Kαλησπερα σε ολους.Αν και παρακολουθω πολυ καιρο το site ειναι η πρωτη φορα που αποφασισα να γραψω κατι που με απασχολει και θα ηθελα να μοιραστω τον προβληματισμο μου μαζι σας.Την Τεταρτη ειχα παει σε ενα strip club οπου και γνωρισα μια ρωσιδα χορευτρια.Καθομασταν μαζι ολη την ωρα και μιλουσαμε για διαφορα θεματα,καμια σχεση δηλαδη με αυτα που θα κουβεντιαζες με μια στριπτιτζου.Τελικα της ειπα αν θελει να ανταλαξουμε τηλεφωνα οπως και εγινε.Μου ειχε πει να την παρω σημερα τηλεφωνο που δε θα δουλευε να παμε βολτα.Της τηλεφωνησα,και για να μαι ειλικρινης φοβουμενος απο αυτα που διαβαζω εδω οτι ισως ηταν ψευτικο το νουμερο,μιλησαμε και οντως κανονισαμε να παμε κινηματογραφο.Μαλιστα αυτη το προτεινε.Μου εκανε εντυπωση κιολας οτι με θυμοταν και θυμοταν ακομα και το ονομα μου.Ουτε τη Τεταρτη αλλα ουτε και στο τηλεφωνο που μιλησαμε μου ανεφερε κατι σχετικο με το να ξαναπαω στο μαγαζι και τετοια.Θα ηθελα λοιπον τη γνωμη σας..υπαρχει περιπτωση να επεσα σε εξαιρεση και να ναι νορμαλ κοπελα που απλα ετυχε να κανει αυτη τη δουλεια ή απλα θελει να μου τα μασησει???Απ την αλλη σκεφτομαι οτι αν ηθελε να μου τα μασησει σινεμα θα μου ελεγε να παμε?δε θα προτιμουσε κατι πιο "μεγαλο"?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).