Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Δεριγνύ 24 - Blue Dot - 1ος όρ. - Βικτώρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kebaaap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Έχει αναφερθεί σποραδικά αλλά δεν είχε δικό του θρεντάκι.

Η αγγελία του στα ΝΕΑ:

ΜΑΓΙΚΟ μασάζ, μυστικό μας σε ένα όμορφο και ήσυχο περιβάλλον. Καθημερινά 11πμ-9μμ, Κυριακές 11πμ-6μμ. Πλ. Βικτωρίας τηλ. 6980.822277

Νομίζω δεν έχει νόημα να κρύβουμε τα τηλ που δημοσιεύουν στις Αγγελίες, άλλωστε - οπου υπάρχουν τετοια - αναφέρονται και στο καρτελλάκι κάθε ιδρύματος στον Χάρτη των Μασαζ.

Το λοιπόν, κουδούνι "Blue Dot", 1ος όροφος, χώρος παλιός και ψιλοχάλια, από τους χειρότερους του είδους, ιδίως το μπάνιο. Κατα την επίσκεψη μου, υποδοχη από την γνωστη στο ίδιο πόστο σε Γ' Σεπτ 166 και Ηπείρου 9, νταρντανα μεταμιλφ ρωσίδα Ειρήνη με το μαλί αφάνα και τα αραιά δοντάκια. Μόνη διαθέσιμη στο μαγαζί εκείνη την ώρα η 30ρα μελαχροινή ρωσίδα Αναστασία. Κοντούλα BBW με μεγάλα βυζιά γύρω στο F-cup  :rolleyes:

Δεν υπήρχε ούτε αλλος πελάτης ούτε άλλη κοπέλα οπότε "επιθεώρησα" όλα τα δωμάτια και στο βάθος του διαδρόμου ανακάλυψα το πολυαναζητουμενο (απο μενα) στρώμα κατάχαμα - όπως σωστά με είχε ενημερώσει συναδελφος... :thumbsup:

Δεν ανησυχησα για πιτσιλιες στο κουβερλί διότι η φιλότιμη θεραπεύτρια έστρωσε ολοφρεσκο πεντακάθαρο σεντονάκι on top... Οι υπηρεσίες της κινήθηκαν σε εξαιρετικούς GFE ρυθμούς και έφυγα overall happy  :rolleyes:

Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω παρά μόνο να παραθέσω την αντίστοιχη κριτική του φίλτατου Olym που με καλύπτει:
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο Δεριγνύ 24. Σέριφ η γνωστή Ρίτα από Χέϋδεν. Μίλφ με καλό σώμα. Παρούσες μία μίλφ επίσης ονόματι Σοφία. Γεμάτη αρκετά στο σώμα και από προηγούμενη εμπειρία λίγα πράγματα στο φούλ και ξεπέτα. Μία  άλλη επίσης μιλφ  που  δεν  θυμάμαι  όνομα  και μία  καινούργια ονόματι Αναστασία.  Κοντούλα με 5άρια  βυζιά  χοντρούλα ηλικίας περίπου 30+. Χαλαρό σώμα.  Την  επέλεξα και  προσέφερε  καλό  αισθησιακό  μασάζ  και  πολύ  καλό  πρόγραμμα. Υπάκουη σε  ότι  ζητήσεις  (εκτός  κουλούρι)  με  άνεση  χρόνου  (τουλάχιστον  45  λεπτά)  ανοιχτός  χαρακτήρας  έφυγα  με  την  αίσθηση  ότι  άξιζε  το  70άρι.  Δεν  συνιστάται  για  τους  κυνηγούς  μοντέλων.  

