Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αλλα και αυτη που βρηκα τρωγεται.
Πως λεγεται ρε φιλε αυτη που βρηκες ????? / για πες κατι παραπανω ...
γιατι αν σου πει θα πας απο κει?αφου ολοι ξερουνε τις στανταρ προτιμησεις σου....μου θυμιζεις τον θειο μου που επαιζε παντα χ τα ιταλικα στο προ-πο!
ασε με ρε φιλε να κανω τη δουλεια μου / οσο για το θειο σου που επαιζε χ τα ιταλικα στο προ-πο καλα εκανε γιατι παντα τα ιταλικα ηταν κωλοπαιχνιδια και δεν ηξερες τι να βαλεις

Κυριε Σαρκοφαγε θα παρακαλουσα οχι πολιτικα σχολια γιατι βρισκομαστε σε εκλογικη περιοδο ....

Ναι ρε vaso, άστον, εκλογές έρχονται και πρέπει να κοιτάξει και την ... περιφέρεια, πώς θα επανεκλεγεί υπουργός;![]()
Υπουργε μου βρηκα μια ' Τζινα ' οπως την περιγραφει ο PANOSBOSS. Δεν την πετυχα με καυλε πρασινο φορεμα. Εχει ενα ιδιο ασπρο. στο προσωπο μοιαζει οπως η γκομενα που εχεις στο avatar.Πως λεγεται ρε φιλε αυτη που βρηκες ????? / για πες κατι παραπανω ...

Εχει μια ελαφρια κοιλιτσα απο τις Τσεχικες Πιλς, που θες να τη δαγκωσεις. .Την πρωτη φορα που της ζητησα να παμε για χορο, πηγε πρωτα απο το καμαρινι να φρεσκαριστει γιατι ηταν καπως υδρωμενη και ενιωθε ασχημα. Δεν σου τα ζαλιζει για ποτο χορο κλπ. Αυτα μεχρι στιγμης...αμα ειναι η πειραιως και πετρου ραλλη περιφερεια τοτε εγω εγω ειμαι φραπεδιαρα!
Πηγα χθες ...οι γνωστες παλιες ,6-7 νεες πολυ μετρια τα πραγματα.Εβαλε πλακακια στις τουαλετες,στο λεσβιακο μαζι με την Σουζανα τι σαβουρακι εβαλαν,αν ειναι δυνατον!!!
Δε τα εφτιαξε, αλλα εχει ντιζαινατους αναπτηρες.