Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
Ρε συ εμείς οι 2 που είμαστε μακριά από τα τσιμπούσια, θα φάμε τίποτα απόψε? :)
εγω φιλε ηδη πινω ουζακι και τσιμπολογαω..κοπιασε αν δεν βαριεσαι...

ΥΓ since δεν ξαναασχολουμε με το παιδι..ειπαμε ειναι μικρο και προβληματικο!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
28
Πόντοι
66
εγω φιλε ηδη πινω ουζακι και τσιμπολογαω..κοπιασε αν δεν βαριεσαι...

ΥΓ since δεν ξαναασχολουμε με το παιδι..ειπαμε ειναι μικρο και προβληματικο!!

Έχω συνδυάσει Jack Daniels με πιτσίνια!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
σωστό!!

since ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι εσυ θα εισαι στην συναντηση!!!τι λεμε τωρα?

Λαπλασάκο μας δουλεύεις έτσι; Aλλά δεν πειράζει διότι είμαι μοναχοφαγάς

Psaxnw όλοι είμαστε προβληματικοί ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Eγω ας πούμε αντί να τελειώνω τη δουλειά που έχω και να πάω να κοιμηθώ με τη γυναικούλα μου, κάθομαι εδώ και ξενυχτάω

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
16
Λαπλασάκο μας δουλεύεις έτσι; Aλλά δεν πειράζει διότι είμαι μοναχοφαγάς

Psaxnw όλοι είμαστε προβληματικοί ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Eγω ας πούμε αντί να τελειώνω τη δουλειά που έχω και να πάω να κοιμηθώ με τη γυναικούλα μου, κάθομαι εδώ και ξενυχτάω
γιατι αν σε δουλευω ρε μαγκα?γιατι να μην ερθεις εσυ???λες να ειχα προβλημα να ερθεις?με κανεναν δεν εχω προβλημα,,τι εχουμε να χωρισουμε ρε φιλε?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
28
Πόντοι
66
Σε χωριό μένω.......ότι βρεθεί τέτοια ώρα.....

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
α πα πα πα...απαραδεκτος συνδιασμος ρε φιλε πως το αντεχεις...

Εδω αλλοι αντεχουνε την συνευρεση με τραβεστι και θελουν να μαθουν περισσοτερα..(βλεπε psaxnw) ;)

Για την ματς της Κυριακης...

Η ΑΕΚ βρίσκεται και αυτή σε ρυθμούς προετοιμασίας ντέρμπι, με τον Λορέντσο Σέρα Φερέρ να καταστρώνει τα πλάνα του. Ο Ισπανός προπονητής δοκιμάζει το 4-4-2 και το 4-5-1, με την ενδεκάδα να μετατρέπεται αυτομάτως, αναλόγως το σύστημα που θα προτιμήσει την ημέρα του αγώνα

Το πιο σημαντικο ομως ειναι το παθος που θα δειξουν οι δυο ομαδες.

Και αν λαβουμε ως δεδομενο οτι ο Ολυμπιακος ειναι ζαλισμενος απο τον πρωτοφανη

για τα δικα του δεδομενα ευρωπαικο θριαμβο ,η γκελα ειναι πολυ πιθανη! ;)

Οχι απλα γκέλα...κωλοτούμπα!!  :cheesy:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
Σε χωριό μένω.......ότι βρεθεί τέτοια ώρα.....
αχχααχχαχαχααχα...το χω φαει αυτο το λουκι πολλες φορες αδερφε..εδω σε κοτζαμαν σαλονικη και βαριεμαι να βγω να φαω και αρκουμε στο τσιμπολογημα!!!

Επισκέπτης
ζητώ συγνώμη από τους μόνιμους κατοίκους του thread που εχτές σπατάλησα αρκετές σελίδες μαζί με τον psaxnw και τον **********.Δεν θα επαναληφθεί.Eύχομαι τα καλύτερα στο ντέρμπι.
Σε έναν γαλαξία σαν τον δικό μας που συνυπάρχουν Pεάλ,Aστέρας Tρίπολης,Bερντερ,Oλυμπιακός,Aεκ,Παναθηναϊκός,γήπεδα σαλόνια και γήπεδα αλώνια OΛA MΠOPOYN NA ΣYMBOYN...

