Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.883
Πόντοι
266
Και να πάρω την δική σου δουλεία;;; Δεν είμαι τέτοιος ρε τύπε...Αφού ξέρω την απύθμενη (σα τη κολάρα σου) πείνα για σκατά

Σιγά μη σου φύγει κανένας πόντος!!!!
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι...Τώρα μιλάς σωστά
γρηγορακη θα πρεπει να με σεβεσαι βγαζω τα διπλα απο σενα
και οποτε θελω σε αγοραζω
το καταλαβες;

gregory35

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.959
Πόντοι
3.295
γρηγορακη θα πρεπει να με σεβεσαι βγαζω τα διπλα απο σενα
και οποτε θελω σε αγοραζω
το καταλαβες;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πρόσεχε ρε μαλάκα γερο-λαδά....Άκου με αγοράζει όποτε θέλει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Σταντ απ κομίντιαν αν βγάζεις τόσα πολλά που λες (αφού είναι τα διπλάσια που βγάζω εγώ) πήγαινε να κάνεις δώρο στον Τσιώλη τον Φορσέλ ή όποιον άλλον παίκτη θέλει.

Υ.Γ Μόνο τους γονείς μου σέβομαι...Ούτε καν τον θεό τον ίδιο...Άρα πιο μεγάλη πιθανότητα δίνω να σεβαστώ το σκατό μου παρά εσένα. Το σακουλεύτικες ή να σου το σπάσω σε πενηνταράκια μπας και το καταλάβεις μόρτη;

gregory35

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.959
Πόντοι
3.295
ρε μαλακα αυτα που μου ειπες θα τα παιξω ενα 100αρικο
μην με καψεις γιατι μετα θα με χωρισει το μωρο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και 8α σε χωρίσει το μωρό για αυτά τα φραγκοδίφραγκα; Πως το είπες πριν; Ότι με αγοράζεις;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.883
Πόντοι
266
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πρόσεχε ρε μαλάκα γερο-λαδά....Άκου με αγοράζει όποτε θέλει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Σταντ απ κομίντιαν αν βγάζεις τόσα πολλά που λες (αφού είναι τα διπλάσια που βγάζω εγώ) πήγαινε να κάνεις δώρο στον Τσιώλη τον Φορσέλ ή όποιον άλλον παίκτη θέλει.

Υ.Γ Μόνο τους γονείς μου σέβομαι...Ούτε καν τον θεό τον ίδιο...Άρα πιο μεγάλη πιθανότητα δίνω να σεβαστώ το σκατό μου παρά εσένα. Το σακουλεύτικες ή να σου το σπάσω σε πενηνταράκια μπας και το καταλάβεις μόρτη;
ρε μαλακα ξες τι αμαξι εχω...και ειμαι 27
αντε ρε πολυ ασχοληθηκα
αντε μπες στο φουγαρο να το ξεσκατισεις
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
αντε ρε πολυ ασχοληθηκα
χαχαχαχ
έτσι, όποιοι δεν έχουνε ψωλή, πάνε και τα σκάνε σε αμάξι...
χαχαχαχαχαχαχα

gregory35

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.959
Πόντοι
3.295
αντε ρε πολυ ασχοληθηκα
Στα @@ μου το τι αμάξι έχεις..Ειλικρινά...Και εγώ στην Ιαπωνία είχα Skyliner GTR...Οπότε το αμάξι δε μου λέει τίποτα...Έχω γνωστό που έχει το Σιρόκο, αλλά στη κουβέντα είναι ολίγον τι πικι πικι ραμ ο τύπος. Άσε που το παίζει μούρη με το αμάξι αλλά μένει στο σπίτι με τους δικούς του και είναι και γααμώ του μαμάκιδες...Οπότε δε πα να έχει και τη Μπουκάτι τη Βειρόν!! ΣΤΑ @@ μου.
Σου είπα ρε...Τα σκατά θα σου τα φέρω μην ανυσηχείς (μάλλον δε σου φτάνουν τα σκατά του τραβελιού Πόπη που τρως)....
Δε το έχεις καταλάβει πως ο μόνος λόγος που απαντάω είναι μπας και πετάξεις καμιά θεική ατάκα (δες Λάτσιο, Παραλίμνι κτλπ) μπας και γελάσει λίγο ο κόσμος; Βλακένδυτε!!!
δεν της αρεσει ο τζογος ρε μαλακα
Ε και; Τη φοβάσαι;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
τι να κανει κ αυτος... μικρη ψωλη,μικρη ομαδα... αστα να πανε...
μικρή ομάδα δεν είναι
αλλά και να είσαι οπαδός μικρής ομάδας, μαγκιά είναι και όχι τίποτα άλλο
αλλά το να μας μιλάει για το αμάξι του....με έπιασε φαγούρα στο δεξί μου παπάρι και δεν σταματάει

gregory35

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.959
Πόντοι
3.295
μικρή ομάδα δεν είναι
αλλά και να είσαι οπαδός μικρής ομάδας, μαγκιά είναι και όχι τίποτα άλλο
αλλά το να μας μιλάει για το αμάξι του....με έπιασε φαγούρα στο δεξί μου παπάρι και δεν σταματάει
Βασικά αμφιβάλω αν είναι και 27 που λέει. Αυτό το "ξέρεις τι αμάξι έχω εγώ" μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια που σα παιδιά για να κάνουμε τον άλλον να αισθανθεί πιο μειωμένος και να το παίξουμε μούρες λέγαμε κάτι τέτοιες μαλακίες...

gregory35

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.959
Πόντοι
3.295
άρχισε από το τέλος τότε για να έχει λίγα να γράψεις...
μπουαχαχα
Εσείς από τον Βόλο και την Καβάλα ποιούς έχετε βάλει στο μάτι; Και τι θα γίνει με τον αμυντικό χαφ ρε που ψάχνετε; Εμείς πήραμε (;;; ) τον Βαργκας... Δε τον ξέρω τον παίκτη, οπότε δε ξέρω τι φρούτο θα μας βγει. Αλλά να παρακαλάμε να έρθει ο 34χρονος Ταμούδο; Όχι ρε πούστη μου!!!

gregory35

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.959
Πόντοι
3.295
Μόλις διάβασα ότι ο Ταμούδο κλείνει ΜΑΛΛΟΝ αλλού. Πάλι καλά!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom