aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 41
- Πόντοι
- 166
εσυ τοτε ξηλωνες πζοδρομια, τωρα που κανει το ιδιο ο ρεπας χειροκροτεις;;;;τα εδωσε στους νοικοκυραιους
προικα απο την γιαγια του
εσυ τοτε ξηλωνες πζοδρομια, τωρα που κανει το ιδιο ο ρεπας χειροκροτεις;;;;τα εδωσε στους νοικοκυραιους
προικα απο την γιαγια του
υπήρχε και τον δολοφονήσανεαυτο που λες δεν προκειται να συμβει ποτε,οσο υπαρχουν αυτα τα προνομια.μακαρι να υπηρχε ενας πρωθυπουργος με αρχιδια να ελεγε,να προσφερουν οι πολιτικοι αφιλοκερδως τις υπηρεσιες τους.τοτε θα εβλεπες ποσοι θα εφευγαν και ποσοι ελαχιστοι θα δεχονταν κατι τετοιο.
απλα δεν καταλαβαινω την εμονη σου με τον συγκεγκριμενο
εσυ τοτε ξηλωνες πζοδρομια, τωρα που κανει το ιδιο ο ρεπας χειροκροτεις;;;;
αααααααααααααχχαχαχααχαχαχαχχαΔηλαδή με το λογική σου, αν κάποιος κρίνει επειδή έτσι του ήρθε στην τρέλα ότι η κυβέρνηση που εξελέγη νόμιμα είναι βρώμικη, μπορεί να καταλύσει κάθε νόμο και ηθική για να τη ρίξει;
Προτού απαντήσεις, θυμήσουν ότι το ίδιο (σας) κάνει και ο Τσίπρας...
ρε αιγέα αφού είπαμε.. η σοσιαλιστική φάπα πονάει λιγώτερο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδή με το λογική σου, αν κάποιος κρίνει επειδή έτσι του ήρθε στην τρέλα ότι η κυβέρνηση που εξελέγη νόμιμα είναι βρώμικη, μπορεί να καταλύσει κάθε νόμο και ηθική για να τη ρίξει;
Προτού απαντήσεις, θυμήσουν ότι το ίδιο (σας) κάνει και ο Τσίπρας...
το 47 δεν ήταν ποτέ δικό του. το πήρε γιατί είχαμε βαρεθεί να πηγαίνουμε να ψηφίζουμε.
δε σου φταίει κανείς μαλάκας εάν έχεις βάλει αρχηγό τον αποστάτη του αντιπάλου σου που κανείς δεν τον ήθελε να δει ούτε ζωγραφιστό..... εάν είχες το στεφανόπουλο 50 θα χες πάρει από την πρώτη αναμέτρηση. αλλά τ αμερικάνια είχαν αλλα σχέδια και συ είπες να μην τους χαλάσεις το γλυκο.
για πες μου γιατι το 47 εγινε 39 σε τρια χρονια
γιατι ποιο νομο κασταλυσε;;
αυτό είναι μια μεγάλη αλήθειαε άλλο να σε γαμάει απο πίσω ο μπράντ πιτ και άλλο ο μαύρος πιτ.

δεν μας ειπες για τα λεωφορεια την γνωμη σου;; για τον οτε μηπως;;; 1 εταιρεια 1 μετοχη ελεγε ο αντρεας το '91,,,,,για πες μου γιατι το 47 εγινε 39 σε τρια χρονια
γιατι ποιο νομο κασταλυσε;;
Και στην πρώτη εκλογή 44-45 είχε πάρει ο μητσοτάκουλας....
Ήταν δε ο ΜΟΝΟΣ που μπορούσε να αντιμετωπίσει την πράσινη λαίλαπα.
Ο Στεφανόπουλος όσο και αν πέτυχε στο ρόλο της θεσμικής γλάστρας, ως πολιτικός παλαιάς δεξιάς κοπής ήταν χαμένος από χέρι απέναντι στον Ανδρέα.
Και πέραν της άθλιας αντιπολίτευσης του σιδερένιου το 1990-93, το μητσοτάκουλα τον έριξε η εσωκομματική αντιπολίτευσή του, μην και αλλοιωθεί το dna της παράταξης...
ε άλλο να σε γαμάει απο πίσω ο μπράντ πιτ και άλλο ο μαύρος πιτ.
ποιος καμαρι μου;;;το θεμα ειναι ποιος απλωσε την βαζελινη
εφόσον υπάρχει βαζελίνη διαθέσιμη.....το θεμα ειναι ποιος απλωσε την βαζελινη
ποιος καμαρι μου;;;
ήταν κλεισμένοι σπίτι και διαβαζαν.........5.5 χρονια κατι θα πηρε το αυτακι σας
ναι καμαρι μου, πως δεν πηρε, για τσουκατο, μαντελη, γιαννο, ακη, κουτσογιωργα,τσοβολα.....5.5 χρονια κατι θα πηρε το αυτακι σας
ήταν κλεισμένοι σπίτι και διαβαζαν.........