george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ε ναι ειναι λιγο...αν το διάβαζε κάποιος με ποντιακή καταγωγή ίσως να το θεωρούσε και μπλακ χιούμορ![]()
Ε ναι ειναι λιγο...αν το διάβαζε κάποιος με ποντιακή καταγωγή ίσως να το θεωρούσε και μπλακ χιούμορ![]()
Καλου κακου θα παρω και μια μπαλλα μπασκετ μαζι παντως, να την πεταξω οταν δω τα σκουρα...
ζήτα το φίλο σου που έχει και full αυτοπεποίθησηοοοοοκ...
Πώς να σε ζητήσω;;;![]()
πάντως είτε έτσι είτε αλλιώς, ο αράπης θα καρφώσει![]()
αν το διάβαζε κάποιος με ποντιακή καταγωγή ίσως να το θεωρούσε και μπλακ χιούμορ![]()
Μια κιθαρα τοτε να παιξει τα blues?
ζήτα το φίλο σου που έχει και full αυτοπεποίθηση
Ωπ;
ΠΠ ΔΕΝ είσαι Πόντιος;
Άρα είσαι βέρος Μακεδών;
Αllright. Eσυ το bird του Clint Eastwood το εχεις δει?δες το "black snake moan" με τον Samuel Jackson να μπλουζάρει ο ίδιος (κιθάρα-φωνητικά) κα-τα-πκλη-κτι-κά (κατά την γνώμη μου) σε όλην την ταινία και την Κριστίνα Ρίτσι να έχει τον ρόλο ενός παθολογικά σεξομανούς πορνιδίου![]()
Αllright. Eσυ το bird του Clint Eastwood το εχεις δει?
ελπίζω να μην είναι υπονοούμενο
θα'πρεπε? 
Για ποντιος:μπορει, για Μακεδων:δεν το χει, για μαιμου-Μακεδων:oλα ειναι πιθανα, για ufo:μαλλον ΝΑΙΩπ;
ΠΠ ΔΕΝ είσαι Πόντιος;
Άρα είσαι βέρος Μακεδών;
Πήγαινε Ομόνοια και θα κάνεις τα μαθήματά σου live!χαχανούλη δε μας λες για τις φυλές κάτι να γελάσουμε;
σε ποιά από τις "3", που σύμφωνα με τη σοφία σου υπάρχουν, ανήκουν οι τούρκοι ;
τι σημαίνει αυτό : Ο ΟΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΚΙΜΟΣ - ΡΑΤΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ - ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΦΥΛΕΣ.
γιατί δεν το έβαλες ολόκληρο ; ότι δλδ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ!....
Για ποντιος:μπορει, για Μακεδων:δεν το χει, για μαιμου-Μακεδων:oλα ειναι πιθανα, για ufo:μαλλον ΝΑΙ
Aν κοιταχτείς στον καθρέφτη θα γελάσεις περισσότεροπες μας για τις φυλές να γελάσουμε λίγο, σουργελάκι!![]()
Πήγαινε Ομόνοια και θα κάνεις τα μαθήματά σου live!
είμαι "ντόπιος"....
εντιτ βρήκες το συγγραφέα και τον τίτλο;;
Κατι Ufo παρα φυσιν που αναπαράγονται σ Ελλάδα και, μετά περιμένουμε να πάμε μπροστά.πες μας για τις φυλές να γελάσουμε λίγο, σουργελάκι!![]()
Δεν υπάρχει το βιβλίο, για να τσιμπήσεις το έγραψα. (υπάρχει μια μελέτη με περίπου τέτοιο τίτλο αλλά τώρα δεν έχω καμμία πρόσβαση είμαι στο γκραφείο καρντιά μου.)
Θα το κοιτάξω όμως...
Κατι Ufo παρα φυσιν που αναπαράγονται σ Ελλάδα και, μετά περιμένουμε να πάμε μπροστά.