Καλά να περνάτε  :tits: :tits: :tits:

ΥΓ: Ο admin παρακαλείται να το προσθέσει στο χάρτη και να διαγράψει το Ηπειρου 9 εκ του οποίου μεταφέρθηκε  :grin:

Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
499
Like
43.763
Πόντοι
127.197

Η αγγελία του στα ΝΕΑ:

ΜΑΓΙΚΟ μασάζ, μυστικό μας σε ένα όμορφο και ήσυχο περιβάλλον. Καθημερινά 11πμ-9μμ, Κυριακές 11πμ-6μμ. Πλ. Βικτωρίας τηλ. 6980.822277

Δεν υπήρχε ούτε αλλος πελάτης ούτε άλλη κοπέλα οπότε "επιθεώρησα" όλα τα δωμάτια και στο βάθος του διαδρόμου [size=18pt]ανακάλυψα το πολυαναζητουμενο (απο μενα) στρώμα κατάχαμα - όπως σωστά με είχε ενημερώσει συναδελφος[/size]... :thumbsup:

χαχαχα δεν υπάρχουνε οι τυπισες!
αυτο το στρώμα της συμφορας οπου πανε το  παιρνουνε μαζι τους...
μέχρι τον Νοε 2010 το ειχαν στη 3ης Σεπτ 166 στον 1ο...
μετά για ενα μικρό χρονικό διάστημα μεταφέρθηκαν (πάντα μαζι με το στρώμα) λιγο πιο πέρα στην 3ης Σεπτ 148 αν θυμαμαι καλά..
μαλλον ΚΑΙ απο εκεί τους εκραξαν οι ενοικοι , οποτε πηραν το ταλαιπωρημένο τους στρώμα και πηγαν Δεριγνυ...
Μάλλον θα έχει και συνέχεια η Οδύσσεια του στρώματος!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.209
Πόντοι
29.865
χαχαχα δεν υπάρχουνε οι τυπισες!
αυτο το στρώμα της συμφορας οπου πανε το  παιρνουνε μαζι τους...
μέχρι τον Νοε 2010 το ειχαν στη 3ης Σεπτ 166 στον 1ο...
μετά για ενα μικρό χρονικό διάστημα μεταφέρθηκαν (πάντα μαζι με το στρώμα) λιγο πιο πέρα στην 3ης Σεπτ 148 αν θυμαμαι καλά..
μαλλον ΚΑΙ απο εκεί τους εκραξαν οι ενοικοι , οποτε πηραν το ταλαιπωρημένο τους στρώμα και πηγαν Δεριγνυ...
Μάλλον θα έχει και συνέχεια η Οδύσσεια του στρώματος!

φαντάσου αυτό το στρώμα, πόσα "παιδιά" θα έχει πάνω του  :2funny:

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιδια περασα απο κει σημερα.....ενα πραγμα θα πω και οποιος καταλαβε καταλαβε. θα ηθελα να γνωρισω απο κοντα τουσ κυριους που πηγαν με αυτα τα μπαζα εκει μεσα και αν θελουν εχω και φιλο γιατρο να τους συστησω.δεν εξηγειται αλλιως μαλλον  τυφλωθηκα η ζω σε αλλον κοσμο      ΗΜΑΡΤΟΝ

observer

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.439
Πόντοι
6.215
De  gustibus e coloribus  not disputandum est
Tο ....μισο  σχεδον site  φιλτατε αναζητει βυζαρουδες ------  επίσης
Μπορούμε  να συστησουμε και  γυαλιά και γιατρό και σε ολους τους παλαιοαρχαϊκούς και πρωτορχαϊκούς   πολιτισμους , στα εδώλια και τις απεικονίσεις τους  ;)
αλλα΄μαλλον  δεν θα είχε νόημα  / isn' t  it  ?  :)

