maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.506
- Πόντοι
- 266
καλως την καλο μηνακαλο μηνααααα!
αντε καλως ηρθες γιατι καποιοι καποιοι εχουν πεθανει απο το αγχος εδω μεσα
καλως την καλο μηνακαλο μηνααααα!
πλεον λιγο δυσκολο για μενα να το κανω αυτο ελπιζω να χαλαρωσουν λιγο τα πραγματα γιατι χρονο )δεν βλεπεις μια βδομαδα τωρα καλα καλα ουτε για καφε δεν εχω παει ηρεμοςΚαι στην Αθηνα ξερεις ποσες φορες εχω δει και με χουν δει γνωστοι....Κοντα εισαι ,παιρνεις τα φιλαρακια σου,κατεβαινετε για φαι και ποτο και μετα ενα
![]()
ρε πηγασσε εσυ![]()
γινεσε κακος
ζαμεγινεσε κακος![]()
γινεσε κακος![]()
δεν ειμαι ο πηγασος
ρε πήγασε εσύ![]()
Eυχηθειτε μου να βγαλω 16000 μορια :'( :'( :'( :'( :'(
Ααααααααα νατο ειναι καλααααααααααα
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/8/3/7/149837/kakos_2009_1_16_13_28_19_b.jpg[/img[/URL]]
βάζε τόνους :birdman: :birdman: :birdman:
[/quote]
τα γκρικλις που δουλευω συνηθως εχουν κανει ζημια αστα σορρυ για την ορθογραφια
αν και δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο που λες..αντε ομως σου ευχομαι να βγαλεις 20000 μορια.Eυχηθειτε μου να βγαλω 16000 μορια :'( :'( :'( :'( :'(
Eυχηθειτε μου να βάλω 16000 ανδρικά μορια :'( :'( :'( :'( :'(
καλο μηνα και καλη επιτυχια αν και θα βγαλεις 20αρικακι μην φοβασεEυχηθειτε μου να βγαλω 16000 μορια :'( :'( :'( :'( :'(
16000 μελη εδω μεσα στραπονιαζονται σε πμ με την βιλμα....Eυχηθειτε μου να βγαλω 16000 [size=30pt]μορια [/size] :'( :'( :'( :'( :'(
Αααααααααααααααααααααααααααχαχααχαχαχαχχαχαααααχααχχαχξέρεις τι θέλεις στην ζωή σουεύγε από μένα
![]()
με επνιξες με τον καφε οργιο16000 μελη εδω μεσα στραπονιαζονται σε πμ με την βιλμα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι απορεις?θα βγαλεις <3
![]()