You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
το καινουριο θα το φωτογραφισει κανενας να ανοιξει και θρεντ κριτικων επιτελους;big boy ακουει;![]()
εχει βαλει φωτο ο γαμε οβερ σε αλλο θεμα ..
εχω μετα απο αυτη μου την ευρεση
www.imagerous.com/]

θα παω να εκπληρωσω τα συζηγικα μου καθηκοντα πρωτα
Δε γαμαω ουτε Μιρελες ουτε Σαμπρελες

ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ !!!!Ερημιτη η Ναντια
Ρε παιδια εχει πετυχει κανεις καποια αλλη πρωινη ? απο το Καλοκαιρι που γραφτηκε και που αρχησα τις βολτες παντα εκει ειναι
αφου καναμε και συμφωννια και βαζει χαρτια στις πορτες για να μη την ενοχνω

Περιοδο δεν εχει αυτη ? τρ;ανσεξουαλ ειναι ?
Γεια σου Θεια Ναντια .. χαιρετισματα
Κωλεττη η Αφροδιτη και ΣΑΑλ η θεια Ευα
ετιμηθησαν αμφοτερες Cheesy

jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
Ειναι που περιμενουν πολλοι να γραψουν και δεν εχουν που ε ?το καινουριο θα το φωτογραφισει κανενας να ανοιξει και θρεντ κριτικων επιτελους;big boy ακουει;![]()

αντε να δουμε ποιος θα κανεις σεφτε .. εγω εγκαινιασα παντως ενα στην Κοζανη
ολοκληρωθηκαν σαν... μακαλας που γραφει , πως του λεμε αλλιως ?
Νικηφόρου Ουρανού 26 το Γριςλειντις δινει την Νικολ.fr βραδυνη ολη την εβδομαδα
πανω που το εκραζα που δεν εχει τηλεφωνο , ενημερωσε την καταχωρηση .. τι λε ρε φιλε τσσσσ
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 12.815
Μάλλον να περνάνε τζάμπα και κατά προτεραιότητα... περιμένει και η σύζυγος στο σπίτι με τα παιδιά βλέπεις....
Κάραμαν αυτή με το λευκό παντελόνι λες σωστά;
Οχι αυτην δεν την ειχα προσεξει, ειναι η μαυρομαλα διπλα στην τσατσα, με το τσιν και την ροζ μπλουζα που βγενει κατω απο το μπουφαν...
Και ειναι και μια μαυρομαλα χοντρουλα με ασπρη μπλουζα, γνωστη μου φενετε αλλα δεν μπωρω να θυμηθω...
H Μιρέλα που λέω εγώ είναι ψηλή με καλό 2άρι βυζί, μελαχροινή με λίγες καστανές ανταύγειες, καλό σώμα, λίγο τσουπωτή, αλλά χοντρή δεν την λές με τίποτα...πρωινη η Μιρελλα ? ο χωρος τι εντυπωσεις σου αφησε?
Πήγα λίγο μετά τις 10 το πρωι.Καλός ο χώρός, όλα μυρίζαν ''καινουργίλα'' ...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
ωραιος....τον συναγωνιστη με το civic απεξω τον εδωσες στεγνα ετσι;
DOGBABY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.225
Προκλητικος ο dogbaby
η αφρο και η ευα ειναι δικες μου
αφου την αλλη φορα θα παω και με αρκουδακια δωρα ο αγαπουλης![]()

φιλτατε θα μου επιτρεπεις να τις δανειζομαι που και που !!

kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
τι εγινε στουντιο τελικα με βιτρινες βλεπω καλα ???αιντε καλη αρχη στο καινουργιο

jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
ωραιος....τον συναγωνιστη με το civic απεξω τον εδωσες στεγνα ετσι;![]()
Δεν ειναι δικια μου η φωτο ρε

gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
στελιο τυπε μου θα σε στεναχωρησω αν και μου εισαι συμπαθης....θα στο πω αργα αργα και κατσε λιγο στην καρεκλα....με τις αγαπες σου εχει παει το θρεντ το απαν τουλαχιστον απο δυο τρεις φορες εκαστος....Προκλητικος ο dogbaby
η αφρο και η ευα ειναι δικες μου
αφου την αλλη φορα θα παω και με αρκουδακια δωρα ο αγαπουλης![]()
με την δε αφρο ειδικα μαλλον και η μιση αντρικη και σεξουαλικα ενεργη θεσσαλονικη.....μην το παρεις αποτομα....χαλαρα.....αργες αναπνοες
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.865
- Πόντοι
- 6.265
εδειξε και το ρεπορταζ στον αλφα πλανα και εξω απο σααλ και προμηθεως 25 αν δεν εκανα λαθος
οι κατοικοι που διαμαρτυροταν ηταν γυρω στα 20 ατομα οταν κανουν πορειες 20.000 ατομα δεν "ευαισθητοποιηται" η πολιτεια για 20 ατομα το καναν κ θεμα
το κορυφαιο ηταν οτι αναμεσα τους διακρινοταν και καποιος σαν πακιστανος

οσο για το αλλο θα το παω για αρραβωνα και εγω μαλλον σαν το τζο
οποτε κατω τα χερια θα νοικοκυρευτει με μενα
οι κατοικοι που διαμαρτυροταν ηταν γυρω στα 20 ατομα οταν κανουν πορειες 20.000 ατομα δεν "ευαισθητοποιηται" η πολιτεια για 20 ατομα το καναν κ θεμα
το κορυφαιο ηταν οτι αναμεσα τους διακρινοταν και καποιος σαν πακιστανος

οσο για το αλλο θα το παω για αρραβωνα και εγω μαλλον σαν το τζο
οποτε κατω τα χερια θα νοικοκυρευτει με μενα

al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
σε 2 τετραγωνα εχει λεει 12 οικους ανοχηςεδειξε και το ρεπορταζ στον αλφα πλανα και εξω απο σααλ και προμηθεως 25 αν δεν εκανα λαθος
το κορυφαιο ηταν οτι αναμεσα τους διακρινοταν και καποιος σαν πακιστανος![]()
![]()

gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
λες και αν δεν ειχε δωδεκα οικους θα ειχε και τιποτα αλλο....εδω μεχρι και το γυραδικο και το ''περιπτερο'' διπλα στον μυλο με τα τσιγαρα κλεισαν .....αυτοι νομιζουν οτι ειναι καμια γειτονια που παιζουν παιδακια και τριγυρναν μαμαδες με καροτσια.....σε 2 τετραγωνα εχει λεει 12 οικους ανοχης![]()
![]()
![]()

al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
μαλακια...μπερδευουν το πεζοδρομιο με τα νομιμα σπιτια.Ο,τι να'ναι...λες και αν δεν ειχε δωδεκα οικους θα ειχε και τιποτα αλλο....εδω μεχρι και το γυραδικο και το ''περιπτερο'' διπλα στον μυλο με τα τσιγαρα κλεισαν .....αυτοι νομιζουν οτι ειναι καμια γειτονια που παιζουν παιδακια και τριγυρναν μαμαδες με καροτσια.....![]()
Αλλα για να παιζει το θεμα τοσο εντονα τελευταια τη βλεπω να χαλαει η δουλεια οπως και να'χει
Χαχά ναι και γω το ειδα το ρεπορτάζ στον άλφα, καλα οτι νανε
Κυρίως κατί γιαγιάδες είδα.
Απο την άλλη μεριά είναι αμφίβολο αν ο Μπουτάρης θέλει να δυσαρεστήσει χιλιάδες άνδρες ωπερ χιλιάδες ψήφοι. Ρε αφήστε τα μπουρδέλα εκει, μια χαρά είναι εκει στη μέση, στο κέντρο.

