Επισκέπτης
ε, ναι παίχτη μου...αφού τα ξέρεις...
ακόμη κ για πυροσβεστήρα θα σε γράψουν στο αμάξι όταν δεν έχεις...κ όταν αγοράσεις...
δεν σε ξανασταματάνε για όλη σου τη ζωή...
σωστο & αυτο..αν σκοτώσει κανέναν,οδηγώντας χωρίς δίπλωμα...
εκεί να δεις τη γλύκα...
μετά θα δουλεύει απο χόμπυ..(για να πληρώνει το νεκρό κ τους συγγενείς)..με ή χωρίς δίπλωμα...
κ η κάβλα είναι οτι ο διάολος εμφανίζεται όποτε "χρειάζεται"...όχι όταν είσαι κομπλέ...
φιλάκια...
σωστο & αυτο..
πλέον δεν παίζει το σενάριο...
αφαίρεση πινακίδων/άδειας/διπλώματος είναι +40km απ'το όριο...άρα δν υπάρχει δικαιολογία..
*όταν πήγα, είχα κλήση απ'το Αίγιο...όριο 70 - πήγαινα 170....μου λέει ο μπάτσος...πλάκα κάνεις ε ?
ισως να χει αλλαξει τι να σου πω.αυτο το περιστατικο παντως εγινε πριν 1 χρονο περιπου και αφου ζητησε ενσταση τον πηρανε τηλ απο τα κεντρικα της τροχαιας ενας διοικητης.εμφανως τσαντισμενος για την ενσταση ,τον προειδοποιησε αλλα του το αφησανε το διπλωμα.τωρα βεβαια ισως παιζουνε ρολο και τα ορια,παντως ο δικος μου μου ειπε οτι πηγαινε με 190 στην αττικη οδο..
μαλιστα μπαμπα..έτσι κ μην λες μαλακίες χωρίς να σκέφτεσαι..
δεν γαμαω στρακια..και όταν σε καλούμε να έρχεσαι στα parties..
Συναδελφοs μου πριν λιγεs μερεs, τρωει κληση σ ενα σημειο και του παιρνουν το διπλωμα....Αμετανοητοs την επομενη μερα τον ξανασταματανε στο ιδιο ακριβωs σημειο..."Το διπλωμα σαs παρακαλω"""....Και η απαντηση
""Το ξεχασα στο αλλο παντελονι""!!!!!!! ""Καλα πηγαινετε αλλα να προσεχετε""
Δεν ξαναπερασε απ το ιδιο σημειο![]()
![]()
xaxaxaxa
και που την στήριζε την ένσταση ? σε κανένα χαρτί απο κηδεία ή απο νοσοκομείο - εντατική ?
δεν γαμαω στρακια..
χαχαχαχαχα
ούτε τα 80€ της κλήσης...δεν του έριξαν...(όταν θα τον έγραφαν, θα εξακρίβωναν οτι δεν έχει...κ θα πλήρωνε 500€).
αυτό είναι που λένε..."αν έχεις τύχη διάβαινε"...
χαχαχαχαχα
ούτε τα 80€ της κλήσης...δεν του έριξαν...(όταν θα τον έγραφαν, θα εξακρίβωναν οτι δεν έχει...κ θα πλήρωνε 500€).
αυτό είναι που λένε..."αν έχεις τύχη διάβαινε"...
ειχε καποιον στο νοσοκομειο,αλλα δεν του ζητησανε κανενα δικαιολογητικο γι αυτο..δεν ετρεχε γι αυτον τον λογο φυσικα και ουτε το ανεφερε στον τροχονομο.οτι εκανε εκανε μετα στην τροχαια,που του ειπε ενας γνωστος.ουτε αυτος ηξερε γαι την ενσταση.παει καιρος ομως και δεν θυμαμαι λεπτομεριες,ας ρωτησει παντως στην τροχαια δεν χανει τιποτα.
ου ρε μπατσε. πες μας και για τα παρανομα παρκαρισματα![]()
Ευτυχωs για μαs δεν υπαρχει ακομα online συνδεση
Δεν ειμαστε Αμερικη...Γκατζολια ειμαστε![]()
![]()
![]()
δεν παρκάρω παράνομα...δεν ξέρω...προτιμώ τα 5-10€ του parking.
νομίζεις....
γιατί σε έχουν σταματήσει καστανάδες.....
όταν θα σε σταματήσουν οι περίεργοι θα ψάχνεις να βρεις τι έγινε.....
νομοταγης πολιτης..δεν παρκάρω παράνομα...δεν ξέρω...προτιμώ τα 5-10€ του parking.