Το κωλαρακι σου ομως, γλυκο Αντζελακι, αναβει τρελες φωτιες..........

Το κωλαρακι σου ομως, γλυκο Αντζελακι, αναβει τρελες φωτιες..........
Καλημέρα και χρόνια πολλά γλυκιά Άντζελα...Να ρωτήσω ποιές μέρες και ώρες δουλεύεις, γιατί δεν το βρήκα μέσα στην σελίδα? Ευχαριστώ πολύ και να είσαι καλά!
Το κωλαρακι σου ομως, γλυκο Αντζελακι, αναβει τρελες φωτιες..........![]()
Φίλε μου που να το δοκιμάσεις κιόλας εκεί να δεις άλλη φάση ;) ;)
Το εχω υποψη μου αρχηγε!!! Με την πρωτη ευκαιρια να το τιμησω το διχως αλλο!!!!! Ευχαριστω για την παροτρυνση!![]()
Κοριτσαρα μου μας τρελανες παλι... Ποτε επιστρεφεις στην ενεργο δραση????? Μας ελειψες....!
Κοριτσαρα μου μας τρελανες παλι... Ποτε επιστρεφεις στην ενεργο δραση????? Μας ελειψες....!![]()
![]()
![]()
Είσαι φωτια......!!!!
ολα καλα και ολα ωραια αντζελακι αλλα το κωλαρακι σου παραμενει αντρικο .....λεπτομερεια βεβαια
ολα καλα και ολα ωραια αντζελακι αλλα το κωλαρακι σου παραμενει αντρικο .....λεπτομερεια βεβαια
εως τοτε κανε μας τη χαρη και ασχολεισου με τιποτα γκομενες που εχουν περιφερειαπαντωs εδω θα ηθελα να κανω μια παρενθεση και να πω ενα προσωπικο μου προβλημα πολλα χρονια πριν επαιρνα αναβολικα αποφασισα να παω σε ενα ενδοκρινολογο να κανω καποιεs εξετασειs το αποτελεσμα ειναι να ειμαι οριακα παντου δηλαδη η τεσοστερονη σκατα
Το έχεις μελετησει ε;ολα καλα και ολα ωραια αντζελακι αλλα το κωλαρακι σου παραμενει αντρικο .....λεπτομερεια βεβαια
οταν ανεβασεις και εσυ μια φωτογραφια δικια σου με τα αρχιδια σου και σου πω και εγω "πως εχουν μαζεψει ετσι σαν στραγγαλια ειναι με ολα αυτα τα αναβολικα που πηρες".......
ελα να μου πεις για τον κωλο μου.......εως τοτε κανε μας τη χαρη και ασχολεισου με τιποτα γκομενες που εχουν περιφερεια
επειδη εσενα δεν σου σηκωνετε ο αντρισμος
δεν θα την πληρωσω εγω τη νυφη