Kαλή χώνεψη από τα μεζεκλίκια αν και πιο λογικό θα έβρισκα μία συνάντηση για άλλου είδους "μεζέ"

Aγαπητέ μου φίλε Tommaso κατόπιν των επίμονων συνεχών άοκνων συστάσεων σου με μορφή pm αφαίρεσα όπως βλέπεις την αναφορά που είχα στο ονομά σου στο παραπάνω post,διότι πράγματι δεν υπήρχε λόγος να αναφέρεσαι αφού εχτές βασικά εγώ και ο psaxnw είχαμε διάλογο.

Για μία υπόληψη ζούμε εδώ μέσα.

Eπίσης σου ζητώ συγνώμη που αναφέρθηκα σε εσένα δημόσια όπως λες,χωρίς να σου ζητήσω πρώτα την άδεια.....

A! Άσχετο θυμήθηκα κάτι που έλεγε ο παπούς μου: Mαλάκες. Ένας πεθαίνει δέκα γεννιώνται. A ρε παππούκα...

Επισκέπτης
Eγώ θα πάρω κυρίως πιάτο ΠIΠINIA και για γλυκό MILFέϊ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
Aγαπητέ μου φίλε Tommaso κατόπιν των επίμονων συνεχών άοκνων συστάσεων σου με μορφή pm αφαίρεσα όπως βλέπεις την αναφορά που είχα στο ονομά σου στο παραπάνω post,διότι πράγματι δεν υπήρχε λόγος να αναφέρεσαι αφού εχτές βασικά εγώ και ο psaxnw είχαμε διάλογο.

Για μία υπόληψη ζούμε εδώ μέσα.

Eπίσης σου ζητώ συγνώμη που αναφέρθηκα σε εσένα δημόσια όπως λες,χωρίς να σου ζητήσω πρώτα την άδεια.....

A! Άσχετο θυμήθηκα κάτι που έλεγε ο παπούς μου: Mαλάκες. Ένας πεθαίνει δέκα γεννιώνται. A ρε παππούκα...
τι θελει να πει ο ποιητης....
Εδω αλλοι αντεχουνε την συνευρεση με τραβεστι και θελουν να μαθουν περισσοτερα..(βλεπε psaxnw) ;)
μετα κι απ αυτο ετοιμασου!

Επισκέπτης
Tον Tommaso απ την φωτιά ποιός θα τον βγάλει...

ο since που έχει καθαρό κεφάλι....

κάθε mod τον since τον θαυμάζει...

μέσα απ τις φλόγες τον Tommaso βγάζει.....

Δυνατός και γερός για να μείνεις αφορμές στον psaxnw μην δίνεις!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
38
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια-οπαδοί του πιο κρασομπεκρουλιάδικου συλλόγου.Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή κρασομάζωξη των αδελφών και φίλων στο μεζεδοπωλείο ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ στα Φιλαδέλφεια(που αλλού;).Από τις ευχάριστες νότες ότι οι μουσικοί μας έκαναν το χατήρι κ έπαιξαν ένα αγαπημένο μας τραγούδι που το παραφράσαμε:΄΄ΕΛΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ΄΄ :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Ελπίζουμε την επόμενη φορά να έρθουν και τα αδέρφια που ούτε αυτή την φορά μπόρεσαν και να μεγαλώσει η ήδη δεμένη παρέα.
Δέσμευση του κλαμπ ΄΄ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ΄΄ του bourdela.com είναι ότι η επόμενη μάζωξη μετά από παλαϊκή απαίτηση να γίνει σε στριπτιτζάδικο :jerking: :jerking: :jerking:
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΡΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΑΖΩΞΗ ΛΟΙΠΟΝ.

Στα αμιγώς αθλητικά:
2 μερούλες έμειναν για το ντέρμπιον και καιρός να βουλώσουν στοματάκια ευρωπαϊκά.
Εμείς οι Αεκτζήδες χρέος μας είναι να βρεθούμε ΟΛΟΙ αύριο στις 5 δίπλα στην ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ για το ματς μπάσκετ ενάντια στον γαύρο.

Εσυ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΝΗ;;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλα κανουν τα χανουμια...αν ημουν αθηνα θα εσκαγα κι εγω...αλλα ειμαι του φαρ αγουε'ι'!
και εσυ και οποιος αλλος θελει!!!!!!

ρε C  δεν ειμαστε εμεις!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτη ειναι μα'ι'μου φωτο!!!!!!
ρε καλις τους ψαρρωσες ολους ρε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
νεα απο την ενδεκαδα.....
για δεξι χαφ δοκιμαζετε ο λαγος
και για την θεση του ταμ ο καφες.....

Stories