destro το προγραμμα επιδοτησης κριτικης αφορα και σενα![]()
looool
επιδοτηση κριτικης ;;;; προτιμω επιδοτηση συνευρεσης και σου γραφω και μυθιστορημα μετα :p
destro το προγραμμα επιδοτησης κριτικης αφορα και σενα![]()
Λίλυ στο τσίρκο? Γουάτ? Τι είναι αυτή?
κατι σε αβυζο, πιπινι μελαχρινο , ξαδερφη των αλλων μου κανειΛίλυ στο τσίρκο? Γουάτ? Τι είναι αυτή?
Είχα κι εγώ ένα σάκο επειδή θα πήγαινα κτελ μετά. Διάβασε ξανά τις κριτικές , σκέψου κάτι, κάνε ένα σκίτσο, θέλω κι εγώ το σκίτσο μουυυυυυυυυυυυυυυυυ :'( :'(
Δεν εκανα σκιτσα ρε . απλα σου λεω εκει να μου πεις τι θες γιατι απ τις κριτικες δε μου βγηκε κατι
επισης δε ξερω και τις γκομενες που πηρες οποτε δεν εχω εμπνευση
Ο Μαναβης μου εδωσε κινητρο .. γινε και συ κατι να σ ζωγραφισω.. γινε κρεοπωλης ας πουμε![]()
Είχα κι εγώ ένα σάκο επειδή θα πήγαινα κτελ μετά. Διάβασε ξανά τις κριτικές , σκέψου κάτι, κάνε ένα σκίτσο, θέλω κι εγώ το σκίτσο μουυυυυυυυυυυυυυυυυ :'( :'(1,5 χρόνο είχα να κάνω κατάθεση. Το αξίζω πιστεύω..
![]()
Οχι ρεσυ, δεν εκφραστηκα σωστα...ηθελα να πω αν ειναι η ιδια η Ρωξανη, αλλα η απαντηση σου με καλυψε...![]()
Ελα Καραμαν εδω εισαι..;
Καταρχας σορυ για την παραπληροφορηση, τελικα η Μονικα μου πε οτι θα 'ναι Αθηνα μεχρι τελη του μηνα, οποτε αν πας θα την πετυχεις μαλλον, αν κι εχει βαλει μερικα κιλακια νομιζω κ δεν ειναι οπως πριν απο σωμα..!
Ηθελα να σε ρωτησω κατι αλλο.. Αυτη που χεις στο αβαταρ σου ποια ειναι..; Γιατι εγω δεν την ξερω..
Σε ρωταω γιατι γνωρισα μια 16χρονη Σερβιδα στην Καλιθεα, που χει αυτη τη φωτο της στο προφιλ της στο φμπ.. Ποια ειναι..; Γιατι με τα γυαλια ηλιου δεν καταλαβαινω..!
Κ πιο κατω βαζω κ μια φωτο της 16αρας, που 'ναι πολυ τουμπανο για την ηλικια της, κ με πολυ ομορφο προσωπακι..!
Οχι δεν την εφαγα, μονο φμπ αλλαξαμε κ βλεπουμε.. Ηταν διακοπες εδω με τη μανα της κ τον ξαδερφο της, κ κωλωσα να το προχωρησω παραπανω.. Ηταν η διαφορα ηλικιας, ηταν οτι ηταν κ με τη μανα της ολη την ωρα, δεν ενιωθα οτι μ' επαιρνε..
Ξερω οτι μπορει να κανα μαλακια, γιατι αυτες οι ευκαιριες συνηθως μια φορα σου παρουσιαζονται, αλλα τι να κανουμε.. Τωρα μπορει να βαραμε καμια με τις καυλιαρικες φωτο της..!
Επισυναπτω τη φωτο της 16αρας γιατι πριν κολλουσε.. Για να παρετε μια εικονα για τι μιλαω..!
![]()
![]()
H Kim kardasian ειναι στο αβαταρ μου, ΣΙΓΟΥΡΑ θα περασω απο Μονικα.!!
Δυνατο κοματι...πηγες ρομινα τελικα.??
Μέρτσυ μελλαχρινή, Νατάσσα καστανομάλλα. Ο σάκος μου μπλε και τον είχα στον ώμο. Ξαναδιάβασε τις κριτικές μου και από αυτά που λέω εκεί μέσα σκέψου κάτι και κάνε σκίτσα. Δε θέλω να σου πω εγώ τι συγκεκριμένο να κάνεις για να μου έρθει σαν έκπληξη και να έχει χαβαλέΤο αξιζεις φυσικατοσο κραξιμο εχεις φαει που δεν ειχες κριτικες
Ε δωσμου μια εικονα που σ αρεσε και θες να θυμασαι . θα τις ξαναδιαβασω αυριο και θα σε ζωγραφισω με τον σακο στον ωμο ...
Να περπατας
(καιπες τι λαλι ειχε η γκομενα γιατι δε τις ξερω
Επισυναπτω τη φωτο της 16αρας γιατι πριν κολλουσε.. Για να παρετε μια εικονα για τι μιλαω..!
Μπά και η μάνα της καμιά κορμάρα θα είναι που θα βάζει κάτω πολλές δικές μας ντίβες Ελλεηνίδες. Το λέω γτ ήμουν κι εγώ πρόσφατα σε τουριστικό μέρος Χαλκιδικής που γινόταν χαμός από Σέρβες και η συντριπτική πλειοψηφία ήταν όλες τους κορμάρες και όμορφες ασχέτως ηλικίας...Αυτή είναι 16χρονη? Πλάκα με κάνεις;;;; Άντε ώρα να ξεπουλήσω τα πάντα όλα εδώ και να φύγω Σερβία...
(Αν και σ' αυτές τις ηλικίες επεμβαίνει ο κυρ εισαγγελέας αν όχι η μάνα της... καμμιά νταρντάνα 2 μέτρα 200 κιλά με ασήκωτο χέρι...)
Κι εγω αυτην υποπτευομουν, αλλα με τα γυαλια δεν ημουν σιγουρος..
Δεν ξερω, αλλα ειδικα σ' αυτην τη φωτο ειναι πυρ-καυλος...!!!