Νέα

«Γεννήθηκε» η Οικονομική Αστυνομία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
155
Πόντοι
16
Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απομένει πλέον να υπογραφεί το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας, η οποία θα ερευνά περιπτώσεις οικονομικού και ηλεκτρονικού εγκλήματος πανελλαδικά. Στις αρμοδιότητες της συμπεριλαμβάνονται η μη έκδοση αποδείξεων από γιατρούς, η μη καταβολή εισφορών και οι παράνομες συνταγογραφήσεις.
xartonomismata_closeup-thumb-medium.jpg

Σήμερα το σχέδιο Π.Δ. υπογράφηκε από τον υπουργό προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσή.
Η οικονομική αστυνομία θα ερευνά περιπτώσεις:
• παράνομης νομιμοποίησης εσόδων
• παράνομων συναλλαγών στο πλαίσιο των τραπεζών
• παράνομης διαχείρισης κοινοτικών κονδυλίων ή χρηματοδοτήσεων και ενισχύσεων από το κράτος
• παράνομης μεταφοράς κεφαλαίων και διακίνησης χρήματος
• απόκρυψης φορολογικών στοιχείων
• λαθρεμπορίου
• κατάχρησης δημόσιας περιουσίας
• παραβάσεις που αφορούν στα Πρακτορεία, σε τυχερά παιχνίδια και καζίνο.
• μη καταβολής των προβλεπόμενων εισφορών από φυσικά και νομικά πρόσωπα
• υπερτιμολογήσεων φαρμάκων και ιατρικού εξοπλισμού.
• μη έκδοσης αποδείξεων από ιατρούς, όπως και σε περιπτώσεις παροχής νοσηλευτικών υπηρεσιών
• παράνομων συνταγογραφήσεων και έκδοσης αναληθών γνωματεύσεων ιατρών σε βάρος των ασφαλιστικών φορέων
Η οικονομική αστυνομία θα σετλεχωθεί από νέους επιστήμονες που προσλήφθηκαν πρόσφατα στην ελληνική αστυνομία.
Η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, θα αποτελείται από 4 τμήματα.

1. το Τμήμα Γενικών Υποθέσεων και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  2. το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων,
  3. το Τμήμα Προστασίας Λογισμικού και Πνευματικών Δικαιωμάτων και
  4. το Τμήμα Ασφάλειας Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών.

Προστίθεται ακόμη η υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας που θα στοχεύει στην επαρκή προετοιμασία για την τήρηση της δημόσιας τάξης και ασφάλειαςστο πλαίσιο διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων, τοπικού και διεθνούς επιπέδου.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
Για να δούμε!

Γιατί έτσι ξεκίνησε και το ΣΔΟΕ (υποτίθεται), αλλά τώρα έχει καταλήξει να βγάζει χαρτζηλίκι (να μη πω βίλλες) το προσωπικό από τους... ελέγχους που κάνει.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Για να δούμε!

Γιατί έτσι ξεκίνησε και το ΣΔΟΕ (υποτίθεται), αλλά τώρα έχει καταλήξει να βγάζει χαρτζηλίκι (να μη πω βίλλες) το προσωπικό από τους... ελέγχους που κάνει.
ετσι ια γινει και με αυτους.θα τα περνουν κανονικα.εμενα αυτο που με κανει και απορω εναι ποιος ειναι ο λογος που ολα αυτα που θα κανουν και καλα αφορουν ελευθερους επαγγελματιες και μονο.τουε εφοριακους που τα περνουν τους πολεοδομους τους τελωνειακους κα ακομη και οι εκαβιτες για να σε μεταφερουν τα περνουν.αυτους γαμω το κερατο μου ποιος γαμημενος θα τους κυνηγησει.ελλαδα οι χωρα των βολεμενων κοπροσκυλων

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ετσι ια γινει και με αυτους.θα τα περνουν κανονικα.εμενα αυτο που με κανει και απορω εναι ποιος ειναι ο λογος που ολα αυτα που θα κανουν και καλα αφορουν ελευθερους επαγγελματιες και μονο.τουε εφοριακους που τα περνουν τους πολεοδομους τους τελωνειακους κα ακομη και οι εκαβιτες για να σε μεταφερουν τα περνουν.αυτους γαμω το κερατο μου ποιος γαμημενος θα τους κυνηγησει.ελλαδα οι χωρα των βολεμενων κοπροσκυλων

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ

ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ

ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ

μονο ετσι υπάρχει ελπίδα για το μέλλον .... όλα τα υπόλοιπα ειναι για να περνά η ωρα και να βουλιάζει η ελλάδα στο σκατό ....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
47.989
Πόντοι
24.385
Αυτή είναι ή Ελλάδα, αύτός είναι ό νεοέλληνας.
Τίποτα περισσότερο.
Ούτε άπλώς ένα κάτι άπό τό κάτι που περίσσεψε.............

Επισκέπτης
Κανα καινουριο τηλεφωνο θα δωσουν να ρουφιανευουμε τους συμπολιτες μας ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
Κανα καινουριο τηλεφωνο θα δωσουν να ρουφιανευουμε τους συμπολιτες μας ?

αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτός που φοροδιαφεύγει δεν κλέβει το κράτος.. εσας τους ίδιους κλέβει...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

για παράδειγμα όποιος δεν σου κόβει απόδειξη κλέβει εσένα που έχεις πληρώσει τον ΦΠΑ για να τον δώσει στο κράτος και αυτός τον βάζει στην τσέπη...
αυτός που δεν κολλάει ένσημα δεν κλέβει το κράτος.. τον εργάτη κλέβει που δεν θα πάρει σύνταξη (και μετά θα σκούζει ότι η συνταξη του είναι μικρή)...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.546
Πόντοι
17.470
η απαίτηση και η αναμονή νομίζω ότι είναι αμοιβαία...
έλα σοβαρά?
εγω τόσα χρόνια ως υπαλληλος πληρωνω κανονικοτα,αλλα δρομους δεν εχω δει?
που το βλεπεις σε αυτο το μικρο παραδειγμα το αμοιβαιο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
έλα σοβαρά?
εγω τόσα χρόνια ως υπαλληλος πληρωνω κανονικοτα,αλλα δρομους δεν εχω δει?
που το βλεπεις σε αυτο το μικρο παραδειγμα το αμοιβαιο?

υπάρχουν όμως και πάρα πολλοί που δεν είναι υπάλληλοι...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.546
Πόντοι
17.470
υπάρχουν όμως και πάρα πολλοί που δεν είναι υπάλληλοι...
διαβασε εδω

και διαβασε και εδω

μην μπαινετε στο τρυπακι οτι οι μεγαλογιατροι και μεγαλοδικιγοροι που δεν πληρωνουν εφορια καταντησανε την Ελλαδα εδω που εφτασε!
λιθαρακι ειναι ολοι αυτοι που ομως απο μονοι τους δεν συμπληρωνουν το παζλ της χρεοκωπιας...ολα αυτα οτι δηθεν και καλα τους εχουν βαλει στο στοχαστρο ειναι για να χρυσωνουν το χαπι και να σου ριχνουν σταχτη στα ματια!

Επισκέπτης
αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτός που φοροδιαφεύγει δεν κλέβει το κράτος.. εσας τους ίδιους κλέβει...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

για παράδειγμα όποιος δεν σου κόβει απόδειξη κλέβει εσένα που έχεις πληρώσει τον ΦΠΑ για να τον δώσει στο κράτος και αυτός τον βάζει στην τσέπη...
αυτός που δεν κολλάει ένσημα δεν κλέβει το κράτος.. τον εργάτη κλέβει που δεν θα πάρει σύνταξη (και μετά θα σκούζει ότι η συνταξη του είναι μικρή)...
Πάντως σου βγαίνει φθηνότερα να σε κλέβει ο φοροδιαφεύγων αντί το κράτος.

Κανείς δεν χρεώνει το ΦΠΑ ολόκληρο σε καμία περίπτωση.

Οπότε αντί να πληρώσεις το κράτος ακριβότερα κ να τα φάνε μεταξύ τους ας δώσεις κάτι παραπάνω στον φοροδιαφεύγων...

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26

τι λες ρε μαγκα ετσι σου ειπανε.το κρατος δεν πληρωνει το ικα αλλα ο δημοσιος υπαλληλος εχει και περιθαλψη και συνταξη.αυτα τα παιρνει απο αυτα που πληρωνω εγω για τους δικους μου υπαλληλους.
οταν δεν σου κοψω αποδειξη το κρατος και καλα χανει τη διαφορα των δυο φπα που ετσι κι αλλιως το εισπρατει με αλλους τροπους οπως η περαιωση στα ειδη κλεισμενα με χαρατσι προηγουμενα οικονομικα ετη
κανενας εργατης δεν παιρνει μικρη συνταξη αν εχει ενσημα.μικρη συνταξη παιρνουν αυτοι που ολα τα χροννια αντι να βαζουν ενσημα εβαζαν τα λεφτα στην τσεπη

Επισκέπτης
αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτός που φοροδιαφεύγει δεν κλέβει το κράτος.. εσας τους ίδιους κλέβει...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Θα ηθελα να συμφωνισω μαζι σου αλλα η εμπειρια μου δεν με αφηνει. Οι μεγαλοι φοροφυγαδες κι αυτοι με τις offshore εταιρειες ή τις μεγαλες επιχειρησεις εχουν συνηθως πλατες και στο κρατος. Κι αν δεν τα βρουν με τον υπουργο τα μαζευουν και πανε στα νησια Καιμαν ή στα Σκοπια. Αυτοι που θα πληρωσουν τη νυφη θα ειναι παραγωγοι που δεν θα κοψουν αποδειψη στη λαικη, οπως εγινε προσφατα κανας εμπορακος και γενικα τα μικρα ψαρια. Τα μεγαλα θελουν πολλη δουλεια και τα καταληλα εργαλεια.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.546
Πόντοι
17.470
θα συμφωνησω...διαβαστε τι ποσταρα στην αμεσως προηγουμενη σελιδα!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
τι λες ρε μαγκα ετσι σου ειπανε.το κρατος δεν πληρωνει το ικα αλλα ο δημοσιος υπαλληλος εχει και περιθαλψη και συνταξη.αυτα τα παιρνει απο αυτα που πληρωνω εγω για τους δικους μου υπαλληλους.
οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ αδελφέ

οταν δεν σου κοψω αποδειξη το κρατος και καλα χανει τη διαφορα των δυο φπα που ετσι κι αλλιως το εισπρατει με αλλους τροπους οπως η περαιωση στα ειδη κλεισμενα με χαρατσι προηγουμενα οικονομικα ετη

η περαίωση είναι υποχρεώτική? δεν νομίζω? αν θές κάνεις περαίωση... και να είσαι καθαρός γιατί να κάνεις?

κανενας εργατης δεν παιρνει μικρη συνταξη αν εχει ενσημα.μικρη συνταξη παιρνουν αυτοι που ολα τα χροννια αντι να βαζουν ενσημα εβαζαν τα λεφτα στην τσεπη

και αυτοί δεν έκλεβαν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom