Ωραία να του βγάλουμε επιστροφή με Air IndiaΟ Μαντέλης είχε καλή πτήση κι έφτασε στην ώρα του στο Μπακού για όσους ανησυχούν..

Ωραία να του βγάλουμε επιστροφή με Air IndiaΟ Μαντέλης είχε καλή πτήση κι έφτασε στην ώρα του στο Μπακού για όσους ανησυχούν..
Ο Μαντέλης είχε καλή πτήση κι έφτασε στην ώρα του στο Μπακού για όσους ανησυχούν..
Συνεννοηθηκατε πριν ξαναμπουκαρετε η εκατσε?
να θυμάσαι αυτό που σου έγραψα κάθε φορά που θα βγαίνεις και θα κάνεις το γύρο της πλατείας........δεν εχεις βαρεθει να λες τα ιδια και τα ιδια ρε σαχλαμαρα;
Και τώρα μπορείτε να πα να γαμηθείτε...Ο Μαντέλης είχε καλή πτήση κι έφτασε στην ώρα του στο Μπακού για όσους ανησυχούν..
Θα δωσει διαλεξεις για τον κοινοβουλευτισμο,λεει.
Σοφος ανηρ.
να θυμάσαι αυτό που σου έγραψα κάθε φορά που θα βγαίνεις και θα κάνεις το γύρο της πλατείας........
εγω ανησυχουσα
αλλα τωρα ησυχασα...
Και γαμώ τα αβαταρ...εγω ανησυχουσα
αλλα τωρα ησυχασα...
να θυμάσαι αυτό που σου έγραψα κάθε φορά που θα βγαίνεις και θα κάνεις το γύρο της πλατείας........
Και τώρα μπορείτε να πα να γαμηθείτε...
Πήρες λαδάκονο για τα μαχαίρια?
αλλά με γκαβλώνουν τα ντροπαλά [size=14pt]νελάκια[/size]......
δε φαίνεται;ρε μαλακα τι εχεις βαλει και σβαρναει κατω στην υπογραφη και ξυνομαι τοση ωρα?![]()
Ωραία είναι αυτά τα μπλιμπλίκια,κόβουν την τρίχα στον αέρα,αλλά με το μπουλάκο έχουμε αρχίσει να επεξεργαζόμαστε πιο επώδυνους τρόπους..ακονι νερου απο Ιαπωνια εχω
μου το στειλανε οταν εκανα μια αναλογη αγορα απο τους σχιστοματηδες
κανει δουλεια τελεια,αλλα γαμω το ορος Φουτζι και τις κολοπετρες
του,μου βγαζει την παναγια
Αλλα τα εργαλεια,ειναι αιθερας λεμε
δε φαίνεται;
το πουλί ειναι.....
αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχα
μπόξερ αλλαξε πάνες να σε βρούμε στεγνό.
αααααααααααααχχαχαχαχααχαχαχα
ασε ρε παρλαπιπα...
αντε σπιτι γρηγορα μη σου κοψει ο πεθερος το μισθο![]()
![]()
Ωραία είναι αυτά τα μπλιμπλίκια,κόβουν την τρίχα στον αέρα,αλλά με το μπουλάκο έχουμε αρχίσει να επεξεργαζόμαστε πιο επώδυνους τρόπους..
πνιξιμο σε τσιπουρο,με γλυκανισο,ισως;
καλα τα παω;
ααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