Πρωινή τσάρκα στη Φυλής. Ακόμα προλαβαίνετε!!!!
Όταν πήγα ψιχάλιζε λίγο, αλλά στην συνέχεια άρχισε μία δυνατή μπόρα όπου έγινα μούσκεμα...
Φυλής:
200: Κλειστό.
136: Άννα. Την έχω πετύχει και στο 109 κάτω. Μελαχρινή κοντούλα. Μου είπε για την πίπα της με μέλι, με άρχισε στα γλωσσόφιλα και στα χουφτόματα, με κάβλωσε απίστευτα.
134 κάτω: Ένα μπαζάκι.
109 κάτω: Κλειστό.
92 αριστερά: Ένα μελαχρινό απίστευτο μωρό. Εμφανίστηκε ολόγυμνο. Τεράστιες βυζάρες(μάλλον φυσικές), αδύνατο κολαράκι, η χαρά του βυζολάγνου.
92 δεξιά: Μάλλον Λάουρα, μελαχρινό κοντούλι με ωραία βυζάκια και φοβερό κόλο.
67: Ένα χοντρούλικο, φεύγοντας η τσατσά μου είπε ότι αυτή θα έπρεπε να με πληρώσει για να την γαμήσω και όχι εγώ

86 κάτω: Αγάπη, καινούρια μου είπε η τσατσά, ωραίο κορίτσι, κοντό, ξανθό με μικρά βυζάκια.
84 πάνω: Ένα ψηλό ξανθό αδιάφορο.
65 κάτω: Ξανθό πανέμορφο, με μεγάλες σιλικονούχες βυζάρες, μπήκαν κάτι αλβανοί και είπε only greeks
65 πάτω: Μελαχρινό με καρεδάκι, μικρά βυζάκια, αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα στο σαλόνι, με άναψε και αυτή, είχε και ένα τατού αριστερά στα πλευρά. Όποιος ξέρει όνομα ας με ενημερώσει.
74: Τάνια. Ξανθό κοντό μαλλί και μεγάλη κολάρα.
66 αριστερά: Μελαχρινό πολύ όμορφο μωρό που μου κούναγε το κολαράκι της.
66 δεξιά. Μία χοντρούλα. Κάτι πρέπει να γίνει με την ηχομόνωση σε αυτό το μπουρδέλο. Ακούγονται τα πάντα από τα δωμάτια πεντακάθαρα...
Φωκαίας:
17 κάτω: Μπιάνκα. Μελαχρινό κοντοπούτανο με μικρά βυζάκια και λίγο μεγάλο κόλο.
17 πάνω: Τατιάνα. Ρωσίδα μεγαλοκοπέλα που ήθελε να την φάω για πρωινό.

19: Κλειστό.
25 κάτω: Αντριάννα από Φυλής 86 πάνω. Καστανόξανθη με μεγάλες βυζάρες.
25 πάνω. Πανέμορφο μελαχρινό μωρό, από τις ωραιότερες της σημερινής ημέρας.
27: Κλειστό.