πόσο τελειωμενος ειναι καποιος για να ανακατευει στα βρισιδια του κι αλλους? ελεος καλε :S
ελα ελα ηρθε το βαρυ πυροβολικο απο το cosmopolitan να σε προστατεψει. .

πόσο τελειωμενος ειναι καποιος για να ανακατευει στα βρισιδια του κι αλλους? ελεος καλε :S
τελέψαμε μαλακάκο σας βαρέθηκα.
έχω γάμο και λιζινγκ να τιμήσω.
μια ζωή στις πουτάνες θα μείνεις. περαστικά.
Υ.Γ.
έλα στη δεξίωση μπας και μαζέψεις κάνα κοσάρι άμα σε δουν και σε λυπηθούνε.
γελοία υποκείμενα μιλάτε και για ζωή. ΕΓΩ την έπιασα την καλή κλάψτε τώρα.![]()
![]()
ΕΓΩ την έπιασα την καλή κλάψτε τώρα.![]()
![]()
εσυ κατα τα αλλα μας ελεγες για το payroll σου ποσο μεγαλο ηταν τα ξεχασες;;;
![]()
![]()
τελικα τι μισθο θα σου κοψει ο πεθερος σου βλαχοπερσονα;;;;;![]()
παει αναλογα με τα κιλα της νυφης;;;;![]()
![]()
![]()
ελα ελα ηρθε το βαρυ πυροβολικο απο το cosmopolitan να σε προστατεψει. .![]()
![]()
εσύ είσαι η παράνομη γκόμενα.Ρε παπάρα, εγώ δεν σου είχα υποσχεθεί γάμο;;;
Τζάμπα σε γκάστρωσα;
ειλικρινα εχεις προβλημα αντιληψης! δεν ειπα κατι για τον περσονα, σ'εσενα μιλαω!οταν λογομαχω μαζι σου, δε σημαινει οτι υπερσπιζομαι καποιον τριτο! ει οπ![]()
δε μπορείς να φανταστείς.
άμα όμως τον δεις από κοντά θα καταλάβεις.
ααααααχχαχααχχαχαχαα
ειλικρινα εχεις προβλημα αντιληψης! δεν ειπα κατι για τον περσονα, σ'εσενα μιλαω!οταν λογομαχω μαζι σου, δε σημαινει οτι υπερασπιζομαι καποιον τριτο! ει οπ![]()
μην τον παραξηγάς.
δεν του δωκε λεφτά ο μπαμπάς σήμερα σάββατο να πάει να γαμήσει και έχει τεντωμένα νεύρα.![]()
Ρε μαλακες δε σταματατε να ειρωνευοσαστε και να αλληλοβριζεστε. Σαν κατινες κανετε. Περσονας και μποξερ ειστε και οι δυο μαγκες, γαμικουλες, εχετε δικιο, πολλα λεφτα και πολυ μυαλο. ΤΕΛΟΣ.
Γραψε κανα τροπο να σωθουμε γιατι μας βλεπω ολους να μεταναστευουμε.
ο μαλάκας ο ερευνητής φταίει(ο οποίος παρεμπιπτόντως αποδεικνύεται τελικά κλώνος του κιορατά), αυτός έγραψε πρώτα για προσωπικά στοιχεία.Ρε μαλακες δε σταματατε να ειρωνευοσαστε και να αλληλοβριζεστε. Σαν κατινες κανετε. Περσονας και μποξερ ειστε και οι δυο μαγκες, γαμικουλες, εχετε δικιο, πολλα λεφτα και πολυ μυαλο. ΤΕΛΟΣ.
ο Σαυρας ρε τους πουλαει και τους αγοραζει και τους δυο!Ρε μαλακες δε σταματατε να ειρωνευοσαστε και να αλληλοβριζεστε. Σαν κατινες κανετε. Περσονας και μποξερ ειστε και οι δυο μαγκες, γαμικουλες, εχετε δικιο, πολλα λεφτα και πολυ μυαλο. ΤΕΛΟΣ.
ασε να γελάσουμε λέοντα....ο μαλάκας ο ερευνητής φταίει(ο οποίος παρεμπιπτόντως αποδεικνύεται τελικά κλώνος του κιορατά), αυτός έγραψε πρώτα για προσωπικά στοιχεία.
ασε να γελάσουμε λέοντα....
απο την άλλη λάθος θρεντ βρήκαν τα ανάρχιδα πουστάκια με τα μπλε πάλι να γαμήσουν.
Υ.Γ.
και η υπογραφή με τον αητό για ξεκάρφωμα είναι ;)
ασε να γελάσουμε λέοντα....
απο την άλλη λάθος θρεντ βρήκαν τα ανάρχιδα πουστάκια με τα μπλε πάλι να γαμήσουν.
Υ.Γ.
και η υπογραφή με τον αητό για ξεκάρφωμα είναι ;)
και το 13 να υποθεσωκαι η υπογραφή με τον αητό για ξεκάρφωμα είναι ;)