Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε σεις...
τι περιπλεκετε τα πραματα επειδη τυχαινει να ειστε κυβερνητικοι οπαδοι ή μη...ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΕ ΖΟΜΠΙ,ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΛΕ ΘΙΑΣΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2007 απο σειρα τραγικων λαθων,παραλειψεις,ανικανοτητα,ασυννενοησια και οτι θετε βαλτε !!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΤΟ?????? Αυτους δειχνω εγω και ΦΤΑΙΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Οπως και να το κανουμε,οπως και να το βαλουμε ακομα και τις ΜΠΛΕ ΠΟΥΤΣΕΣ τους που μας αραδιασαν αν τις βαψουμε αλλιως παλι ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ !!!!! ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!
Αυτοι κυβερνανε , αυτοι οργανωσαν...(τα αρχιδια μου οργανωσαν...αντε να μην πω...) αυτοι ειναι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ !!!!!! Το καταλαβατε???? Δεν φταινε ουτε οι γκριζοι λυκοι,ουτε οι γερμανοι απο τον πολεμο,ουτε οι ιταλοι του μουσουλινι....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΡΑ ΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!! εμπρησμους περιμενεις καθε χρονο,ακομα και να σε καψουν οι Τουρκοι!!!! Εσυ τι εκανες για να τα αποτρεψεις αυτα??? ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αστα διαλα...λοιπον ...αλλη μια φορα....
Και τι καίγεται ε? (Πέραν του πατρικού του πατέρά μου, Δούκας Ηλείας).... Τα προπύργια του ΠΑΣΟΚ, Πελοπόννησος, Εύβοια... Τι ειρωνία. Αφού δεν μας εξοντώσανε οικονομικά ακόμα, μας εξοντώνουν φυσικά(Τους Τούρκους στο Πούσι τους σταματήσαμε, τους Γερμανούς τους σταματήσαμε, την ΝΔ δεν την σταματήσαμε) και βέβαια η προπαγάνδα ανθίζει...Φταίνε και οι δύο(????), φταίνε και οι δύο.... ίδιοι είναι... όμως δεν είναι ίδιοι.
Όσοι το πιστεύουνε αυτό ας έρθουνε εδώ να δούνε ποιος φταίει, ας ρωτήσουν τους καμένους αν φταίνε και οι δύο...
(ΥΓ.: Αλαβάνος: «έδωσε κατεύθυνση ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ότι τις πυρκαγιές τις έβαλαν οι Εβραίοι, οι Τούρκοι, οι Αλβανοί, οι Μασόνοι, οι κουκουλοφόροι, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ» )
Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα, οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ανοχή στον Καραμανλή ... ας του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα, έλεγαν ορισμένοι, να δούμε τι μπορεί να κάνει ... γιατί ίσως δεν ήταν ευδιάκριτα τα αποτελέσματα αυτού που ήδη έκανε και αυτών που άφησε στην τύχη τους.
ΤΩΡΑ όμως; Μήπως τώρα φάνηκαν τα αποτελέσματα; Και μήπως ξεπερνούν τους πιο τρελούς μας εφιάλτες;
Ευτυχώς υπάρχουν τόσα άλλα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο μας. Διαλέξτε ανάμεσά τους τους καλύτερους. Καλή ψήφο.

[size=12pt]Το ζήτημα όμως δεν είναι ποιοι θα φύγουν...Αλλα και το ποιοι θα έρθουν...[/size]

Δλδ φίλε Wood θες να μου πεις πως δεν έχει κάνει τίποτα η ΝΔ ενώ το πασόκ 18 χρόνια έκανε τα πάντα, και θα τα κατάφερνε καλύτερα τώρα που κατακάψαν από όλες τις μεριές την Ελλάδα. Ρε παιδιά ας μην είμαστε τόσο φανατικοί. Βλέπω τους πασοκτζίδες να κατηγορούν, ενώ αν ήταν αυτοί πάνω θα είχαν σβήσει οι φωτιές εκ θαύματος? Ο πασοκτζής είναι προκλητικός από τη φύση του είναι γεγονός. Δεν έχω ξαναδεί πιο λυσσασμένους για εξουσία όσο αυτούς. Τι άλλο να πει κανείς. Καλό απόγευμα
Κι όσο σκέφτομαι ότι στον απέναντι πόλο υπάρχουν ο Γιωργάκης και η κουστωδία του ( οι ίδιοι που έφυγαν με την ουρά στα σκέλια το 2004!!!) με πιάνει [size=25pt]ΦΡΙΚΗ[/size]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Μαυρο λοιπον τωρα στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για αυτο που βλεπουμε και μαυρο σε καθε ενα μελλοντικο που συμπεριφερεται ετσι...
Δεν χαριζομαστε σε κανεναν πλεον