γαμω τις κριτικες ικανοτητες.
αμα δερνει τον λακη η μαλακια, τοτε τους αλλους τι τους κανει?

γαμω τις κριτικες ικανοτητες.
αμα δερνει τον λακη η μαλακια, τοτε τους αλλους τι τους κανει?
Δεν ελπίζω....απλά το έχω βιώσει στο παρελθόν......end of story.και εσύ συνέχισε να ελπίζεις ότι θα τετραγωνίσεις τον κύκλο!ή με άλλα λόγια ότι θα η στριπερ έχουν ψυχή και δεν κάνουν οικονομική συναλλαγή μαζί σου :-*
δεν συμφωνώ απόλυτα
όταν ερωτεύεσαι δεν βλέπεις... αισθάνεσαι...![]()
Θα έκανες σοβα;ρή σχέση με μία στριπ woman,δεν μας είπες;;;ναι σε αυτην την περιπτωση αισθανεσαι μιζερος, αποτυχημενος κ μισεις τον εαυτο σου κ συνεχιζεις μες τα σκατα γτ νομιζεις οτι εχεις αναγκη τον αλλον.
ωραιο ορισμο του ερωτα εχετε.
Καλώς τονΘα έκανες σοβα;ρή σχέση με μία στριπ woman,δεν μας είπες;;;![]()
ναι σε αυτην την περιπτωση αισθανεσαι μιζερος, αποτυχημενος κ μισεις τον εαυτο σου κ συνεχιζεις μες τα σκατα γτ νομιζεις οτι εχεις αναγκη τον αλλον.
ωραιο ορισμο του ερωτα εχετε.
Παπαζόλη έχεις δει στρίπερ;Θα έκανες σοβα;ρή σχέση με μία στριπ woman,δεν μας είπες;;;![]()
5-6 φορές έχω πάει στα καταστήματα.Παπαζόλη έχεις δει στρίπερ;![]()
καλησπερα σε ολους. Εγω θα κανα σχεση ναι. και θα χα οποτε ηθελα τζαμπα χορους,ποτα, prive χορους...
καλησπερα σε ολους. Εγω θα κανα σχεση ναι. και θα χα οποτε ηθελα τζαμπα χορους,ποτα, prive χορους...
Kαι τις 6 φεύγοντας ένιωθα μαλάκας.![]()
Δεν ελπίζω....απλά το έχω βιώσει στο παρελθόν......end of story.
Και συ Βρούτε;;;Αυτό μπορεί να μην έχει κι άμεση σχέση με τα μαγαζιά.![]()
![]()
![]()
Ναι τζάμπα θα τα'χες όλα αυτα περίμενε...
Εσύ είσαι από τους τυχερούς.
Αυτοί που ξέρουν το παρόν τους και θέλουν να τις παντρευτούν είναι οιάτυχοιMALAKES.
Αυτό μπορεί να μην έχει κι άμεση σχέση με τα μαγαζιά.![]()
![]()
![]()
Πόσο γαμιέστε όλοι εδώ μέσα δεν περιγράφεται!!!με την οδοντίατρό του έχει σχέση;
ααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχα
Αυτό μπορεί να μην έχει κι άμεση σχέση με τα μαγαζιά.![]()
![]()
![]()
τζαμπα ρε, αφου θα με ειχε ερωτευθει τρελα λεε η καμπαρετζου