baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.499
- Πόντοι
- 6.035
ρε μλκ ανησυχω για το βελβουλινιΕκει που εισαι δεν εχει μπουρδελα![]()

ρε μλκ ανησυχω για το βελβουλινιΕκει που εισαι δεν εχει μπουρδελα![]()
Κι εγω.ρε μλκ ανησυχω για το βελβουλινι![]()
Αφου εγραψε στο θρεντ συνδεση-αποσυνδεση πριν ...Οποτε ειναι μια χαραρε μλκ ανησυχω για το βελβουλινι![]()
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφ ησυχασα τωραΑφου εγραψε στο θρεντ συνδεση-αποσυνδεση πριν ...Οποτε ειναι μια χαρα![]()
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφ ησυχασα τωρα![]()
Μας βλεπειουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφ ησυχασα τωρα![]()
κορινθο ειμαι εχει τα 2 στοθντιο αλλα φερνουν κοπελες απο την αθηνα εχουν ομως τα προγραματα με ολα εξτρε δλδ +στο μασαζ +στο69+στο ενα +στο αλλο και δενεχουν ολο το φουλ προτζεκτ που εχουν οι ιδιες κοπελες στην αθηνα δευτερον ειναι μεγαλο καρφωμα.Εκει που εισαι δεν εχει μπουρδελα![]()
τωρα πετιεταιβγάλε και την σοκοφρέτα ρε μλκ να ηρεμήσουμε και οι υπόλοιποι![]()
ρε πηγασσε εσυκορινθο ειμαι εχει τα 2 στοθντιο αλλα φερνουν κοπελες απο την αθηνα εχουν ομως τα προγραματα με ολα εξτρε δλδ +στο μασαζ +στο69+στο ενα +στο αλλο και δενεχουν ολο το φουλ προτζεκτ που εχουν οι ιδιες κοπελες στην αθηνα δευτερον ειναι μεγαλο καρφωμα.
τωρα θα μου πεις οτι η αθηνα ειναι μια ωρα αλλα λογο δουλειας....
σκεψου οτι και τωρα που ειμαι μεσα δουλευω στο πισι καταλαβαινεις...
Φημες τυπεΠαραμενει φαντασμα
![]()
ρε πηγασσε εσυ![]()
γιατι πηγασος παρακαλωρε πηγασσε εσυ![]()
Και στην Αθηνα ξερεις ποσες φορες εχω δει και με χουν δει γνωστοικορινθο ειμαι εχει τα 2 στοθντιο αλλα φερνουν κοπελες απο την αθηνα εχουν ομως τα προγραματα με ολα εξτρε δλδ +στο μασαζ +στο69+στο ενα +στο αλλο και δενεχουν ολο το φουλ προτζεκτ που εχουν οι ιδιες κοπελες στην αθηνα δευτερον ειναι μεγαλο καρφωμα.
τωρα θα μου πεις οτι η αθηνα ειναι μια ωρα αλλα λογο δουλειας....
σκεψου οτι και τωρα που ειμαι μεσα δουλευω στο πισι καταλαβαινεις...
εσυ ξερεις πολλα![]()
![]()
όχι ρε μαν. ο πήγασος είναι από το Καλαμάκι.
εσυ ξερεις πολλα
κλωνοφαδερ θα ξεπερασεις και τον κλωναλ μοντερειτορ![]()
Καλο μηνα γλυκια μουκαλο μηνααααα!
Τι ειμαστε εμεις?μπαροπιστολέροι κλπ περνιέστε για έξυπνοι που σπρώχνετε με 20άρικα και γω με 80άρικα?![]()