Επισκέπτης
Ωπ να μια ενδιαφέρουσα πληροφορία. Εγώ από τηλέφωνο ήξερα για Βίκυ για βραδυνη βάρδια και χτες και σήμερα.
Ωπ να μια ενδιαφέρουσα πληροφορία. Εγώ από τηλέφωνο ήξερα για Βίκυ για βραδυνη βάρδια και χτες και σήμερα.
Ωχωχωχοχι...
![]()
![]()
![]()
-κωλετη η επανεμφανιση της σουηδεζαςνικης με την ψιλη φωνη....busty και αυτη με καμπυλες και βυζαρες μεγαλες φθσικες λιγο κρεμασμενες που αναδεικνυονταν κατω απο ενα σεξι δικτυωτο σιθρου,δινει και κωλο στα 80 ευρω και κανει και ολα τα αλλα προγραμματα 69 κλπ
Αρε Karaman παει και η Λουση την πυρπολησες και αυτην
Εσενα βρε πως θα σε παντρεψουμε που η μια σου ξινιζει και οι αλλη σου βρωμαει κι αυτη σκαρτη την εβγαλες
ΥΓ:
Πλακα κανω ετσι δεν ταχω μαζι σου
Καλα κανεις και εισαι ειλικρινεις θα πρεπει να λαμβανονται υποψην ολες οι γνωμες και οι εμπειριες
μαλλον απο σποντα ρεπατζου ηταν πρωι....την αλλη μερα βρεθηκε βαρδαρη.....γενικα εκτακτες εμφανισεις κανει μαλλον....πρεπει να δουλευει και βιζιτα....παλιοτερα ειχα και τηλεφωνο της και το χασα ο μαλακας...δουλευε και χαλκηδοναωπα τι εχουμε εδω?????αυτη εξαφανισμενη δεν ηταν τοσο καιρο ή επαιζε βαρδαρη που δε ξερω τι γινεται????
τι ημερες δουλευει και που ξερουμε???
(πηρα να ρωτησω αλλα η τσατσα ουτε καν ξερει τετοιο ονομα...)
μπας και βρεθηκε απο σποντα εκει???
μαλλον απο σποντα ρεπατζου ηταν πρωι....την αλλη μερα βρεθηκε βαρδαρη.....γενικα εκτακτες εμφανισεις κανει μαλλον....πρεπει να δουλευει και βιζιτα....παλιοτερα ειχα και τηλεφωνο της και το χασα ο μαλακας...δουλευε και χαλκηδονα
τον καραμαν μαλλον μόνο εγώ θα τον κάνω καλάΧα ΧΑ Χα karaman κατάλαβες ότι όποια και να διαλέξεις πατάτα θα βγεί και λες να κάνεις καμιά καλή κουμπαριά μπας και γλυκογαμίσεις ε ;;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
χθες βραδυ στα στουντιο της πολης μας
Ερημιτη η super milf Αννα η καυλιαρα οπου και κατεθεσα τον οβολο μου .. για ακομη μια φορα το τιμησε το 30αρι...
------ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κεφαλληνιας η μιλφαρα η Χριστιναρα
-----ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ(ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΘΔΙΟ?)
Μπορεί να μην την πέτυχες σε καλό mood, τι να πω... ίσως πάλι γιάτι (για μένα να μιλήσω) με ξέρει από παλιότερα. Ίσως γιατί ξέρει ότι γράφω εδώ. Τι να πώ?
τον καραμαν μαλλον μόνο εγώ θα τον κάνω καλά
Ωραιος ο ντογκχθες βραδυ στα στουντιο της πολης μας