kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 52
- Πόντοι
- 366
Αν δεν ξερεις μην μιλας λοιπον
Δεν ετρεχε σαν αστραπη λογω περιορισμενου μπατζετ μαλλον...
(γαμήθηκα στο γέλιο
Αν δεν ξερεις μην μιλας λοιπον
Δεν ετρεχε σαν αστραπη λογω περιορισμενου μπατζετ μαλλον...
Τον παίρνεις ή τον δίνεις σε αραπούληδες τελικά;;;Να πας εσυ, εγω εχω κατασταλαξει![]()
Tσου,ο Αγών μου(Αδόλφος Χίτλερ) μήπως;;;Παπατρόλλ και Πορνόπαπε
Είδατε τί βιβλίο διαβάζω και γιατί το παράτησα στη μέση;
Να αγιάσει το στόμα σου,πες του τα δεν με ακούει!!!Αν δεν ξερεις μην μιλας λοιπον![]()
Αντι απαντησης, οταν ερθεις απο εδω κατω, θα παμε μαζι (παντα ημουνα της περιπετειας) να καταλαβεις περι τινος προκειται, γιατι θα με κουρασεις παλι το βλεπω...οπότε,
μάλλον, στην έλλειψη δικής σου αυτοπεποίθησης οφείλεται το αίσθημα ανασφάλειας
και όχι στην αντικειμενικά απειλητική στάση των αλλοφύλων....
Παπατρόλλ και Πορνόπαπε
Είδατε τί βιβλίο διαβάζω και γιατί το παράτησα στη μέση;
Κόπιασε,θα βάλω τον Άνθιμο να σε κυνηγάει!!!ΥΓ: Παπατρόλλ θα σε αφορίσω με τις μαλακίες που γράφεις

Αλλοτριώσει μυαλού έχεις? Πετάς ότι πρόχειρη μπούρδα σου κατέβει(μάλλον για εκδόσεις του Μπομπ Σφουγγαράκη διαβάζεις), κουβέντα να γίνεται είσαι. Κάνεις κ 1000 ερωτήσεις λες και ζεις σε γυάλα η σε άλλο πλανήτη. Μήπως είσαι UFO?παράφρονες μάλλον!
ο εν λόγω έχει ψώνιο με τις φυλές ...![]()
Αντι απαντησης, οταν ερθεις απο εδω κατω, θα παμε μαζι (παντα ημουνα της περιπετειας) να καταλαβεις περι τινος προκειται, γιατι θα με κουρασεις παλι το βλεπω...
....Εεε όχι κ ο ΦΠ κ ο george,θα κλατάρει ο αράπης!!!ok θα πάμε με το φπ σε έθνικ περιπλάνηση ... φαϊ, ποτό,....
ν' αντιληφθείς και τη σεξουαλικότητά σου!!!![]()
![]()
Πήγαινε Ομόνοια μεριά το βράδυ, θα έχεις πολύ προστασία εκείΤόσοι παράφρονες ελεύθεροι;;;
Θα αρχίσω να φοβάμαι...![]()
Αλλοτριώσει μυαλού έχεις? Πετάς ότι πρόχειρη μπούρδα σου κατέβει(μάλλον για εκδόσεις του Μπομπ Σφουγγαράκη διαβάζεις), κουβέντα να γίνεται είσαι. Κάνεις κ 1000 ερωτήσεις λες και ζεις σε γυάλα η σε άλλο πλανήτη. Μήπως είσαι UFO?
οοοοοκ...Πήγαινε Ομόνοια μεριά το βράδυ, θα έχεις πολύ προστασία εκεί

Οποιος μεινει αγαμητος κερναει τα ποτα. Παλι τσαμπα θα την βγαλειςok θα πάμε με το φπ σε έθνικ περιπλάνηση ... φαϊ, ποτό,....
ν' αντιληφθείς και τη σεξουαλικότητά σου!!!![]()
![]()
Στους Μογγολους?χαχανούλη έμαθες για τις "3 φυλές" ;;;
οι τούρκοι σε ποιά φυλή ανήκουν;;;
Πέρνα και εσύ από κει, που έχεις full αυτοπεποίθηση. Τι σαχλαμάρες....ρε τελειειωςοπότε,
μάλλον, στην έλλειψη δικής σου αυτοπεποίθησης οφείλεται το αίσθημα ανασφάλειας
και όχι στην αντικειμενικά απειλητική στάση των αλλοφύλων....
Ρε αφού τελικά δεν σεΟποιος μεινει αγαμητος κερναει τα ποτα. Παλι τσαμπα θα την βγαλεις
Θα σου κανω και σκηνικο, θα παρω τον ΦΠ και θα εξαφανιστουμε για ενα τεταρτο και θα μου πεις την θεωρια για τις ανασφαλειες μετα...
ο αράπης,μην το κάνεις θέμα... Καλου κακου θα παρω και μια μπαλλα μπασκετ μαζι παντως, να την πεταξω οταν δω τα σκουρα...Ρε αφού τελικά δεν σεο αράπης,μην το κάνεις θέμα...
![]()
όχι, στους Πόντιους!!!![]()