Νέα

Έχετε δίπλωμα και δεν οδηγάτε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΣΚΡΟΥΝΤΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αν σκοτώσει κανέναν,οδηγώντας χωρίς δίπλωμα...

εκεί να δεις τη γλύκα...

μετά θα δουλεύει απο χόμπυ..(για να πληρώνει το νεκρό κ τους συγγενείς)..με ή χωρίς δίπλωμα...

κ η κάβλα είναι οτι ο διάολος εμφανίζεται όποτε "χρειάζεται"...όχι όταν είσαι κομπλέ...

φιλάκια...
σωστο & αυτο..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
56
Πόντοι
366
να παρεις γρηγορη μηχανη να μη σταματας.

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
πλέον δεν παίζει το σενάριο...

αφαίρεση πινακίδων/άδειας/διπλώματος είναι +40km απ'το όριο...άρα δν υπάρχει δικαιολογία..

*όταν πήγα, είχα κλήση απ'το Αίγιο...όριο 70 - πήγαινα 170....μου λέει ο μπάτσος...πλάκα κάνεις ε ?

ισως να χει αλλαξει τι να σου πω.αυτο το περιστατικο παντως εγινε πριν 1 χρονο περιπου και αφου ζητησε ενσταση τον πηρανε τηλ απο τα κεντρικα της τροχαιας ενας διοικητης.εμφανως τσαντισμενος για την ενσταση ,τον προειδοποιησε αλλα του το αφησανε το διπλωμα.τωρα βεβαια ισως παιζουνε ρολο και τα ορια,παντως ο δικος μου μου ειπε οτι πηγαινε με 190 στην αττικη οδο..

Επισκέπτης
ισως να χει αλλαξει τι να σου πω.αυτο το περιστατικο παντως εγινε πριν 1 χρονο περιπου και αφου ζητησε ενσταση τον πηρανε τηλ απο τα κεντρικα της τροχαιας ενας διοικητης.εμφανως τσαντισμενος για την ενσταση ,τον προειδοποιησε αλλα του το αφησανε το διπλωμα.τωρα βεβαια ισως παιζουνε ρολο και τα ορια,παντως ο δικος μου μου ειπε οτι πηγαινε με 190 στην αττικη οδο..

xaxaxaxa

και που την στήριζε την ένσταση ? σε κανένα χαρτί απο κηδεία ή απο νοσοκομείο - εντατική ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
97
Πόντοι
2.357
Συναδελφοs μου πριν λιγεs μερεs, τρωει κληση σ ενα σημειο και του παιρνουν το διπλωμα....Αμετανοητοs την επομενη μερα τον ξανασταματανε στο ιδιο ακριβωs σημειο..."Το διπλωμα σαs παρακαλω"""....Και η απαντηση
""Το ξεχασα στο αλλο παντελονι""!!!!!!!  ""Καλα πηγαινετε αλλα να προσεχετε""
Δεν ξαναπερασε απ το ιδιο σημειο :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Συναδελφοs μου πριν λιγεs μερεs, τρωει κληση σ ενα σημειο και του παιρνουν το διπλωμα....Αμετανοητοs την επομενη μερα τον ξανασταματανε στο ιδιο ακριβωs σημειο..."Το διπλωμα σαs παρακαλω"""....Και η απαντηση
""Το ξεχασα στο αλλο παντελονι""!!!!!!!  ""Καλα πηγαινετε αλλα να προσεχετε""
Δεν ξαναπερασε απ το ιδιο σημειο :rockon: :rockon:

χαχαχαχαχα

ούτε τα 80€ της κλήσης...δεν του έριξαν...(όταν θα τον έγραφαν, θα εξακρίβωναν οτι δεν έχει...κ θα πλήρωνε 500€).

αυτό είναι που λένε..."αν έχεις τύχη διάβαινε"...

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
xaxaxaxa

και που την στήριζε την ένσταση ? σε κανένα χαρτί απο κηδεία ή απο νοσοκομείο - εντατική ?

ειχε καποιον στο νοσοκομειο,αλλα δεν του ζητησανε κανενα δικαιολογητικο γι αυτο..δεν ετρεχε γι αυτον τον λογο φυσικα και ουτε το ανεφερε στον τροχονομο.οτι εκανε εκανε μετα στην τροχαια,που του ειπε ενας γνωστος.ουτε αυτος ηξερε γαι την ενσταση.παει καιρος ομως και δεν θυμαμαι λεπτομεριες,ας ρωτησει παντως στην τροχαια δεν χανει τιποτα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
97
Πόντοι
2.357
χαχαχαχαχα

ούτε τα 80€ της κλήσης...δεν του έριξαν...(όταν θα τον έγραφαν, θα εξακρίβωναν οτι δεν έχει...κ θα πλήρωνε 500€).

Κωλοφαρδοs δεν λεs τιποτα
Κι εχει και τζιπ :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
56
Πόντοι
366
χαχαχαχαχα

ου ρε μπατσε. πες μας και για τα παρανομα παρκαρισματα  :birdman:

Επισκέπτης
ειχε καποιον στο νοσοκομειο,αλλα δεν του ζητησανε κανενα δικαιολογητικο γι αυτο..δεν ετρεχε γι αυτον τον λογο φυσικα και ουτε το ανεφερε στον τροχονομο.οτι εκανε εκανε μετα στην τροχαια,που του ειπε ενας γνωστος.ουτε αυτος ηξερε γαι την ενσταση.παει καιρος ομως και δεν θυμαμαι λεπτομεριες,ας ρωτησει παντως στην τροχαια δεν χανει τιποτα.

καλά την ένσταση μπορείς να την στηρίξεις σε πολλά πράγματα...

αν το ραντάρ έχει περάσει απο έλεγχο...αν είναι πιστοποιημένο πρόσφατα απο E.E (κάθε 2 χρόνια)...αν οι μπάτσοι ήταν σε εμφανές σημείο κ όχι κρυμμένοι...κ πολλά πολλά ακόμη...οπότε παίρνεις έναν δικηγόρο κ σου λέει τι θα πεις..τα στρουμφ δεν θέλουν τέτοιες φάσεις, οπότε έπαιρνες το δίπλωμα...τώρα όμως..δύσκολο..γιατί μάγκεψαν...:P :P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ευτυχωs για μαs δεν υπαρχει ακομα online συνδεση
Δεν ειμαστε Αμερικη...Γκατζολια ειμαστε :grin: :grin: :grin:

νομίζεις....
γιατί σε έχουν σταματήσει καστανάδες.....
όταν θα σε σταματήσουν οι περίεργοι θα ψάχνεις να βρεις τι έγινε.....

Επισκέπτης
νομίζεις....
γιατί σε έχουν σταματήσει καστανάδες.....
όταν θα σε σταματήσουν οι περίεργοι θα ψάχνεις να βρεις τι έγινε.....

έτσι...όταν σε σταματήσουν με το ανακριτικό...εκεί ξεκινάς να κλαις πριν κατέβεις απ'το τουτου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom