memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
απο ποια χωρα της Αλβανιας ειναι αυτη τυπε? Το ειπε κανεις?για πες τυπε
απο ποσο κοντα την ειδες?
στενες σεξοεπαφες 3ου τυπου και ετσι?![]()
απο ποια χωρα της Αλβανιας ειναι αυτη τυπε? Το ειπε κανεις?για πες τυπε
οχι τυπε αλλα ειπαν οτι ειναι απο μογγολιααπο ποια χωρα της Αλβανιας ειναι αυτη τυπε? Το ειπε κανεις?![]()

όχι δεν είχα την τύχη...στο Mall την είδα.. ;)για πες τυπε
από ποιά χώρα της Αλβανίας ???απο ποια χωρα της Αλβανιας ειναι αυτη τυπε? Το ειπε κανεις?![]()
εσύ από ποιά είσαι ???η βασω ειναι νικαιωτησα και οσοι συχναζουν στον κορυδαλλο πλ.ελευθεριαs θα την θυμουνται απο το περασμα τηs ωs σερβιτορα στην αιγλη τρελο μωρο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

δηλαδή σου αρέ?![]()

στο μυαλο τυπε......τελικά που έχει την την παραμόρφωση,τύπε ?![]()
Δεν μ αρεσουν οι σχιστοματισες... αλλα εκτος αυτου ειναι ενα μπαζο με υπεροχη κοιλια κ ομορφα χειλια .... ολο το υπολοιπο παει για πεταμα
![]()
οι σλαβες δεν σαρεσουνΔεν μ αρεσουν οι σχιστοματισες... αλλα εκτος αυτου ειναι ενα μπαζο με υπεροχη κοιλια κ ομορφα χειλια .... ολο το υπολοιπο παει για πεταμα
![]()

Δεν μ αρεσουν οι σχιστοματισες... αλλα εκτος αυτου ειναι ενα μπαζο με υπεροχη κοιλια κ ομορφα χειλια .... ολο το υπολοιπο παει για πεταμα
![]()
![]()
![]()
μια χαρα ειναι η κοπελα.
οι σλαβες δεν σαρεσουν
οι σχιστοματισες δεν σαρεσουν
μονο οι ελλεεινιδες σαρεσουν?![]()

μηπως τωρα τελευταια αρχισες να αγοραζεις λιπασμα?Δεν εχω πει οτι δεν μ αρεσουν οι σλαβες .... απλα δεν τρελαινομαι για ρωσσιδες![]()
.
Οσο για σχιστοματιδες και μαυρους πολυ σπανια υπαρχει κατι που θα μου τραβηξει την προσοχη
Μου τσιμπησα λιγο λακη33 τωρα![]()

ήμαρτον ,περπατήστε και λίγο ,όλο καβάλα πάτεστην πιατσα βγηκε?αυτο μετραει...![]()
![]()