jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
Καλα δεν ειδες που εγραψα διπλα ?Jo πέρασαν πόσες μέρες που ανέβασα τις κριτικές μου κι ακόμα δεν με έκανες σκετσάκια![]()
![]()
![]()

Καλα δεν ειδες που εγραψα διπλα ?Jo πέρασαν πόσες μέρες που ανέβασα τις κριτικές μου κι ακόμα δεν με έκανες σκετσάκια![]()
![]()
![]()
Πρωινη ή βραδυνη βαρδυα?ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΕΟΜΟΥΝΟ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΟ ΒΑΡΔΑΡΗ Η ΤΣΑΤΣΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 11 ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ ΨΗΛΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΕ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΒΥΖΙ ΚΟΛΟ ΚΟΛΑΣΗ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΣ. ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΟΛΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ 2 ΠΑΧΙΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΩ.
Που δίπλα ρε χαμένε? πλλλάκα με κάνεις?Καλα δεν ειδες που εγραψα διπλα ?![]()
Εχει καμια σχεση με την Ρωξανη απο μηλο μερια με τα σιλικονατα.??
Μπα... Δεν νομίζω να έχουν καμμία σχέση. Άλλωστε δεν μοιάζουν κιόλας!
Πρωινη ή βραδυνη βαρδυα?
Οταν λεμε Αγγελικη, προκειται για ελληνιδα εξου και η ξενερα ή ειναι οικονομικη μεταναστρια απο τις ομορες χωρες?Η γνωστή Αγγελική με τα σάπια δόντια που τώρα τα έφτιαξε..
Μουνάρα αλλά ξενέρωτη μέσα...
Αφήνει χύσιμο στα βυζιά όμως...
βουλγαραΟταν λεμε Αγγελικη, προκειται για ελληνιδα εξου και η ξενερα ή ειναι οικονομικη μεταναστρια απο τις ομορες χωρες?
Το καινούργιο είναι καλό! Ξανθό ψηλό όμορφο με ποδάρες και λαχταριστό! Ζητείται οικονομική βοήθεια για test drive!!!
την εμη της κωλετη λενε.....Ποιό λέτε καινούριο ;;;
dbaba & treliaris123
Αν βαριεστε να τα βαλετε στον καταλογο πειτε να πω του βοηθου μου να το κανει
Ναι .. εγκαινιαζω καινουριο κολπο![]()
Jo δε τα βρίσκω στείλε λινκ. Για τον Μάκη Μανάβη έκανες, όχι για μένα μήπωςΠηγες για δελτιο καιρου ?
papazits διπΛα ρε ΣΕ Λεω στους σχοΛιασμους
dbaba & treliaris123
Αν βαριεστε να τα βαλετε στον καταλογο πειτε να πω του βοηθου μου να το κανει
Ναι .. εγκαινιαζω καινουριο κολπο![]()
Jo δε τα βρίσκω στείλε λινκ. Για τον Μάκη Μανάβη έκανες, όχι για μένα μήπως![]()