Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
3 είδη "μαγαζιών" "υπάρχουν" τώρα...
μαγαζί κουκλοθέατρο - μαγαζί μπουρδέλο - μαγαζί american pie
ο καθένας πηγαίνει όπου γουστάρει & παίρνει αυτό που του αξίζει.
ευτυχώς, τώρα όλοι ξέρουν.
αγαπητε το strip show που νομιζω οτι ψαχνεις δεν θα το βρεις ελλαδα..(μπορει να κανω και λαθος ετσι?)2 ώρες ούτε με ένεση δεν αντέχονται.
να βλέπεις μαλακισμένα να κοιτανε μουνιά σαν ξερολούκουμο και να στήνονται στη σειρά να πιάσουν κάνα κωλαράκι το πολύ και γύρω γύρω να πιάνουν κωλαράκι και άλλα μαλακισμένα.
κορυφαία στιγμή η ουρά έξω απ το πριβέ οπου τα μαλακισμένα περιμένουν την ίδια γκόμενα να τελειώσει με το σερβίρισμα τυρόπιτας στον προηγούμενο. μόλις βγαίνει ο επόμενος χαλάει τα πιο ξεφτιλισμένα 10 ευρώ γι αυτόν και την θλιβερή ανδρική του ύπαρξη.
Την ποιά;
ααααααααααααααααααχχααχχαχαχααχχαχαχαχα
Υ.Γ.
το δε σοου με τους γλαδιάτορες ούτε στα VHS του 80 με τον ψάλτη ΔΕ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.
τραγικές ορδές αγάμητων ανέραστων αμόρφωτων ασεξων πιτσιρικάδων που έχουν αντικαταστήσει το πλέιμπόι με το αλκατράζ για να βαρέσουν2-3 μαλακίες σπίτι φέρνοντας στο νου το κωλομέρι που έπιασαν για 10 ευρώ στα πέντε λεπτά που έκατσαν στο ΔΧ πριβέ.
ντροπή σας μαλακισμένα.
τίποτα άλλο.
1)αλκατράζ 2)δεν είναι μόνο έναγ)εδώ με δυσκολεύεις...
![]()
κάθε λαός έχει τις πουτάνες που του αρμόζουν.αγαπητε το strip show που νομιζω οτι ψαχνεις δεν θα το βρεις ελλαδα..(μπορει να κανω και λαθος ετσι?)
παντως τι να πω ριξ'το στην πλακα και μην χολοσκας...!
κάθε λαός έχει τις πουτάνες που του αρμόζουν.
Ρε μαγκες επειδη σας διαβαζω ποιο πιστευεται οτι ειναι το καλυτερο στριπτιζαδικο της αθηνας? γιατι μου αρεσει και το alcatraz kai to kinky σε σχεση με κατι παρακμιακα τυπου princess.
Ναι, αλλα τι αλλες επιλογες εχουμε ?
το ίδιο λέμε φίλος.παίχτη κατά τη γνώμη μου κάνεις λάθος...δεν ξέρω πολλούς "λαούς" που να πληρώνουν τόσα πολλά για το τίποτα...
οπότε με βάση το χρήμα που σπαταλάται από δω κι από εκεί...(ή σπαταλήθηκε αν προτιμάς)...θα έπρεπε να έρχονται (έρχονταν) στην ελλαδίτσα τουλάχιστον ομορφότερα μουνιά...
το γιατί δεν έρχονται, προφανώς είναι εύκολη απάντηση...και μετά απ'αυτή θα μπούμε στον κλασικό φαύλο κύκλο...κλπ κλπ..
κοινώς μάθαν ότι γαμιόμαστε πλακώσανε κι οι γύφτισσες.
Αρα ποιες κανουν βιζιτα να ξερουν και αυτοι που δεν ασχολουνται με στριπ?

ποιοί ασχολούνται με τα στριπ όμως ;;;
![]()
αυτό το κίνκυ να μην πέταγες στο τέλος κ θα σε καταλάβαινα ρε συ πειραιώτη..
αλλά δυστυχώς εσύ δεν διασκεδάζεις..ούτε ζεις την καβλάντα...απλά έχεις αυτοσκοπό.
αυτά.
φίλε nabukin δεν καταλαβαίνω που το πας
κι όχι ότι κάνω το χαζο, αλλα δεν έχω κανένα αυτοσκοπο
τώρα τι σε χάλασε το ότι αναφέρω ότι πέρασα καλα τελευταία στο Kinky δεν το καταλαβαίνω αφου είναι η αλήθεια...
εν πάσει περιπτώσει δικαιούσαι φυσικά της άποψής σου
αλλα περιορίσου παρακαλω στο να ερμηνεύεις όσα μπορεις να γνωρίζεις
το αν διασκεδάζω και το τι ζω είναι εντελως υποκειμενικο για όλους
αυτο που μπορω να σου πω είναι πως δεν πάω σε τέτοια μαγαζια για να πηδήξω...
χαιρετω σε!