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε JANOS διάβασα την κριτική σου για το εν λόγω. Εγώ μίλησα μόνο για Αναστασία και όχι για όλες. Διάβασα όλα τα μηνύματά σου και διαπίστωσα πολύ μπλα μπλά αλλά τους τελευταίους 2 μήνες έχεις μόνο δύο κριτικές (Όλγα με τα χρυσά δόντια και κάποια άλλη) άλλα μόνο δύο μασαζοπηδήματα. Τελικά θα καταλήξεις να μην πηδάς καθόλου περιμένοντας πότε θα πετύχεις τη Μόνικα Μπελούτσι όπως σου είπε και κάποιος στο παρελθόν. Σε πληροφορώ ότι υπάρχουν και γυναίκες που μπορεί να μην είναι μανεκέν, αλλά ξέρουν και να πηδηχτούν και να ικανοποιούν ένα άντρα και να σου δημιουργήσουν μετασεξουαλική ευφορία. Αυτά. 

observer

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.439
Πόντοι
6.215
και να σου δημιουργήσουν μετασεξουαλική ευφορία
==
:thumbsup:Πολυ σημαντικο αυτό -- Το πως  νιώθεις  μετά ...  /  και αμεσως  μετά

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
5.067
Πόντοι
506

Η αγγελία του στα ΝΕΑ:

... Μόνη διαθέσιμη στο μαγαζί εκείνη την ώρα η 30ρα μελαχροινή ρωσίδα Αναστασία. Κοντούλα BBW με μεγάλα βυζιά γύρω στο F-cup 

Οι υπηρεσίες της κινήθηκαν σε εξαιρετικούς GFE ρυθμούς και έφυγα overall happy  :rolleyes:

...F cup με ΤΙΠΟΤΑ...Τουλάχιστον 1-2 νούμερα κάτω...και όχι πεντάρι...μάλλον 4άρι...Στ αλλα συμφωνούμε...

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε JANOS διάβασα την κριτική σου για το εν λόγω. Εγώ μίλησα μόνο για Αναστασία και όχι για όλες. Διάβασα όλα τα μηνύματά σου και διαπίστωσα πολύ μπλα μπλά αλλά τους τελευταίους 2 μήνες έχεις μόνο δύο κριτικές (Όλγα με τα χρυσά δόντια και κάποια άλλη) άλλα μόνο δύο μασαζοπηδήματα. Τελικά θα καταλήξεις να μην πηδάς καθόλου περιμένοντας πότε θα πετύχεις τη Μόνικα Μπελούτσι όπως σου είπε και κάποιος στο παρελθόν. Σε πληροφορώ ότι υπάρχουν και γυναίκες που μπορεί να μην είναι μανεκέν, αλλά ξέρουν και να πηδηχτούν και να ικανοποιούν ένα άντρα και να σου δημιουργήσουν μετασεξουαλική ευφορία. Αυτά.   
δεν εχω μιλησει μονο για ολγα και δυο πηδηματακια αλλα και για χριστινα,νανσυ,μαρια(καραισκου),βικυ,μια αλβανιδα,ζανα καθως και για πολλα μπαζα που εχω συναντησει. να ξερεις οτι τρελλενομαι και γω για βυζαρουδες αλλα με νορμαλ σωμα.γιατι βυζαρου αν το θετεις αλλιωσ ειναι και η νατασα γερασιμιδου. φιλε θα σου πω κατι,ξερω εκ των προτερων οτι θα κοροιδεψειςαλλα δεν με νοιαζει. εχω μαθει να γαμαω καλα μουνια. στα μασατζιδικα παω απο βιτσιο οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα και οχι γιατι μου λειπουν οι γκομενες. θεωρω τραγωδια ομως να δωσω 80 στην καθε γιαγια και μπαζο που δουλευει. το χειροτερο milf που εχω παει ειναι η ολγα απο θησεως 81. δες την για να φανταστεις τις καλυτερες