Απο την άλλη μεριά είναι αμφίβολο αν ο Μπουτάρης θέλει να δυσαρεστήσει χιλιάδες άνδρες ωπερ χιλιάδες ψήφοι. Ρε αφήστε τα μπουρδέλα εκει, μια χαρά είναι εκει στη μέση, στο κέντρο.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.955
Κατάθεση πριν από λίγο στο καινούργιο της Ανδρέου Γεωργίου 24. ;)
Υπηρεσία ήταν η Μιρέλα όχι η γνωστή της Προμηθέως 11, αλλά φρέσκια από τα λεγόμενα της μαντάμ, εγώ πάντως νομίζω ότι κάπου την έχω ξαναδεί. Πολύ καλό γκομενάκι, με βυζάρες έκπληξη όταν έβγαλε το σουτιέν της, με περιποιήθηκε δεόντως αν και υπήρχε κάποια αμηχανία γενικά από το ότι δούλευε σε καινούργιο κατάστημα, που όμως μου άρεσε. Λίγο αργότερα θα ακολουθήσει και λεπτομερής πανηγυρική κριτική. ;)
Η μαντάμ μου ήταν γνωστή από το Προμηθέως 11, με θυμήθηκε, και με άφησε μάλιστα να τραβήξω και μια φωτογραφία από το σαλόνι του καταστήματος, βοηθώντας με μάλιστα ανεβάζοντας μάλιστα τον φωτισμό με το dimmer. ;)
Τράβηξα και άλλες φωτογραφίες τις οποίες θα ανεβάσω εντός ολίγου. Οι υπεύθυνοι admin ας τις καταχωρήσουν στον κατάλογο.
Αν είναι να δώσουμε κάποιο παρατσούκλι στο εν λόγω κατάστημα προτείνω να το ονομάσουμε το Γερμανικό, λόγω της φαντασίωσης που είχα κοιτώντας τις δύο βιτρίνες του οικήματος ελπίζοντας να δούμε μέσα σε αυτές κάνα διό κουνελάκια.

Υπηρεσία ήταν η Μιρέλα όχι η γνωστή της Προμηθέως 11, αλλά φρέσκια από τα λεγόμενα της μαντάμ, εγώ πάντως νομίζω ότι κάπου την έχω ξαναδεί. Πολύ καλό γκομενάκι, με βυζάρες έκπληξη όταν έβγαλε το σουτιέν της, με περιποιήθηκε δεόντως αν και υπήρχε κάποια αμηχανία γενικά από το ότι δούλευε σε καινούργιο κατάστημα, που όμως μου άρεσε. Λίγο αργότερα θα ακολουθήσει και λεπτομερής πανηγυρική κριτική. ;)

Η μαντάμ μου ήταν γνωστή από το Προμηθέως 11, με θυμήθηκε, και με άφησε μάλιστα να τραβήξω και μια φωτογραφία από το σαλόνι του καταστήματος, βοηθώντας με μάλιστα ανεβάζοντας μάλιστα τον φωτισμό με το dimmer. ;)
Τράβηξα και άλλες φωτογραφίες τις οποίες θα ανεβάσω εντός ολίγου. Οι υπεύθυνοι admin ας τις καταχωρήσουν στον κατάλογο.
Αν είναι να δώσουμε κάποιο παρατσούκλι στο εν λόγω κατάστημα προτείνω να το ονομάσουμε το Γερμανικό, λόγω της φαντασίωσης που είχα κοιτώντας τις δύο βιτρίνες του οικήματος ελπίζοντας να δούμε μέσα σε αυτές κάνα διό κουνελάκια.

TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
εγω προτεινω το παραθυρατο 

jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
Κατάθεση πριν από λίγο στο καινούργιο της Ανδρέου Γεωργίου 24. ;)
Αν είναι να δώσουμε κάποιο παρατσούκλι στο εν λόγω κατάστημα προτείνω να το ονομάσουμε το Γερμανικό, λόγω της φαντασίωσης που είχα κοιτώντας τις δύο βιτρίνες του οικήματος ελπίζοντας να δούμε μέσα σε αυτές κάνα διό κουνελάκια.![]()
![]()
Ωραιος ο ρεπορτερ

Ενησταμε για το παρατσουκλι

Πες το FKK πες το βιτρινατο πες το Αγγελα μερκελ . ,αλα το Γερμανικο ειναι κοκκινο και ειναι στην αλλη μερια
www.imagerous.com/]

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38