μαντυ στην φριξου 9 αν την πετυχεις σε καλη μερα αναλογα.....λαρα στην φριξου 14 μετρια και τζεσυ στην βιλα και τζεσικα στην φριξου 14 πατατες και οι δυο....Οι καλύτερες επιλογές αυτήν την στιγμή στην πόλη ποιες είναι(μαγαζί κ βάρδια);;;
Ας απαντήσει κάποιος που γυρίζει συχνά μην κλαίμε πάλι το 40e,ευχαριστώ.![]()
απο πρωινη βαρδια ναντια και ευα απο μιλφακια στο ουρανου26 και ανδρεου γεωργιου4 αντιστοιχα.....αν πετυχεις σαρα και μιραμπελα ματζαρου 14 και κατεχακη αντιστοιχα ειναι καλες....η νταιανα στην σαπφους αξιζει.....για την λουση διαβαζεις δοκιμαζεις και μας λες .στο λαφαμ δουλευει......η νικολ στην κωλετη μαλλον πατατα ειναι.....η μαρα στην κατεχακη η προμηθεως25 καλες κριτικες εχει επισης αν και εμφανισιακα ειναι μετρια.....η ναταλι κεφαλληνιας ψιλοκομοδινιζει και εχει διαθεση ξεπετας....αλλα γαμευσιμη.....μαντυ στην φριξου 9 αν την πετυχεις σε καλη μερα αναλογα.....λαρα στην φριξου 14 μετρια και τζεσυ στην βιλα και τζεσικα στην φριξου 14 πατατες και οι δυο....
κρίμα...ολες χαλασμενες ειναι λεμε.!!
δεν με αρεσουν τα μιλφ.!!!![]()
κρίμα( εδώ χάνεις γιατί μόνο μιλφ έχη πιότητα στο σέχ
![]()
αδελφέ το απλουστεύεις πολύ το θέμα. για τον κώλο ισχύει αλλά ο γυναικείος κόλπος περιβάλεται από μυς που παει να πει ότι αν η γυναικα ξέρει και κάνει συγκεκριμένες ασκήσεις-γυμναστική δυλαδή- μπορεί να έχει πάρει πεντε χιλιόμετρα πούτσες και να νομίζεις ότι γαμάς παρθένα. και εγώ δεν τα πολυπίστευα αυτά μέχρι που μου τα έδιξε μια αμερικάνα δασκάλα της γιόγκα που δίδασκε και αυτές τις ασκήσεις ετων 49 όταν την γνώρισα. απιστευτο και όμως πραγματικό και ιδανικόΆλλο τα μιλφ και άλλο η πουτάνα μιλφ. Τι σεξ να κάνεις με μία πουτάνα μιλφ που παίρνει εδώ και δε ξέρω πόσα χρόνια 50 πελάτες την ημέρα. Σαν να γαμάς σακούλα είναι. Εδώ μερικές προ μιλφ το μουνί τους έγινε σαν τσέπη από παντελόνι και κώλος τους είναι για να ρίχνεις δύευρα μέσα.Έφτασαν να παίρνουν και 80 άτομα την μέρα. Που να γίνουν και μιλφ.
Οι περισσότερες μιλφ είναι μόνο για πίπες και αυτό αν έχουν πρόστυχη φάτσα.
έτσι όπως έχη πέση η δουλειά 50 περνούν σε μια βλομάδα :Sκ στο καραμαν εγώ μιλούσα για μένα κ όχι γενικός για πουτάνες ..τώρα εση αν νομίζης ότι μια κοπέλα στα 37 της είναι όλα αυτά που λες μαλον δεν βρίσκης καλές επιλογές ..Άλλο τα μιλφ και άλλο η πουτάνα μιλφ. Τι σεξ να κάνεις με μία πουτάνα μιλφ που παίρνει εδώ και δε ξέρω πόσα χρόνια 50 πελάτες την ημέρα. Σαν να γαμάς σακούλα είναι. Εδώ μερικές προ μιλφ το μουνί τους έγινε σαν τσέπη από παντελόνι και κώλος τους είναι για να ρίχνεις δύευρα μέσα.Έφτασαν να παίρνουν και 80 άτομα την μέρα. Που να γίνουν και μιλφ.
Οι περισσότερες μιλφ είναι μόνο για πίπες και αυτό αν έχουν πρόστυχη φάτσα.
αν καταφέρεις να μεινω στα χέρια σου χαλάλι που λίγο δύσκολα το βλέπω .....Τα φοβαμαι τα μιλφ μην μου μεινουν στα χερια.!!...αλλα κατι μιλφειγ τα χτυπαω αλυπητα.!!
![]()
έτσι όπως έχη πέση η δουλειά 50 περνούν σε μια βλομάδα :Sκ στο καραμαν εγώ μιλούσα για μένα κ όχι γενικός για πουτάνες ..τώρα εση αν νομίζης ότι μια κοπέλα στα 37 της είναι όλα αυτά που λες μαλον δεν βρίσκης καλές επιλογές ..
σωστός ο παίχτηςΟ Καραμάν δεν πάει πουθενά αν δεν περάσω να δοκιμάσω εγώ...
μετα απο καιρο μπηκα στο σαιτ για μια ενημερωσηξερει καποιοσ αν δουλευη σημερα το απογευμα η τζοανα το μικρο ρουμανακι και που, [εχω την εντηπωση οτι την ειδα στο δρομο πριν απο λιγεσ μερρεσ] και κατι ακομα η βερονικα
εχει αδεια >
![]()
σωστός ο παίχτης![]()
![]()
![]()
ναι βεβαια ...αλλα τον προφυλάξεις και από τυχόν πατάτες ......αρε Καραμαν όλα για σένα γινεταιΜα τι να κάνεις? Δεν βλέπεις το nickname μου?
θα κανω τηλ αργοτερα, για βερονικα ξερουμε κατι, ευχαριστωΗ Τζοάννα εργάζεται συνήθως πρωϊνά Προμηθέως 11, έως τις 18:00 νομίζω αλλά θα πρέπει να το τσεκάρεις.
θα κανω τηλ αργοτερα, για βερονικα ξερουμε κατι, ευχαριστω