Χθεσινη πρωινο-μεσημεριανη τσαρκα σε βαρδαρη-μυλο με καταθεση
θα μου πειτε γιατι την γραφεις τωρα ρε μαλακα ε δεν ειχα προσβαση στο διχτυο χθες σορρυ!
θα γραψω πολλα οποτε ετοιμαστε ποπ κορν κλπ που λεει και ο τζο

να αναφερω πρωτα σαν συμπερασμα οτι το επιπεδο μου φανηκε αρκετα ανεβασμενο πολλες αξιογαμητες κοπελες

ειδα και καποιες για πρωτη φορα αλλα δεν εχω διαβασει τις τελευταιες σελιδες οποτε εχω κενα
ξεκιναω βαρδαρη
ανορθογραφο κλειστο με μολυβοσφραγιδα κιολας!
Σαπφως 5 H Hρα
Σαπφως 7 Η νικολ εδω εγινε και η καταθεση
Σαπφως 20 H νταιανα ο λαλαα!!!!μουναρα!!!κουκλα!!!απο τις ωραιοτερες και εντυπωσιακοτερες κοπελες που ειδα σε ολη την τσαρκα,σαν ψευτικη ειναι αλλα το συγκεκριμενο σπιτι εχει το χαρακτηριστικο να εχει παντα μουναρες αλλα κομοδινα..
Πρασινο τανταλου σαπφως γωνια Ενα ωραιο τσαμπουκαλεμενο με τατουαζ στο χερι ονομα δεν ειπε η μαλακω η τσατσα καλη ομως ξερουμε ποια ειναι??
τανταλου 8α παντα τοσα χρονια τετοια ωρα ειναι η ιδια κοπελα η μαρινα που λεγε και το τρελο αγορι ειναι?ενα χαριτωμενο ζουμπουρλουδικο καλη κοπελα φαινεται με ναζακι αλλα δεν ξερω γιατι ποτε δεν εχω κατσει
αλουμινατο Ερωτευτηκα!!!!Ενα λεπτο πιπινακι με μακρι ισιο μαυρο μαλλι και τατουαζακι πισω στην μεσουλα της τι πλασμα!!!! Μιμυ την ειπε η τσατσα και οτι το βραδυ θα ειναι η μερτσυ,κουκλακι η κοπελα δεν ειχα διαβασει ομως τελευταια το σαιτ για κριτικες της δεν την γνωριζα κ λεω ασε μην φαμε πατατα αλλα ενταξει δεν υπαρχει η κοπελα την ερωτευτηκα ο αγαπουλης!!
στα αλλα 1-2 δεν ειχε τιποτα το ιδιαιτερο
παμε τωρα μυλο
σααλ η ευα και παλι ειχε δικιο καποιος απ οσες ειδα σιγουρα η πιο "σπασμενη" κορμαρα μεν αλλα το προσωπο σπαει..ισως για αυτο εχει γαμηθει κυριολεκτικα στην δουλεια και βαραει 30 μερες τον μηνα γιατι ξερει οτι σε 3-4 χρονια μαξ δεν θα μπορει..
ανδ γεωργ 34 λα φαμ θα το αναφερω και στο αντιστοιχο θεμα του σπιτιου γιατι το αξιζει πραγματικα ο καλυτερος χωρος με διαφορα απο τα 15 περιπου σπιτι που περασα και η τσατσα η πιο πολιτισμενη πιο πολυ σε καθηγητρια πανεπιστημιου εκανε παρα σε τσατσα!κοπελα ηταν η χριστινα μια κοκκινομαλα σε μιλφ μου εκανε ωραια αλλα αυτο το κακο που λεγατε και οι αλλοι πολυ μακρια βγαινουν οι κοπελες στο σαλονι..
βιλα εροτικα ειρωνια το ονομα του μαγαζιου καθως το θεωρω το πλεον αντιερωτικο χωρο..δεν ξερω γιατι πολυ κρυος..στο σαλονι το απολυτο σκοταδι λιγο φως δεν βλαπτει..η αφισα της τζεσυ ακομα υπαρχει καθως δεν εχει μπει της μαντυ οποτε οι αγαπουληδες της ελπιζουν ακομα αν οχι θα ζητησω να την παρω για το δωματιο μου..

και βγαινει η αραβωνιαρα του τζο!!!με πρασινο φωσφοριζε συνολακι και εντυπωσιακη εισοδο απο τα παρασκηνια με μικρο χορευτικο!σιγουρα η πιο "τρελιαρα" που ειδα στην τσαρκα αλλα και στις τελευταιες απο αποψη εμφανισεις..λυπαμαι τζο!
φριξου 14 σεξ ανδ δε σιτυ η ρωσιδα μαυρομαλλα ρεμπεκα δεν με ενθοσιαζει εμφανισιακα η τσατσα πολυ μαγκια ας χαλαρωσει..
νικ ουρανου 26 Ερωτευκα και παλι!!!Ποια ειναι ρωταω?η μιρελα μου λεει -ωχ λεω θυμαμαι αμεσως την αλλη την
αβυζη απο που ?ρουμανια...ωχ ωχ ωχ!!λεω με κυνηγαει παντου και βγαινει ενα μωρακι τι ηταν αυτο βρε αχουτοοοο!!!18 και μιας ημερας μου φανηκε μελαχρινο χαριτωμενο αμα ειχα δει κ για αυτην κριτικες θα δοκιμαζα αλλα πηγαινα στα τυφλα
απιστευτο πιπινακι ομως
τα της αποτυχημενης μου καταθεσης στην νικολ θα τα γραψω αργοτερα και με κριτικη
κεει ιτ φακ και περιμενω αν δεν εχετε γραψει ηδη ρεμαλια πληροφοριες για τα μωρακια που ερωτευτηκα μιμυ και μιρελα νουμερο 2!