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
9
Πόντοι
16
να ξερεις οτι τρελλενομαι και γω για βυζαρουδες αλλα με νορμαλ σωμα. εχω μαθει να γαμαω καλα μουνια.  θεωρω τραγωδια ομως να δωσω 80 στην καθε γιαγια και μπαζο που δουλευει. το χειροτερο milf που εχω παει ειναι η ολγα απο θησεως 81. δες την για να φανταστεις τις καλυτερες
  εγω συμφωνω παντωs.     τωρα βυζαρουδεs με νορμαλ σωμα  οπωs λεs , δεν βρισκονται και ευκολα  στα  μασατζιδικα.   επισηs υπαρχουν για να μην ξεχνιομαστε και τυποι που την βρισκουν με το αρρωστημενο, το ασχημο και εχουν βιτσια.  θα πρεπει να τουs δεχτουμε και αυτουs και να τουs  καταννοησουμε.

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
  εγω συμφωνω παντωs.     τωρα βυζαρουδεs με νορμαλ σωμα  οπωs λεs , δεν βρισκονται και ευκολα  στα  μασατζιδικα.   επισηs υπαρχουν για να μην ξεχνιομαστε και τυποι που την βρισκουν με το αρρωστημενο, το ασχημο και εχουν βιτσια.  θα πρεπει να τουs δεχτουμε και αυτουs και να τουs  καταννοησουμε.
σωστος φιλε  δικη μου ευθυνη παραφερθηκα.κατανοηση χρειαζεται. απλως καμια φορα η μπαζοκατασταση σε βγαζει απ τα ρουχα σου

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Καλησπερα σαs περασα πριν 3 μερεs με Αναστασια μετριαs εμφανισηs me 4ari :tits: μετριο μασαζ καλουτσικο :pipa2: και καλο :knockinb: αλλα εδειξε σημαδια βιασυνηs.....κανονικη τιμη φουλ ειναι 60 αλλα ειπα αν γινετε τιποτα με 50 και ειπαν οκ.Τελοs ηταν η Αναστασια και η υπευθυνη του μαγαζιου καμια αλλη.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
...τιτλοι τελος για το εν λογω μαγαζι...το χαρτακι στο κουδουνι δεν υπαρχει,και ουτε ανοιξε πορτα...μαλλον το περιβοητο "στρωμα" ;) πηρε αλλους δρομους-αυτο το¨"μαγαζι"τελικα πουθενα δεν στεριωνει,καθεται κανενα 5μηνο και μετα τον πουλο....λες να γλυτωνουν ετσι τα ενοικια??+κοινοχρηστα :grin:

OP
OP
K

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
...τιτλοι τελος για το εν λογω μαγαζι...το χαρτακι στο κουδουνι δεν υπαρχει,και ουτε ανοιξε πορτα...μαλλον το περιβοητο "στρωμα" ;) πηρε αλλους δρομους-αυτο το¨"μαγαζι"τελικα πουθενα δεν στεριωνει,καθεται κανενα 5μηνο και μετα τον πουλο....λες να γλυτωνουν ετσι τα ενοικια??+κοινοχρηστα :grin:
Αυτες που γλίτωσαν την επίσκεψη των  :police: :police:, αναζητούν την επόμενη στάση στην Οδύσσεια του στρώματος  :grin:
Δε νομιζω να κανουν κινηση κατακαλόκαιρο, από Σεπτέμβρη φαντάζομαι  :rolleyes:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
245
Πόντοι
36
το μασατζιδικο φαντασμα!!!!!!!

ΡΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣΑΖ CITY TOUR!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σημερα δερυγνι
αυριο ηρωων πολυτεχνειου ( πειραια)
απο αυγουστο Κηφησια
και απο Σεπτεμβρη Κολωνακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αυτες που γλίτωσαν την επίσκεψη των  :police: :police:, αναζητούν την επόμενη στάση στην Οδύσσεια του στρώματος  :grin:
Δε νομιζω να κανουν κινηση κατακαλόκαιρο, από Σεπτέμβρη φαντάζομαι  :rolleyes:
το βλεπω σε καμια παραλια με τις γριες πανω του να αρμενιζει....οπου βρει λιμανι θα κατσει.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom